Sarhoş janker kaç yaşında?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Janae Boehm
Puan: 4.6/5(25 oy)

Önemsiz Janker 17 yaşında ve 8 Eylül 2003'te doğdu.

Junky Janker aslında Gumball mı?

Çevrimiçi olarak Junky Janker olarak da bilinen Nicolas Cantu (8 Eylül 2003 doğumlu), Amerikalı aktör, seslendirme sanatçısı, YouTuber, stand-up komedyeni ve animatördür. olarak görev yaptı Gumball'ın üçüncü seslendirme sanatçısı Gumball'ın Muhteşem Dünyası için. 5. sezonda 'The Copycats' ile başlayarak Jacob Hopkins'in yerini aldı.

Junky Janker Meksikalı mı?

Hayır, o bir Amerikan vatandaşı. Yine de, ailesinin kökleri Meksika'da . Aslında Cantu, Meksika mirasıyla oldukça gurur duyuyor. Seslendirme sanatçısı, ebeveynlerinin kimliklerini açıklamadı.

Sarhoş Jankers'ın gerçek adı nedir?

Nicolas 'Nick' Cantu (doğum: 8 Eylül 2003 (2003-09-08) [18 yaşında]), internette daha çok Junky Janker olarak bilinir, Amerikalı aktör, seslendirme sanatçısı, YouTuber, stand-up komedyeni ve animatördür.

Gumballs sesine ne oldu?

Bölümler. ... Not: Bu, Jacob Hopkins ve Terrell Ransom, Jr.'ın Gumball ve Darwin olarak yer aldığı ilk tam bölümdür, ardından bu ilk bölüm 'The Kids'in sonunda Logan Grove ve Kwesi Boakye'nin yerine yeni seslerini temsil ederler. ergenlikten sonra değişen sesler.

Her İddialı Araba Reklamı

39 ilgili soru bulundu

Gumball, Callmecarson mu?

Carson, Disney Television Animation'ı ziyareti sırasında Phineas ve Ferb'in (Dan Povenmire) ortak yaratıcılarından biriyle tanıştı. Carson, Junky Janker olarak bilinen The Amazing World of Gumball'dan (Nicolas Cantu) Gumball'ın seslendirme sanatçısı ile Minecraft'ı defalarca oynadı.

Nicolas Cantu kimdir?

O seslendirme sanatçısı üvez üvez ustası , LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures'ın dört ana kahramanından biri.

Gumball ve Darwin ne kadar uzun?

Şimdi bazı ölçümler yaptıktan sonra Gumball'ın 3'10.5' olduğu sonucuna varabilirim, Darwin 3'1.5' , Anais 2'9.2' ve Nicole 5'5'.

Logan Grove neden Gumball'dan ayrıldı?

1. sezondan 2. sezona kadar Gumball Watterson'ın seslendirme sanatçısıydı. Olgunlaşan sesi nedeniyle 3. sezonda Jacob Hopkins'in yerini aldı. ... Gumball ile bitirdikten sonra, çoğunlukla oyunculuğu bırak ve Agoura Lisesi'nde Twitter'da açıklandığı gibi atlet oldu.

Darwin Gumball kaç yaşında?

Dizi, mavi bir kedi olan 12 yaşındaki Gumball Watterson ve onun en iyi Japon balığı arkadaşı ve Japon balığının hayatlarıyla ilgilidir. üvey erkek kardeş 10 yaşındaki Darwin , kurgusal Elmore, California şehrinde ortaokula devam ediyor.

Rüya şimdi kaç yaşında?

Kil (doğum: 12 Ağustos 1999 (1999-08-12) [ 22 yaş ]), çevrimiçi olarak daha iyi bilinen Dream (eski adıyla DreamTraps, GameBreakersMC), Minecraft işbirlikleri ve insan avlarıyla tanınan Amerikalı bir YouTuber ve vokalisttir.

Gumball filmi olacak mı?

prömiyer tarihleri

Gumball'ın Muhteşem Dünyası: Film! Cartoon Network animasyon televizyon dizisi The Amazing World of Gumball'a dayanan bir İngiliz animasyon televizyon filminin çalışma adıdır. Resmi olarak 17 Şubat'ta geliştirilmekte olduğu açıklandı.inci, 2021. 2022'de bir ara yayın .

YouTuber Fitz nerede?

Cameron McKay (doğum: 18 Eylül 1996 (1996-09-18) [25 yaşında]), daha çok çevrimiçi olarak Fitz (GoodGuyFitz olarak da bilinir) olarak bilinir), komedi oyun videolarıyla tanınan Yeni Zelandalı bir YouTuber'dır. Şu anda ikamet ediyor Melbourne, Victoria, Avustralya beş arkadaşıyla birlikte, Misfits adlı bir podcasting grubu.

Technoblade kız mı erkek mi?

Technoblade (doğum: 1 Haziran 1999 (1999-06-01) [22 yaşında]) veya kısaca Techno, Amerikalı YouTuber Minecraft içeriği ve diğer YouTuber'lar ve Twitch yayıncılarıyla yaptığı işbirlikleri ile tanınır. Minecraft sunucusu Dream SMP'nin bir üyesidir ve Dream ile dostane bir rekabeti vardır.

Technoblades'in tam adı nedir?

Onun gerçek ismi Dave , yaygın olarak Technoblade olarak bilinmesine rağmen. Ebeveynleri hakkında herhangi bir bilgi sunmadı. YouTube içerik oluşturucusunun dört kardeşi, üç küçük kız kardeşi ve Chris adında bir erkek kardeşi var.

Darwin siyah mı?

Darwin siyah olduğu için değil , ama bu, insan Watterson'ların siyah bir çocuğu aile üyesi yapmadan önce evcil hayvan olarak tuttuğu anlamına geldiği için. ... Ve bu, biri siyahi bir çocuk olmadan önce birkaç maymunu öldürdükleri anlamına geliyor.

Anais'in boyu kaç?

Karakter yüksekliklerini hesaplama | Hayranlık. Anais 2' 10' ( 2 ayak 10 inç ), onun için alternatif bir yükseklik elde edemiyorum çünkü kulakları dik dururken başka bir karakterin yanında dik duran bir resmini bulamadım.

Gumball erkek mi?

Gumball (eski adıyla Zach) Tristopher Watterson, The Amazing World of Gumball'ın baş kahramanıdır. O, üvey kardeşi Darwin ve dört yaşındaki kız kardeşi Anais ile Elmore Ortaokuluna giden on iki yaşında, mavi bir erkek kedidir. Gumball, Bayan Simian'ın sınıfında.