Minecraft'ta kavun yetiştiriyor musunuz?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Isai Aufderhar
Puan: 4.9/5(16 oy)

Çiftçilik. Kavun tohumları sadece tarım arazilerine ekilebilir . Zamanla, bir gövdeye dönüşürler ve bitişik herhangi bir kir, çimen bloğu, tarım arazisi, podzol veya kaba kir üzerinde bir kavun üretirler. Bir kavun zaten bitişik bir toprak/çim veya tarım arazisi alanını işgal ediyorsa, kavun çıkana kadar gövdede daha fazla kavun büyümez.

Minecraft'ta karpuz nasıl yetiştirilir?

Bir ihtiyacı olacak gövdenin üzerindeki bloğu temizleyin ve gövdenin yanında boş bir blok karpuz yetiştirmek için. Islak tarım arazisi yaratmanız veya bulmanız gerekiyor. Bundan sonra, bloğunuzun üzerinde net bir blok olduğundan emin olun. Artık karpuz tohumlarınızı ekebilir ve karpuz görünene kadar bekleyebilirsiniz.

Kavun tohumlarım neden Minecraft yetiştirmiyor?

Kavun sapının çevresinde toprak, çimen veya tarım arazisi yoksa kavun büyüyemez. . Hasat edilen herhangi bir kavun yerine başka bir kavun büyüyecektir. Bir kavun bloğuna bitişik herhangi bir kök ona bağlanacaktır. Kemik unu, bir kavun sapının tamamen büyümesine neden olabilir, ancak hemen bir kavun üretemez.

Kavunlar nasıl büyür?

kavun lazım verimli, nem tutucu ve iyi drene edilmiş toprak . ... İyice sulayın ve toprağı ısıtmak için ekimden önce bir hafta boyunca şeffaf polietilen ile örtün. Yan sürgünleri teşvik etmek için beşinci yapraktaki büyüme noktasını sıkıştırın. Göründüklerinde, en güçlü dördünü koruyun ve diğerlerini kaldırın.

Minecraft'ta kavunlardan kavun tohumları nasıl elde edilir?

Kavun blokları bir balta veya çıplak elle kırılabilir ve 3-7 kavun dilimi düşürürler. Kavun dilimlerini tohuma dönüştürün . Hayatta kalma envanterinizi veya bir üretim masanızı açın ve kavun dilimlerini üretim ızgarasına yerleştirin. Her dilim size 1 kavun çekirdeği verecektir.

Minecraft -Büyüyen Kavun ve Tohum Bulma

37 ilgili soru bulundu

Minecraft'ta kavunlar nasıl büyür?

Kavun sapı, üzerinde kavun tohumları kullanıldığında tarım arazilerine ekilen bloktur. BT yeraltında başlar ve bitki büyüdükçe yükselir .

Kavun tohumları Minecraft ne yapar?

kavun tohumları Çiftlik arazisine sağ tıklayarak Tavuk yetiştirmek veya kavun dikmek için kullanılan eşyalar . Zindanlarda veya Terkedilmiş Mayın Sandıklarında bulunabilirler. Kavun bitkilerinin olgunlaşması biraz zaman alır, ancak bir kez büyüdüklerinde, katı bir bloğun üzerindeki herhangi bir bitişik alanda rastgele Kavun üreteceklerdir.

Minecraft'ta kavun yetiştirmek ne kadar sürer?

kavun almak 10 ila 30 dakika bir Gün Işığı döngüsünün 0,5 veya 1,5'ine eşit olan büyümek için. Bir sap bir kavuna dönüştüğünde, o sap, mevcut kavun hasat edilene kadar başka kavun üretmez. Kavun sapları sadece ürettikleri kavunlara bağlanır.

Bir bitki Minecraft'tan kaç tane kavun alırsınız?

Hasat. Kavun tohumları tamamen büyüdüğünde, bir kavun bloğunu yok edebilir ve üç ila yedi kavun dilimi . Kavun dilimleri daha fazla tohum oluşturmak için kullanılabilir - bir dilim bir tohum verecek şekilde işlenebilir - bunları bir işleme masasında 3'e 3'lük bir ızgaraya yerleştirerek bir kavun bloğu yapın veya bir bar açlığı doldurmak için yenebilir.


Minecraft'ta bir papağanı nasıl evcilleştirirsiniz?

evcilleştirme. Papağanlar evcilleştirilebilir onları buğday tohumları, kavun tohumları, kabak çekirdeği veya pancar tohumlarıyla beslemek , ile birlikte13başarı şansı. Bir kez evcilleştirildikten sonra, bir papağanla etkileşime girmek onun oturmasını ve ayağa kalkmasını sağlar.

Kavunlarımın Minecraft'ı büyütmesi neden bu kadar uzun sürüyor?

Minecraft'ta kavunların yetişmemesinin ilk ve en yaygın nedeni, oyuncular onlara bunu yapmaları için yeterli alan vermiyor . Oyunda yetiştirmeye çalıştığınız her kavunun yanında, onları diktiğiniz blokta doğrudan büyümedikleri için aslında başka bir toprak parçası olması gerekir.

Minecraft'ta pancar nasıl yetiştirilir?

Hayatta Kalma Modunda Pancar Tohumları Nasıl Elde Edilir

  1. Bir Köy Bul. Minecraft'ta köyler farklı biyomlarda bulunur. ...
  2. Köy içindeki Bahçeleri arayın. Bir köy bulduğunuzda, köydeki bahçeleri arayın. ...
  3. Pancarı kazın. ...
  4. Pancar Tohumlarını alın.

Kavunların suya ihtiyacı var mı Minecraft?

Bir sıra tarım araziniz olduğunda, bir kavun veya kabak çekirdeği tutarken sağ tıklayarak her tarım arazisi bloğuna bir tohum ekin. ... Yerleştirerek 3 blok ötede su çevresindeki tüm tarım arazileri (3 bloğa kadar) sulanacak ve bu da onu daha koyu kahverengi bir renge dönüştürecektir.


Kavunların hafif Minecraft'a ihtiyacı var mı?

ışığa ihtiyaçları var , ancak güneş ışığı olması gerekmez. Meşaleler, parıltı taşı veya başka bir ışık kaynağı kullanabilirsiniz.

Minecraft'ta bir kavun çiftliğini nasıl yetiştirirsiniz?

Minecraft'taki buğday ve patates gibi diğer mahsullerin aksine, kavunların büyümesi için iki bloğa ihtiyacı vardır, biri kavun sapı için, diğeri ise oyuncunun hasat edebileceği kavun kendisi için. Oyuncular kavun yetiştirebilir bir toprak bloğu üzerinde çapa kullanarak onu tarım arazisine çevirmek ve üzerine kavun tohumlarını ekmek .

Minecraft'ta elma nasıl yetiştirilir?

Elma ağaçları doğal olarak belirli orman biyomlarında ortaya çıkar, ancak bir elmanın tohumlara işlenmesiyle ekildi , kavuna benzer. Elma tohumlarına dönüştürdükten sonra toprağı çapalamalı (su gerektirmez) ve tohumları ekmelisiniz. Tohumlar ekildikten sonra, ağacın arsasını örtmek için bir kürek kullanırsınız.

Karpuz nasıl yetiştirilir?

karpuz ekebilirsin toprak sıcaklığı 65 ° F'nin üzerinde olduğunda doğrudan toprağa . Tohumları 1/2 ila 1 inç derinliğinde ekin, iki veya üç tohumu 18 ila 24 inç aralıklarla gruplara yerleştirin. Karpuz fidanları kurulduktan sonra, iki tanesini çıkarın ve her grupta en iyi karpuz bitkisini bırakın.


İyi bir Minecraft tohumu nedir?

En iyi 10 Minecraft tohumu

  1. Minecraft Tohum Adası. Gömülü hazine ve gizli ganimet bu tohumu hemen heyecanlandırıyor. ...
  2. Kıyamet Tapınağı. Ormana hoşgeldin! ...
  3. Buz ve Kulenin Şarkısı. ...
  4. Nihai Çiftlik Doğuşu. ...
  5. Ravine tarafından ikiye bölünmüş köy. ...
  6. Büyük Ovalarda Savanna Köyleri. ...
  7. At Adası Hayatta Kalma. ...
  8. Titanik.

Minecraft'ta tarım arazisi nasıl yapılır?

İlk olarak, yapmanız gerekecek iki tahta ve iki çubuklu basit bir çapa : Ardından, sadece toprak blokta kullanın - blokları işlenmiş toprağa, yani verimli Tarım Arazisine dönüştürür! Bazı ekinler hemen buraya ekilebilse de, tarım arazinize bir miktar su vermek daha iyidir.

Kabakların Minecraft'ı büyütmek için ışığa ihtiyacı var mı?

Kabak çekirdeği sadece tarım arazilerine ekilebilir. Zamanla, bir gövdeye dönüşürler ve bitişik herhangi bir kir, çimen bloğu, tarım arazisi, podzol veya kaba kir üzerinde bir balkabağı üretirler. ... Kabak sapları, gövdenin üzerindeki blokta minimum 10 ışık seviyesine ihtiyaç duyar büyümek ve kabak vermek.