Kate'i garip bir hayatta kurtarabilir misin?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Efren Farrell
Puan: 4.2/5(27 oy)

Kate, Max'e mesaj atacak ve ona teşekkür edecek. Çatıdaki durum sırasında Kate'i kurtarmak senin için daha zor olacak. Görüşme sırasında dört diyalog seçeneği alacaksınız, ancak yalnızca: içinde sessiz mod 'seni kızı kurtarmaya yaklaştıracak. Geri kalanlar Kate'i ölümüne yaklaştıracak.

Tuhaf bir hayatta Kate'i kurtarırsan ne olur?

Max, Kate'i, Max'in kabusunun sanat sınıfı sahnesinde kurtardıysa, Kate'in Jefferson'ın sınıfındaki yeri 'ÖLMEK İSTİYORUM' karalamalarıyla dolu olacak . ... Max onunla konuştuğunda Kate, hayatını kurtararak Kate'in bir daha asla yalnız kalmamasını sağladığı için Max'i suçlar. Daha sonra Bölüm 2'de yaptığı gibi çatıdan atlayacak.

Kate Marsh'ın kendini öldürmesini durdurabilir misin?

Kate'imiz bunalıma girdi ve bu onun kendini öldürmeye çalışmasına neden oldu ama sen yapabilirsin. kaçınmak BT! Kate ile konuşma bittiğinde, lütfen ona durumu polise bildirmesini söyleyin, bu kesinlikle onun daha iyi hissetmesine yardımcı olacaktır.

Hayattaki en iyi seçimler nelerdir garip?

Life Is Strange: Oyunda Yapmanız Gereken En Önemli 10 Seçim

  1. 1 Arcadia Körfezi veya Chloe. Bu oyunun nihai kararıdır ve kolayca en önemli karardır.
  2. 2 Kate'i Kurtarmak. ...
  3. 3 Victoria'yı Uyarı. ...
  4. 4 Polislere Gidin Veya Kanıt Bulun. ...
  5. 5 Chloe'yi Öpmek. ...
  6. 6 Chloe vs...
  7. 7 Silahı Al veya Bırak. ...
  8. 8 Suçlu Kim? ...

Chloe'nin cebinde ne var Hayat garip mi?

Chloe'nin sigara paketi . Chloe gittiği her yerde bir paket sigara taşır. 'Sigaralar' istemine tıkladığınızda, Chloe cebinde kaç sigara olduğunu soracaktır.

Life Is Strange · Kate Marsh'ı Kurtar (Bölüm 2: Zamansız)

36 ilgili soru bulundu

Chloe ve Arcadia Bay'i hayat garip kurtarabilir misin?

Oyunun son kararı seni gördü herhangi biri Kasabanız Arcadia Bay pahasına en iyi arkadaşınız/kız arkadaşınız Chloe'yi kurtarın veya (yanlış bir şekilde) feda edin. Life is Strange geliştiricisi Dontnod, her ikisinin de canon olarak biteceğini doğrulamamaya dikkat etti ve yaklaşmakta olan devam serisinin tamamen ilgisiz olduğuna inanılıyor.

Hayatta bardağı kim düşürür garip?

Önümüzdeki 30 saniyeyi tahmin ettiğiniz gibi sizi başka bir teste tabi tutacak. Önce etrafınızdaki her şeyi izleyecek, sonra ona anlatacaksınız. Ona söylemen gereken şeyler şunlar: TIR şoförü kupasını düşürür.

Life is Strange'de gizli kalırsanız ne olur?

- Dolapta Sakla (Gizli Kal) veya Müdahale Etme veya Saklanma veya Chloe'yi Suçlama veya Suçu Üstlenme. * Oyunun sonunda onu öpme şansınızı artıracaktır.

Life is Strange'in gizli bir sonu var mı?

bu hastane sonu orijinal Life is Strange için planlanan ve Chloe Price'ın öldürülmek yerine komaya gireceği 'Sacrifice Chloe' sonunun alternatif bir versiyonuydu.


Kate'in ölmesini durdurabilir misin?

Kate, Max'e mesaj atacak ve ona teşekkür edecek. Çatıdaki durum sırasında Kate'i kurtarmak senin için daha zor olacak. Konuşma sırasında dört diyalog seçeneği alacaksınız, ancak yalnızca: 'Sessiz moddaydı' sizi kızı kurtarmaya yaklaştıracak. Onların geri kalanı Kate'i ölümüne yaklaştıracak .

Hayattaki kötü adam kim garip?

Mark Jefferson (11 Nisan 1975 doğumlu) Blackwell Academy'de bir fotoğraf öğretmeni ve Life is Strange'in baş düşmanıdır. Ünlü bir fotoğrafçı ve Amerika'da geniş çapta tanınan bir sanatçı olarak 90'larda popülerlik kazandı.

En iyi hayat nedir, garip bir son mu?

Sonlar ne 'iyi' ne de 'kötü' (en iyi sonun Chloe'yi kurban ettiğin kişi çünkü ara sahne sırasında en iyi film müziğine sahiptir). İlk son - Chloe'yi Kurban Et - Arcadia Körfezi'ni bir felaketten - bir kasırgadan - kurtarmak için arkadaşınızı feda etmenizle sonuçlanır.

Nathan Life'ın tuhaf olduğunu söylemeli miyim?

Rapor edip etmeyeceğinize karar vermelisiniz Nathan ya da gerçeği gizlemek için. Bu kararın sonucu, Nathan'ın parkta size yaklaştığı andır. Müdür, Nathan'ı ofisine çağırır. Max, Nathan hakkındaki gerçeği Luke Parker'a anlatabilir.


Müdürün odasında ne yapmalı Hayat garip mi?

Max'i ofise yönlendirin ve kapının diğer tarafında olduğunuzdan emin olun. patlatmadan önce zamanı bir noktaya geri sar . Şimdi diğer tarafta olacaksınız ve Chloe için ona doğru yürüyebilir ve kilidini açabilirsiniz.

Chloe ve Max hala birlikteler Hayat garip mi?

Max ve Chloe, Seattle'da birlikte yeni bir hayat kurdular. . Max'in ebeveynleri Chloe'nin tamirci olarak staj yapmasına yardım etti ve ikisi, Dex, Dwight, Pixie ve Tammi'de - toplu olarak The High Seas grubu - bir dostluk çemberi geliştirdi.

Hayatta Chloe ve Max öpücüğü tuhaf mı?

Örnek olarak, Chloe, Max'i onu öpmesi için cesaretlendirir. ve Max'in kararının oyunun ilerleyen bölümlerinde ilişkileri üzerinde çok önemli bir etkisi olacak. Chloe, Max'in onu öpmesinin ve Max'in 'sert' olduğunu söylemesinin ardından şaşkınlıkla birkaç adım geri gider.

Chloe ve Max hayatta garip mi 2?

Chloe Price - Max, Chloe'nin babası öldükten kısa bir süre sonra Seattle'a taşındığında çocukluktaki en iyi arkadaşını terk etti. ... Life is Strange 2'den açıkça anlaşılıyor ki, Arcadia Bay kurban edilseydi, Chloe ve Max birbirleri için orada olmaya devam ediyor . (İlişkileri hakkında daha fazla bilgi için buraya bakın.)


Hayatın garip olduğu yerde nereye saklanıyorsun?

Hayat gariptir

Bilmiyorsan açmalıydın dolap , bu da kutuların düşmesine neden olur, ancak daha sonra zamanı geri alır ve lambayı yana doğru hareket ettirir. Bu, kutuların düşmesini engeller ve böylece dolaba saklanabilirsiniz.

Victoria Life'ı garip kurtarabilir misin?

Seçim önemli gibi görünebilir ama aslında öyle değil. t . Onu öldürebilirsin ya da reddedebilirsin ama hikaye tamamen aynı olacak. Oyun, bir önceki bölümde olayların gidişatını değiştirmeye çalıştığınız andan itibaren devam edecek.

Hayatta flash sürücü nerede garip?

Flash sürücüye sahip olabilirsin parka , Warren'ın sizi beklediği yer. Yurttan çıkın, dışarıda bankta oturan Alyssa'yı ve ona top atan Logan'ı göreceksiniz.

Chloe'nin kaç sigarası var?

Sorular ve cevapları aşağıdaki gibidir: Sigaralar - doğru cevaptan sonra Chloe size pakette kaç sigara olduğunu soracaktır. Doğru cevap Yedi .


Lokantaya nasıl gidiyorsun hayatta garip?

Adamın öldüğü odaya girin, sonra o yaşayana kadar zamanı geri alın. Onunla konuşun, kalkıp sudan çıkacaktır. Şimdi git anahtarı tekrar çevir ve bu sefer yangın o ölmeden sönecek. olarak binadan çıkın peki ve lokantaya doğru git .

Hayat garip 2. bölüm ücretsiz mi?

Life is Strange 2 Bölüm 1 PC için Steam'de artık ücretsiz olarak mevcut , PlayStation 4 ve Xbox One'ın yanı sıra. Hikayeyi tamamlayan son dört bölümü yaşamak istiyorsanız yine de ödeme yapmanız gerekecek.