Kaygan şahin nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sherwood Schoen Doktora
Puan: 4.8/5(28 oy)

Kaygan Şahin bir Genel Mağazadır Rito Köyü . Mağaza Misa tarafından işletiliyor ve Link, Swallow's Roost'tan sonra köye tırmanırken karşılaşılan ikinci işletme.

Kaygan Şahin'i nerede buluyorsun?

Slippery Falcon, içinde bulunan bir Genel Mağazadır. Rito Köyü . Misa tarafından işletilmektedir. Mağazanın içinde Link, Misa'nın Elmalı Turta, Fındıklı Kek ve Kızarmış Muz Tarifleri öğreten Tarif Kitabı'nı bulabilir.

Zelda'da somon meuniere nasıl yapılır?

Bir Tencerede pişirilebilir ve yapmak için özel malzemeler gerektirir. Ne zaman Doyurucu Somon, Tabantha Buğdayı ve Keçi Ezmesi birlikte pişirilir , Doyurucu Somon Meunière yaratacaktır. Doyurucu etkiyi dengelemek ve düzenli Somon Meunière yaratmak için yemeğe dördüncü bir bileşen eklenmelidir.

Rito kardeş yüksek nerede?

Notts, küçük kırmızı Rito yükseklerde şarkı söylüyor Zırh Dükkanının üstünde . Kasabanın etrafına inşa edildiği büyük taş sütunun üzerinde kayalık bir çıkıntının üzerinde ve zırh dükkanının üzerine çıkmak için tırmanabilir veya Revali'nin Fırtınası'nı kullanabilirsiniz. Sana Tabantha Buğdayı verecek.

Vahşi nefeste Notts nerede?

Notts - Kolayca gözden kaçan, Notts Köyün yukarısındaki bir uçurumun üzerinde, özellikle Tapınak'a bakan . Ya köyün orta sütununa tırmanabilir ya da İlahi Canavar'a hızlı bir şekilde seyahat edebilir ve ne olursa olsun aşağı inebilirsiniz. Ödül olarak Tabantha Buğdayı alacaksınız.

Warbler's Nest Shrine Quest Guide'da Resital Zelda Breath of The Wild

19 ilgili soru bulundu

Usta Kılıç'ın kaç kalbi var?

Usta Kılıcı Almak

Orijinal Legend of Zelda'da olduğu gibi, karanlığı mühürleyen kılıcı talep etmek için ihtiyacınız olan tek şey onu kullanmak için içsel güçtür. Sahip olana kadar onu kaidesinden çekemeyeceksiniz. 13 kalp , geçici güçlendirmeler dahil değildir.

Rito Köyü'ndeki en büyük kız kardeş nerede?

kız kardeşler nasıl bulunur

  • Genli, Rito Köyü'ndeki tencerenin yanında ama önce kız kardeşlerini ziyaret etmen gerekiyor. ...
  • Notts, Rito Köyü'nün yukarısındaki bir çıkıntıda şarkı söyleyen küçük pembe bir Rito'dur. ...
  • Kotts, Rito Köyü'nün girişine yakın bir gölette küçük sarı bir Rito. ...
  • Cree, Rito Village genel mağazasında küçük mavi bir Rito'dur.

Korok Yaprağı nasıl elde edilir?

Vahşi Nefes

Korok Yaprakları şuradan elde edilebilir: iğne yapraklı ağaçların, meyve vermeyen ağaçların ve palmiye ağaçlarının kesilmesi . Elmaları ve Hearty Durian'ları veya Mighty Muz filizi olan ağaçları düşürmeyin. Korok Yaprakları, nesneleri uzağa uçuracak rüzgar esintileri yaratabilir.

Rito Köyü yakınlarındaki gölet nerede?

Tama Göleti Rito Köyü'nün doğusunda ve Tabantha Sınırındaki Hebra Kulesi'nin batısında yer almaktadır. Kuzey tarafında düz kayalık bir arazi, güney tarafında ise küçük bir uçurum bulunan oval şekilli küçük bir gölettir. Tama Göleti'nin güney tarafında, bir Korok, Lily Pads çemberinde saklanıyor.


Vahşi nefesinde kaç türbe var?

Zelda: Breath of the Wild için tapınak konum haritaları

Oyun boyunca birçok Tapınak var ( 120 , tam olarak) her biri bir avuç içeren her bölge ile. Onları karakteristik kırmızı parıltılarıyla uzaktan fark edebilirsiniz; arazi boyunca filizlenen Kulelerden farklı değil, yere daha yakın.

Zelda'da somon balığı nasıl elde edilir?

Eklenerek pişirilebilir. bir tencereye bir Tabantha Buğdayı, bir Keçi Yağı ve bir Doyurucu Somon . Daha fazla Doyurucu Somon veya diğer 'Doyurucu' malzemeler kullanmak sarı kalplerin sayısını artıracaktır.

Zelda'daki doyurucu somon nerede?

Doyurucu bir Somon, 4 kalbi kurtarmak için yenebilir ve Hyrule'deki mağaza satıcılarına her biri 10 Rupi'ye satılabilir. Ara sıra su kütlelerinde bulunurlar, en yaygın alanlar Tabantha Frontier ve Hebra Dağları .

Korok'ta kaç tane tohum var?

Breath of the Wild'da toplam 900 korok var, ancak sadece bulmanız gerekiyor. 441 tohum Envanterinizi en üst düzeye çıkarmak için. Haritanın etrafında saklanan bu kadar çok kork varken, denemelerini bulmak oldukça kolay. Yine de, korok'u ortaya çıkarmak ve tohumunuzu talep etmek her zaman kolay değildir.


Kheel Botw'u nerede bulabilirim?

O yeşil, yetişkin bir Rito ve bulundu Akh Va'Quot Tapınağı'nın yanındaki Rito Köyü'nün tepesindeki platformda ve kayıp kızı Kheel'e sesleniyor. O, fark edilmesi kolay bir Warbler's Nest olabileceğini ima ediyor. Yerden çıkıntı yapan taş sütunlarla batıya doğru yamaç paraşütü yapın.

Rito Köyü yakınlarındaki türbenin kilidini nasıl açarsınız?

Kalbi olan bir sütun bulmanız gerekiyor ve güneş içinden geçtiğinde tapınağı etkinleştirmek için bir alev kullanmalısınız. Onu bulmak için, Rito'dan güneye süzül Bir uçurumun kenarına yakın yerde bir Tapınak kaidesi bulacağınız köy.

Korok Yaprağı kırılabilir mi?

Korok Yaprakları yanıcıdır ve alevleri aktarmak için kullanılabilir. Yine de, çok uzun süre alevler içinde kalırlarsa parçalanacaklar . Korok Yaprağı sert bir cisme çarpmadan sallamak, Yaprağın dayanıklılığına zarar vermez.

Tekneyi Zelda'da nasıl hareket ettiririm?

Breath of the Wild'da sal kullanmak basittir. Salın hareket etmesi için ihtiyacınız olacak bir Korok Yaprağı çıkarmak ve yelken yönünde Y düğmesine basmak için . Bu bir rüzgar dalgası yaratacak ve teknenizi ileri doğru itecektir. Sürekli olarak Y düğmesine basmak, salınızın ivme kazanmasına yardımcı olacaktır.


13 kalp olmadan Usta Kılıç alabilir misin?

Usta Kılıcı elde etmek için, 13 tam kalp konteynerine ihtiyaç var . Geçici kalpler almak kolay olsa da ne yazık ki bu onu kesmeyecek. Oyunun başından itibaren başladığınız üç kalbe ek olarak 10 Kalp Kutusuna ihtiyacınız var.

3 kalpli Usta Kılıcı alabilir misin?

Usta Kılıcı sadece üç kalple alabilirsiniz teşekkürler bu Breath of the Wild aksaklığına . ... Breath of the Wild, Link'in kılıcı alabilmesi için en az 13 kalp kabına sahip olmasını sağlıyor, ancak yakın zamanda keşfedilen bu aksaklık, bunu yalnızca başlangıçta aldığınız üç kalple yapmanıza izin veriyor.

Altın kalpli Usta Kılıcı alabilir misin?

1 Cevap. Hayır, sadece kırmızı kalpler sayılır. Prima kılavuzundan: İhtiyacınız olan Usta Kılıcı almak için toplam 13 kalp .

Ayrıca Korok tohum kakası mı?

Bu sadece arka plan, oyundaki bir tür gizli şey, tüm yol şu ki Korok tohumları aslında Korok kakasıdır . Bu bilgiyi göz önünde bulundurarak, Breath of the Wild wiki kılavuzumuzda her Korok tohum yerini interaktif bir harita ile birlikte bulabilirsiniz.


900 Korok tohumunun hepsini bulursanız ne olur?

Yine de 900 Korok Tohumunun tamamını almak neredeyse anlamsız. Breath of the Wild'da her Korok'u bulmak ve Seeds'i Hestu'ya geri getirmek, Link'e altın bir dışkı yığınını andıran Hestu's Gift adlı bir eşya verecek. .