Katy Perry annenle nasıl tanıştığımı anlattı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Skyla Johnston MD
Puan: 4.9/5(33 oy)

2011'de Katy Perry, How I Met Your Mother'a uğradı, sadece Honey olarak bilinen bir karakteri oynamak . Habersiz, albiet güzel bir kadın olarak ortaya çıktı, farkındalık eksikliği genellikle 'Oh, Tatlım...' yanıtını ortaya çıkardı.

Britney Spears How I Met Your Mother'da mı?

Britney Spears Abby olarak konuk oyuncu , Ted'in müstakbel nişanlısının çalıştığı dermatolog ofisinde resepsiyonist. Ted'in onu fark etmesi için gözlüklerini çıkardı ve giyindi.

Britney Spears, How I Met Your Mother'da Neden Var?

Spears (önceki değeri) Bir hayranı How I Met Your Mother'dan yola çıkarak ekibinin dizinin yaratıcıları Carter Bays ve Craig Thomas ile iletişime geçmesini sağladı. ... Bays ve Thomas daha sonra Spears'ın bir kamera hücresine sahip olmayı kabul ettiler ve onu Stella rolü için düşündüler.

How I Met Your Mother Neden İptal Edildi?

Yeni bir sezon yeşil ışık yaktığında, ağ, oyuncularla yeniden müzakere etmek zorunda kaldı , ki sorunsuz gitmedi. Cobie Smulders ve Jason Segel de dahil olmak üzere, birkaç oyuncu kadrosu şimdiden odağını filmlere kaydırmıştı.

Marshall ve Lily gerçek hayatta çıktı mı?

Jason Segel'in karakteri Marshall, hayatının aşkı Lily ile üniversitede tanıştığı için çok şanslıydı. Ancak, oyuncu Jason Segel şimdiden 38 yaşında ve yine de, hala evli değil . ... Jason, Freak ve Geeks'in başrol oyuncusu Linda Cardellini ile 6 yıldır çıkıyor.

Ah tatlım | HIMYM'de Katy Perry

39 ilgili soru bulundu

Britney Spears net değeri nedir?

Şubat ayında bir Forbes soruşturması Spears'ın mülkünün değerini belirledi yaklaşık 60 milyon dolar . Pazartesi günü, bu tahmin Spears'ın profesyonel vekil Jason Rubin'in babasının mülkünün koruyucusu olarak yerini almasını isteyen mahkeme belgeleriyle doğrulandı.

Barney'den nefret eden gizemli kız kim?

The Bracket'taki gizemli kadın – kolayca sadece arkadan görülebiliyor – aslında Britney Spears yerine Tess Parker (True Blood) tarafından oynanmış olsa da, üçüncü sezonun sondan bir önceki bölümünde Everything Must Go'da ortaya çıktı. Abby Barney'nin sabotajcısıydı.

Britney Spears Himym'i kurtardı mı?

'How I Met Your Mother' dokuz sezon sürdü, ancak büyük hayranlar bile tüm bu gerçekleri bilmeyebilir. Britney Spears'ın konuk rolü, gösteriyi düşük reytinglerden ve erken iptalden kurtarmaya yardımcı oldu . Önde gelen oyuncu kadrosunun önemli diğerlerinin çoğu, gösteride küçük rollerde yer aldı.

Britney Spears Instagram'ını sildi mi?

Britney Spears'ın konservatörlük savaşı, pop yıldızının iyiliği konusunda dünya çapında ilgi ve endişe yarattı, bu da pop ikonunun Salı günü Instagram sayfasını silip halkla iletişim kurmak için en büyük platformunu aniden kesmesini hayranları için daha da şok edici hale getirdi.

Josh Radnor How I Met Your Mother'dan ne kadar para kazandı?

Maaş Özeti: Josh Radnor'ın servetinin çoğu, How I Met Your Mother'daki görünüşlerinin bir sonucudur. Sonunda, Radnor'un bölüm başına maaşı yükseltildi 225 bin dolara . Bu zirve sırasında, Josh Radnor sezon başına yaklaşık 5 milyon dolar kazanıyordu. Toplamda, CBS sitcom'un 208 bölümünde yer aldı.

Barney'nin yattığı gizemli kız kimdi?

Birisi Barney'nin aşk hayatını sabote ediyor - anlaşılan o ki Britney Spears, diğer adıyla Abby , Barney'nin yattığı Stella'nın kliniğindeki resepsiyonist. Barney ve Robin 5. bölümde bir çiftle karıştırıldığında, bunu 16 kez inkar ediyor... ancak sezonun ilerleyen saatlerinde onunla yatar.

Lily'nin tablosunu kim satın alıyor?

Lily bunun yerine bazı tablolarını satmayı önerir. Bir tabloyu satmak için yapılan birçok başarısız girişimden sonra, sonunda sokaktan satın alınan bir tablo var. bir G-CWOK (Çocuksuz Eşcinsel Çift) , sanat dünyasında ayrılmaz bir demografi.

Marshall ve Lily boşanıyor mu?

Çıktılar ve hatta nişanlandılar ama Lily, sanatsal ilgi alanlarına odaklanmak için San Francisco'ya taşınarak iptal etti. Üç ay ayrı kaldılar buna, nihayet Lily'nin New York'a dönmesinden birkaç ay sonra tekrar bir araya gelmek ve yeniden nişanlanmak ve sonra evlenmek.

Ted Robin ile evlenir mi?

Robin, Barney ile evlenir. , bunun yerine Ted ile kaçmayı tartışırken bazı anlık şüpheleri olsa da. Ve Ted sonunda Anne, Tracy ile tanışır ve ikisi sonsuza dek mutlu bir şekilde (ya da alabilecekleri kadar yakın) başlarlar. Ancak, ileriye dönük görüntüler, Ted ve Robin'in hala birlikte olduklarını gösteriyor.

Barney ve Robin neden boşandı?

Barney ve Robin ayrıldı çünkü bir çift olarak çalışmadıklarını fark ettiler . İkisi de ilişkiden mutlu değildi ve arkadaşları bile kendi iyilikleri için çıkmayı bırakmaları gerektiğini biliyorlardı. Birbirlerini sevmiş olabilirler ama aşk uyumluluğa eşit değildir.

Britney neden parasını alamıyor?

Spears'ın kariyeri, bir halk akıl sağlığı kriziyle karşı karşıya kaldığı 2008 yılından bu yana, konservatuar olarak bilinen bir düzenlemeyle yasal vasilerin elindeydi. Mahkeme kararıyla yapılan anlaşma ona baba mülkü ve hayatının diğer yönleri üzerinde kontrol.

Dünyanın en zengin şarkıcısı kim?

bitki alperti Herb Alpert & the Tijuana Brass olarak bilinen grup olarak ünlenen Amerikalı bir caz müzisyenidir. Ayrıca genellikle Herb Alpert's Tijuana Brass veya TJB olarak anılırlar. Alpert, 850 milyon dolarlık etkileyici bir net değer kazandı ve onu dünyanın en zengin şarkıcısı yaptı.

Robin'in Barney'den bebeği var mı?

Sonunda Robin'in hamile olmadığı anlaşılır, ancak ayrıca hiç bebek sahibi olamadığı tespit edildi . O ve Barney hamile kalmadıkları için mutlular, ancak Robin birkaç ay sonrasına kadar Barney'e kısırlığından bahsetmez. ... Robin'in Barney'nin gelini olduğu ortaya çıkar.

Barney ne için hapse girdi?

Zaman zaman ortaya çıkan bu söylentilerin en gülünç olanı, 'Barney'i oynayan aktörün' (bu hikayede adı yoktur) aslında bir aktör olduğudur. çılgın kokain bağımlısı güya o kadar bağımlıydı ki, ödüllü kokainini Barney'nin mor kuyruğuna sakladı ve sonunda onu yakalayıp hapse attı.

Barney nasıl kötü?

Barney, birçok insanı ortadan kaldırmasıyla tanınır. Barney o kadar üzüldü ki gizemli bir karanlık güç kazanarak intikam alır , özel yeteneklere sahip ölümcül bir T-rex'e dönüşmesine izin veriyor. Küçük çocukları kötü olmadığına ikna etmek için Evil Mind Control'ü kullanıyor, sonra onlarla şarkı söyleyip dans ediyor.

Barney'nin kaç kız arkadaşı vardı?

O vardı diğer iki kız arkadaş : Bayan Rosemary, ardından Hilda May. Barney ayrıca diğer kadınlarla, özellikle de Junction Cafe ve Bluebird Diner'da Barney'nin telefon görüşmeleri yaptığı ancak hiç görmediği Juanita adlı bir garsonla çıkıyor. İlk olarak 'Andy Forecloses' bölümünde bahsedildi.