kdp spiral bağlama yapıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dean Pacocha
Puan: 4.4/5(14 oy)

Tüm KDP Basılı kitaplar kesilir ve sırttan yapıştırılır. Spiral ciltleme sunan tek büyük POD yazıcı (bildiğim kadarıyla) Lulu'dur, ancak bu tür kitaplara yalnızca web sitelerinden ulaşılabilir. Spiral ciltli kitaplar için herhangi bir dağıtım sunmuyorlar. . Spiral ciltli kitapları Staples veya Kinko'dan alabilirsiniz.

Bir kitabı spiral ciltlemenin maliyeti nedir?

Bir kitabı spiral ciltlemenin maliyeti nedir? Olabilir kitap başına 1,50 ABD doları kadar yüksek , ya da kitap başına 20 sent kadar ucuz. Birçok şirket, 100 veya daha fazla sipariş verdikten sonra, her 100 işarette daha fazla indirimle indirim yapmaya başlar.

Bir kitabı spiralli ciltlemek için nereye götürebilirim?

Kitabınızı spiral olarak şu adresten ciltleyebilirsiniz: çoğu kırtasiye mağazası . Kırtasiye yaraları çoğunlukla spiral bağlı malzemeler satsa da, hepsi sizin için spiral ciltli olmayacaktır. Diğer ofislerin ve kitapla ilgili hizmetlerin verildiği bir ticari istasyon en iyi alternatifiniz olacaktır.

Spiral olarak kaç sayfa ciltleyebilirsiniz?

8-92 (Saddle Stitch) ve 28+ (Perfect Bound) sayfa sayısı gereksinimleri olan diğer cilt tiplerimizin aksine, spiral ciltli kitaplar en az 8 sayfa ve 2 ¾ kalınlığa kadar. Bu nedenle, yazdırmanız gereken küçük bir kitabınız veya büyük bir kitabınız olsun, spiral ciltleme her ikisini de barındırabilir.

Bir kitabı spiralle ciltleyebilir miyim?

Evet . Spiral Ciltleme ve Bobin Ciltleme, aynı kitap ciltleme yöntemi için birbirinin yerine kullanılabilen terimlerdir. 2) Spiral Ciltli kitap nasıl oluşturulur? Spiral ciltleme yöntemi, çok dayanıklı plastikten yapılmış bir bobin kullanarak bir kitabın sayfalarını ve kapağını birleştirir.

İçeriksiz Kitap Yayıncılığı | Spiral Defter Nasıl Yapılır

30 ilgili soru bulundu

Spiral ciltleme pahalı mıdır?

Spiral ciltleme nispeten ucuz olmasına rağmen, mükemmel ciltleme hala daha ucuz ciltleme teknikleri olabilir .

Office Depot spiral defter yapar mı?

Office Depot Markası için Miktar Spiral Yıldız Poli Defter, 9' x 11', 5 Konu, Kolej R...

Normal bir spiral defter ne kadardır?

Amerika Birleşik Devletleri'nde 'normal boyutlu bir spiral ciltli defter' genellikle 10.5 inç uzunluğunda . Ancak çoğu şeyde olduğu gibi, bu her zaman böyle değildir. Five Star Wirebound College Ruled1 Konu Defteri 7 inç boyunda ve 5 inç genişliğindedir.

Spiral olmayan defterlere ne denir?

bu kompozisyon defteri kalın karton kapaklı spiral defterden daha sağlamdır. Kompozisyon defterleri kitap ciltlidir, yani sayfalar dikilir ve sonra bir kitap gibi ciltlenir.

Spiral cilt çıkarılabilir mi?

Spiral ciltleme tek tiptir ve nispeten dayanıklı ve temiz görünümlüdür. Ancak, kaldırmanız gerekirse, en kolay Çıkarmak için bağlamalar ve evinizde yapılabilir.

Bobin bağlama ile spiral bağlama arasındaki fark nedir?

Spiral Bağlama ve Bobin Bağlama birbirinin yerine kullanılabilen terimlerdir aynı kitap ciltleme yöntemi için . Bu popüler yöntem, uzun bir yay şeklinde şekillendirilmiş dayanıklı bir plastik veya metal bobin kullanarak bir kitabın sayfalarını ve kapağını birleştirir.

Spiral ciltleme daha mı iyi?

Spiral ciltleme yöntemi, sayfaların manuel olarak açık tutulmasına gerek kalmadan serbestçe dönmesine ve yerinde kalmasına izin verdiği için, genellikle bağlı projeler için en iyi seçim sekmeli sayfa bölücüler gerektirir.

spiral bağlı ne demek?

İngilizce Dil Öğrenenler Spiral ciltli tanımı

: sayfalardaki deliklerden geçen sürekli bir tel veya plastik parçası ile bir kenar boyunca bir arada tutulan sayfalara sahip olmak .

Spiral bağlamaya ne denir?

Bobin bağlama , spiral ciltleme olarak da bilinir, belgeler için yaygın olarak kullanılan bir kitap ciltleme stilidir. Bu ciltleme stili, spiral bobin, renkli bobin, colorcoil, ez-coil, plastik bobin, spiral bağlama, plastikoil ve bobin bağlama dahil olmak üzere birçok adla bilinir.

Spiral ciltli bir kitabı nasıl çözersiniz?

Mevcut bobin bağlantısını çıkarmak ve değiştirmek için, yeniden kullanabilmeniz için bobine zarar vermemeye dikkat etmelisiniz. iğne ile burun pensesi veya benzer bir alet kullanarak, bobinin her iki ucundaki kıvrımı ciltle aynı hizaya gelecek şekilde hafifçe bükün ve ardından bobini manuel olarak veya yukarıdaki gibi bir makine ile kitaptan döndürün.

Spiral defter ne için kullanılır?

Çok fazla spiral defter kullanıyoruz ve ne zaman görsem elime alıyorum.
...
Muhtemelen kendi başınıza daha fazlasını bulacaksınız - bu sadece bir başlangıç.

  • Atama Defterleri. ...
  • Öğrenci Dergisi. ...
  • Yazım Defteri. ...
  • Bullet Dergisi. ...
  • Karalama kağıdı. ...
  • Portföyler. ...
  • Zaman Çizelgesi Kitabı.