kasauti zindagi ki 2 bitiyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Timmy Bartell IV
Puan: 4.2/5(36 oy)

Evet, Ekta Kapoor'un romantik draması sona erdi ve son bölümü yayınlandı. Yeniden başlatma sürümü, Eylül 2018'de ikonik roller oynayan yeni yüzlerle tanıtıldı.

Kasauti Zindagi Ki 2 neden bitiyor?

Gösterinin yapımcılarının heyecan verici bir doruk noktası planladıkları bildirildi. Tüm ayrıntıları öğrenmek için okumaya devam edin. Yeni Delhi: 'Kasautii Zindagii Kay 2'nin yapımcıları geçtiğimiz günlerde dizinin düşüş nedeniyle yakında yayından kalkacağını açıkladı. TRP'ler ve son bölüm 3 Ekim'de yayınlanacak.

Kasauti Zindagi Ki 2 şovu bitiyor mu?

Gösterinin yapımcıları, görünüşe göre başrol oyuncuları gösteriyi terk etmeye karar verdiği için mevcut gösteriyi bitirmeye karar verdi. . Bildirildiğine göre, Parth sağlığına ve Bollywood'daki ilk çıkışına odaklanmak isterken, Erica güvenlik nedeniyle evinden çekim yapmak istiyor.

KZK 2 bitti mi?

Popüler TV programı Kasautii Zindagii Kay yakında sona eriyor 3 Ekim ). Ekta Kapoor'un KZK2'si Hint televizyonunun en sevilen şovları arasında yer aldı ve şimdi çok konuşulan şov, izleyicilerine veda etmeye hazır.

Kasauti neden yayından kalkıyor?

Yapımcı Ekta Kapoor'un yerine birini bulamadığı ve dizinin iptal edildiği daha önce bildirilmişti. Telly Talk India'ya konuşan Parth, Kasautii Zindagii Kay'in yayından kalkmasının nedeni olarak o zamanki 'durumu' gösterdi. Covid-19 salgınının ortasında çekime yeniden başladıktan haftalar sonra .

Kamuflajın Sonu || Kasauti Life'ın Son Bölümü || KZK'nin bitişi

44 ilgili soru bulundu

Kasauti nasıl bitecek?

Yapımcılar tarafından söz verildiği gibi, KZK bir ' mutlu son ' Anurag (Parth Samthaan) ve Prerna yeniden bir araya geliyor, yeniden düğüm atıyor, kızları Sneha'yı geri alıyor ve sonsuza dek mutlu yaşıyorlar.

Prerna kiminle biter?

Bir ay sonra. Gösteri iyi bir notla sona eriyor, çünkü anurag ve Prerna mutlu hayatlarına kızları Sneha ile başlar.

Kasauti Zindagi Ki'nin sonunda ne oldu?

Ronit Roy, atılgan Bay Bajaj'ı oynadı ve gösteri sona erdi Komolika'nın Anurag'ı vurmaya çalışması ve hem Prerna'yı hem de onu öldürmesiyle süreç içerisinde. Kendisi bir uçurumdan düştü ve son dizide Anurag ve Prerna ölümde birleşti.

Kasauti Zindagi Ki'nin yerine hangi dizi geliyor?

Kasautii Zindagii Kay 2'nin son bölümünün 24 Ekim 2020'de yayınlanacağı bildiriliyor. Sadece bu değil, Erica'nın şovunun yerini Devoleena Bhattacharjee'ninki alacak. Saath Nibhana Saathiya 2 . Yapımcılar, 26 Ekim 2020'de yayınlanacağı tahmin edilen yeni şovun kadrosunu tamamlıyor.


Erica ve Parth ilişkide mi?

Parth Samthaan ve Erica Fernandes, Hint televizyon endüstrisinde popüler isimlerdir. ... Daha önce Parth, Times of India ile yaptığı röportajda da söylentileri yalanlamıştı. Erica ile çıkmıyorum ve onunla asla bir ilişkim olmadı. . Biz çok iyi arkadaşız ve sette çok eğleniyoruz.

Erica Fernandes bekar mı?

Televizyon oyuncusu Erica Fernandes söyledi son üç yıldır bir ilişkisi var . Yeni bir röportajda erkek arkadaşının sektöre ait olmadığını ortaya çıkardı. ... Kasautii Zindagi Kay 2 oyuncusu Siddharth Kannan ile yaptığı röportajda üç yıldır biriyle çıktığını söyledi.

Erica ve Geoff gerçek hayatta evleniyor mu?

Bu arada, The Goldbergs'de, Barry liseden mezun olurken, Erica nişanlısı Geoff'u Grateful Dead ile turneye çıkarmaya karar verdi çünkü üniversiteden önce rahatlamak için umutsuzca bir yaza ihtiyacı vardı. (Schooled'dan öğrendiklerimiz sayesinde Erica ve Geoff, ikisi de gerçek olmasa da mutlu bir evlilik yaparlar) .

Prerna doğurur mu?

Anurag'a duygusal şantajı başarıyla kullanıyor. Anurag, Mohini'nin arkadaşının kızı Komolika (Urvashi Dholakia) ile evlenirken bile Prerna hamile olduğunu öğrenir. ... Anurag sessizce ona yardım eder. Daha sonra, Prerna bir oğul doğurur ve ona Prem adını verir.


Prerna kızını buluyor mu?

Gelecek bölümde, Komolika 'nihayet' Prerna'nın kızının kendisinden başkası olmadığını öğrenecek. samidha . Öyle olacak ki Chandrika (Samidha'nın koruyucusu) Komolika'yı evine götürecek ve Prerna'nın kızıyla tanışmasına izin verecek. Yüzü örtülü uyuyan bir kızı işaret edecek.

Anurag ve Prerna birlikte mi olacak?

Anurag, Prerna'ya duygularını itiraf eder ve Prerna'nın son sekiz yılda yaptığı büyük fedakarlıkları anlamasını sağlar. Anurag, Prerna'nın alnını sindoor ile doldururken, ikili evleniyor ve sevinir.

kzk2 yayından kalkacak mı?

TV Şovu 'Kasautii Zindagii Kay 2' yakında yayından kalkıyor ve Prerna Sharma'yı oynayan Erica Fernandes, çekimlerini tamamladı. Her güzel şeyin bir sonu vardır ve günlük sabunlar da farklı değildir. Yeni bir gösteriye yer açmak için eski gösterinin sona ermesi gerektiğini söylüyor.

Vikas Parth ile mi çıkıyordu?

Parth, Vikas ile ilgili tüm iddiaları silip süpürürken, yapımcı Ekta Kapoor, ikisinin aslında bir ilişki içinde olduğunu açıkladı. Geçmiş bir konuşmada, bir haber kanalına şunları söyledi: Vikas ve Parth birbirine yakındı ve bir ilişki içindeydiler. .


Erica kzk2'den ayrılıyor mu?

Erica Fernandes bırakmıyor 'Kasautii Zindagii Kay' ortalıkta dolaşan aksi söylentilere rağmen.

Parth Samthaan, Ariah Agarwal ile çıkıyor mu?

Parth Samthaan ve Ariah Agarwal'ın aşk dedikoduları

Alexa: ?'. Ancak Ariah, SpotboyE ile yaptığı bir röportajda, kendisinin ve Parth sadece iyi arkadaşlar .

Bay Bajaj Moloy oğlu mu?

Moloy ve Mohini, Prerna ve Anurag'ın güçlü aşkını fark eder. Bay ... Bay Bajaj'ın güçlü intikam saikleri ortaya çıktığında bilinir. o Moloy'un oğlu .

Birbiri için yapılmış nasıl biter?

Anurag ve Prerna yeniden bir araya gelir ve evliliklerini planlamaya başlarlar. Komolika, kimliğini taklit etmek için estetik ameliyat geçirerek geri döner. ... Birbirleri İçin Yapılmış'ın son bölümünde, Komolika, Prerna'yı uçurumdan aşağı itiyor Anurag ve Prerna arasındaki ilişkiyi bitirmek için.