Kek parke ve kereste nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Franco Hauck
Puan: 4.4/5(43 oy)

Cakes Hardwood & Timber, Red Dead Redemption 2'de yer alan bir konumdur. Blackwater'ın batısında, Union Freight Depot'un yanında .

Albert keklerini rdr2'de nerede bulabilirim?

Albert Cakes bir girişimcidir ve Cakes Hardwood and Timber'ın sahibidir. Siyah su , hangi önceden kesilmiş binalar satıyor.

Timber'ı rdr2'de nereden satın alabilirim?

Elma Tohumu Kereste Şirketi Red Dead Redemption 2 ve Red Dead Online'da bir günlük kampıdır. West Elizabeth bölgesinin Big Valley bölgesinde yer almaktadır.

rdr2'de önceden kesilmiş evi nereden satın alabilirim?

Blackwater'da John, önceden kesilmiş bir ev satın almak için Cakes Hardwood and Timber'a gider. Albert Kek . Ardından gerekli araçları almak için Manzanita Post'u ziyaret etmesi gerekiyor.

John'un evi rdr2 nerede?

Hikaye. Görev, John, yeni satın aldığı evinin hemen dışındaki kamp ateşinde Amca ve Charles'a katıldığında başlatılır. Beecher's Hope'taki kulübe .

Red Dead Redemption 2 - YENİ BİR EV İNŞA Etmek - Bölüm 28

21 ilgili soru bulundu

Red Dead Redemption 2'de ev sahibi olabilir misiniz?

Red Dead Redemption 2, sonunda modcular sayesinde satın alınabilir özelliklere kavuştu. ... Bu özellik oyunun çevrimiçi modunda henüz görünmese de, modcular nihayet oyunun PC'deki tek oyunculu versiyonuna bir özellikler sistemi getirmek için adım attılar: yani şimdi kırdaki kendi küçük evini seçebilirsin .

Cortez'i rdr2'de nasıl durdurursunuz?

Görevde başarısız olacağınız için Cortez'i yanlışlıkla vurmadığınızdan emin olun. Teknenin arkasına nişan alın ve onu korkutmak için tekrar tekrar ateş edin . Geri gelecek ve sen onu avlayabileceksin... ama daha fazlası gelmeye devam ediyor. Bir kayanın arkasına siper alın ve oradan ateş edin.

Blackwater'daki kereste deposu nerede?

Konum haritası

bulunan bir şirkettir. Blackwater'ın batısında, Union Freight Depot'un yanında .

Castor Ridge için kereste nasıl bulunur?

İkincisini seçerse, erzak siparişi vermelidir. Big Valley'deki Appleseed Timber Company kampı ; kereste vagonu 75 dolara mal oluyor ve Castor's Ridge'e teslim edilebilir. Alternatif olarak, Appleseed Timber Company'den, Valentine'den veya yoldaki bir NPC'den bir vagon çalınabilir.

Ramon Cortez'e ne olacak?

Son birkaç çete üyesini ortadan kaldırdıktan sonra, John ve Sadie Cortez'i şerifin ofisine geri götürür. Vardıklarında, Şerif Thomas ve yardımcıları Cortez'i çeltik arabasına yerleştirir ve onu asılmak üzere Saint Denis'e götür .

Ramon Cortez'i altınla nasıl elde edersiniz?

Altın Madalya Gereksinimleri:

  1. Herhangi bir sağlık ürünü almadan görevi tamamlayın.
  2. 4 kalça ateşi öldürmesi alın.
  3. Uzun dürbünlü bir tüfekle Sadie'yi korurken 5 kafadan vuruş yapın.
  4. Cortez'in adamlarını 30 saniye içinde Rodos'tan kaçmaya zorla.

RDR2'de nasıl ev satın alırsınız?

Hızlı bir şekilde parçalamak ve kolay bir Altın Madalya almak için olabildiğince hızlı x/a'ya dokunun. Onu yırttıktan sonra, amca sana bir yere gitmeni söyler. 'Kekler Sertağaç ve Kereste' denilen yer bir ev satın almak... sanki katalogdan bir bisikletmiş gibi.

Red Dead'de çevrimiçi mülk sahibi olabilir misiniz?

Moonshiner rolü Aralık 2019'da eklenen , oyuncuların Red Dead Online'da fiziksel mülk satın almalarına izin veren ilk içerik parçasıdır. Tıpkı GTA Online'da olduğu gibi, mülk oyunun bir örneğidir, bu nedenle birden fazla oyuncu aynı mülk parçasına sorunsuzca sahip olabilir.

Beecher's Hope'ta nasıl para kazanılır?

Red Dead Redemption 2: Beecher's Hope Hakkında Fark Etmediğiniz 10 Detay

  1. 6 Yeni Kamp Ateşi Şarkısı.
  2. 7 Bayanla Biraz Yalnız Vakit Geçirebilirsiniz...
  3. 8 Bir Kurt Üçlü Sürekli Girişin Yakınında Doğacak. ...
  4. 9 Ev Siz İlerledikçe Daha Fazla Mobilya Alır. ...
  5. 10 Ev İşleri Yaparak Para Kazanabilirsiniz. ...

Beecher'ın umudu nereye dayanıyor?

Konum haritası

Abigail Marston, 'Amerikan Venom'undan sonra John Marston'a ev sahipliği yapıyor. Beecher's Hope, Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 ve Red Dead Online'da bir çiftliktir. Batı Elizabeth bölgesinin Great Plains bölgesi .

Fort Mercer Red Dead Redemption 2'de bir şey var mı?

Free Roam'da Fort Mercer, çete saklanma yeri Bollard Twins Çetesi tarafından işgal edildi. LeMat Revolver burada, arka binalardan birinin çatısındaki bir sandıkta bulunuyor. Ayrıca kalenin çatısında bir Gatling Gun var. Oyuncu, Bollard Twins çete patronunun yanı sıra kaledeki tüm haydutları öldürmelidir.

del Lobo nedir?

Del Lobo'nun anlamı kurdun ' ispanyolca'da.

Tumbleweed ödülünün kilidini nasıl açarsınız?

Demiryolu raylarının yakınındaki haydutlara saldırın - dikkat edin, Arroyo'yu öldürmek istemezsiniz. Adamı yakalamanın en iyi yolu atına ateş etmek ve sonra onu kementinizle çabucak yakalamaktır. Hogtie Joaquin Arroyo, atına bin , ve Tumbleweed hapishanesine götürün. Ödülünüzü alın - $60.

RDR2'de Lucky'nin kabinine nasıl girilir?

Lucky's Cabin'in bulunduğu yer Valentine'ın hemen batısında . Lokasyona ulaştığınızda evin neredeyse yok olduğunu fark edeceksiniz, ancak kilitli bir bodrum katı var. Bodrumu açmak için haritadan gittiğimiz kodu kullanın ve içeri girin.