Kate fonları iyi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cyrus Murray DDS
Puan: 4.4/5(49 oy)

KateBackdrop İncelemesi: Fotoğrafçılar için Uygun Fiyatlı ve Kaliteli Arka Planlar. ... KateBackdrop'takiler, test ve inceleme için bana mikrofiber arka planlarından birkaçını gönderme nezaketini gösterdiler. Bu fonların son derece çok yönlü olduğunu zaten duymuştum, hafif , ve bütçe portre atıcı için harika.

Kate fonu yasal mı?

Kate fonu gerçek bir şirkettir yani…

Kate fonu kesinlikle gerçek bir şirket, çünkü onlarla 3 aydır uğraşıyorum. Müşteri hizmetleri harika, çok özür diliyor. Krem/beyaz zemin damlası sipariş ettim ve geldiğinde griydi, ancak bana yenisini gönderdiler, ücretsiz bir beyaz zemin damlası daha.

Fotoğraf için en uygun zemin boyutu hangisidir?

Zemin Boyutu Seçenekleri

  • 5 fit genişliğindeki fon, vesikalık ve ¾ uzunluktaki portreler için harika bir boyuttur. ...
  • 7 fit uzunluğunda bir zemin, ortalama büyüklükteki herhangi bir bireyin ¾ uzunluğundaki portresi için tipik olarak idealdir. ...
  • 12 fit uzunluğunda bir zemin, zemin boyunca 4 fitlik zemin süpürme ile 7 fit boyunda oturmak üzere tasarlanmıştır.

Profesyonel fotoğrafçılar ne tür fonlar kullanır?

Portre fotoğrafçıları için, müslin arka planında stüdyo çalışması için gereklidir. Fotoğraf amaçları için en iyi arka planlardan biri olan müslin, düz bir şekilde asıldığında sağlam görünümlü bir arka plan olarak kullanılabilen veya bir resmin görünümünü dönüştürmek için yüzeyler üzerine dökülebilen hafif bir malzemedir.

Fotoğrafçılar arka plan için ne kullanır?

Fotoğraf arka planları, aşağıdaki gibi çeşitli malzemelerle gelir: kağıt, kumaş, muslin, kanvas, vinil ve hatta kadife . Düz renk, elle boyanmış tasarım, hava fırçalı veya hatta sanatsal öğelerin bir karışımı olan bir fotoğraf arka planı seçebilirsiniz.

Bir Fonda Asla YÜZLERCE Harcama! | KateBackdrop MASSIVE İnceleme

15 ilgili soru bulundu

Kate arka planı iyi mi?

Genel olarak, KateBackdrop'tan aldığım fonlardan daha memnun olamazdım. bu arka planlar son derece iyi yapılmış , ve şirketten gelen iletişim ve destek birinci sınıftı. Dahası, herhangi bir ekstra ücret ödemeden neredeyse istediğiniz herhangi bir özel zemin boyutunu sipariş edebilirsiniz.

Arkadan düşmenin anlamı nedir?

Tanımı zemin sahne için hayali konumu belirleyen bir oyun setinin arkasındaki ayar veya konum veya duvar sahnesi anlamına gelir. Bir zemin örneği, bir sahnenin arkasındaki dağların bir duvar resmidir.

Arka plan ve arka plan arasındaki fark nedir?

Arka plan, kelimenin tam anlamıyla 'bir tiyatro sahnesinin arkasına sahnenin bir parçası olarak asılan boyalı bir bezdir', oysa 'arka plan' çok daha geneldir. 'geride kalan her şey' hem geçici hem de fiziksel olarak dahil.

Arka plana karşı anlamı nedir?

'(bir şeyin) fonunda' ifadesi bir Başka bir şey olduğunda arka planda veya çevreleyen bağlamda neler olup bittiğini tanımlamanın mecazi ve yaratıcı yolu .


Arka planı değiştirmek ne anlama geliyor?

Cevap. Arka planı değiştirmek anlamına gelir sprite'ın göründüğü sahnenin arka planını değiştirmek için .

Bazı iyi arka planlar nelerdir?

En İyi Stüdyo Arka Planları

  1. Vahşi Widetone Kesintisiz Kağıt. Stüdyo Seçimimiz. ...
  2. Stüdyo Dinamikleri Tuval Arkaplan. Stüdyo Dinamikleri Tuval Arkaplan. ...
  3. Westcott X-Drop Kanvas Zemin. En İyi Tuval Seçimi. ...
  4. Westcott Kırışıklığa Dayanıklı Kroma Anahtar Zemin. Westcott Kırışıklığa Dayanıklı Kroma Anahtar Zemin. ...
  5. LimoStudio Müslin Zemin.

Arka plana karşı nasıl kullanıyorsunuz?

Arka plana karşı ifade temelde bağlamında anlamına gelir. İşte bazı örnekler: Mahkemedeki tüm zorluklar, ceza soruşturmasının zemininde yaşanıyor. Bütün bunlar arka plana karşı geliyor başkanlık seçimi ekonominin birincil sorun olarak durduğu yer.

Bir zemin nereye yerleştirilir?

Zemin, üzerine genellikle manzara resmi olan, asılmış büyük bir kumaş parçasıdır. oyun oynarken bir sahnenin arkasında yapılıyor. Bir nesnenin veya sahnenin arka planı, onun arkasında gördüğünüz şeydir.


Bir fon ne kadar?

Genellikle özel bir zeminin maliyeti, tasarımın boyutuna ve zorluk derecesine bağlıdır. Maliyetler arasında değişebilir 1500 – 8000 $ ve daha fazlası.

Bir arka planın amacı nedir?

Arka plan olarak da bilinen arka planlar, filmlerde kullanılmıştır. bir konunun arkasındaki görsel bir sahne için fotoğrafçılık . Her yerde kullanılırlar. Tiyatroda, sahnede, arka planda, sahnelenmekte olan sahne için mükemmel sahneyi sağlayan arka planlar görünür.

Arka plan bir arka plan mı?

Zemin şu anlama gelir: bir durum veya olayın arka planı veya ayarı . Bir fotoğraf çekimi için kullanılan bir fon gibi, başka bir şeyin arka planında fiziksel olarak bulunan bir şeye atıfta bulunabilir.

Fotoğraf için bir ışık reflektörü nasıl yapılır?

Gümüşi bir ışıkla güçlü bir yansıma için alüminyum folyoyu büyük bir karton levha üzerine bantlayarak reflektörümüzü yaptık, ancak daha da basit bir seçenek bir parça boşluktur. Beyaz kart . Nesnenize göre ışık kaynağının karşı tarafında tutun, ışık onu aydınlatmak için geri dönecektir.


Arka plan kağıdını yeniden kullanabilir misin?

Sorunsuz kağıt arka planlar tekrar tekrar kullanılmak üzere yapılmışlardır ve uygun bakım ve bakım ile yıllarca dayanabilirler. Onları daha önce görmediyseniz, geçmişte portreler için bazı harika DIY Arka Plan seçenekleri ve harika bir DIY Arka Plan Tutucu hakkında blog yazıları yazdım.