Kargo gemisi ne zaman paslanır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Magnus Harvey
Puan: 4.1/5(38 oy)

Gemi, CCSC Lazarus, meydana gelen periyodik bir sunucu olayı olarak görünecek. her 2 ila 4 oyun içi günde bir . Adaya yaklaşık 200 metrelik bir mesafeye yaklaşacak, bu noktada kendi teknenizle adaya gidebilir ve yanına sarkan merdivenlerden biri ile adaya tırmanabilirsiniz.

Kargonun pas oluşturması ne kadar sürer?

Kargo Gemisi Güncellemesi, Rust kıyılarına büyük, gürültülü bir tekne getirdi ve kullanışlı ganimetlerle ve gerçekten ellerinizi ondan uzak tutmanızı tercih eden ağır silahlı bilim adamlarıyla dolu. Gemi, CCSC Lazarus, gerçekleşen bir 'periyodik sunucu olayı' olarak görünecek. oyun içi her 2 ila 4 günde bir.

Rust'ta kargo gemisi nerede ortaya çıkıyor?

RUST kargo gemisini bulma

devriye gezmek RUST adasının kıyıları , CCSC Lazarus, RUST haritasının dış kenarlarında hareket eden gri bir gemi taslağı ile tanımlanabilir. Kargo gemisi oyuna girdiğinde, haritadaki gri ana hat üzerinde üst üste binmiş iki veya daha fazla kilitli sandık simgesi de gösterecek.

Kasalar kargoda ne sıklıkla ortaya çıkıyor?

Kargo Kasaları, normal görevlerin içinde ortaya çıkabilir. 6'da 1 şans (%16.666) uzunluk, karmaşıklık veya tehlike seviyesi gibi görev değiştiricilerinden bağımsız olarak.

Kargo nasıl paslanır?

Ücret Rust paket yöneticisi . Kargo, Rust paketinizin bağımlılıklarını indirir, paketlerinizi derler, dağıtılabilir paketler yapar ve bunları Rust topluluğunun paket kaydı olan sandıklar.io'ya yükler.

Kargo Gemisi Rehberi | Pas Eğitimi

15 ilgili soru bulundu

Kargo Rust ile birlikte gelir mi?

Ücret Rust'ın yapı sistemi ve paket yöneticisi . Çoğu Rustacean, Rust projelerini yönetmek için bu aracı kullanır çünkü Cargo, kodunuzu oluşturmak, kodunuzun bağlı olduğu kitaplıkları indirmek ve bu kitaplıkları oluşturmak gibi birçok görevi sizin yerinize gerçekleştirir.

Bazı kasaların yeniden doğması ne kadar sürer?

Eşya sandıklarındaki yeniden doğma zamanlayıcısı 2 ila 8 dakika , tüm kasalar için yeniden doğma oranı, kasaların oldukça hızlı bir şekilde yeniden doğduğunu gördüğüm değerler arasında bir yerdedir, bu nedenle, örneğin avlanırken veya kaynak toplarken, az önce geçtiğiniz alanda bazı kasaları bulmak o kadar uzun sürmemelidir. ...

Havaalanı kasalarının Yeniden Doğması ne kadar sürer?

Evet. Önünüzde yeniden doğabilirler ve yeniden doğacaklardır. Askeri Kasalar (yeşil) şurada yeniden doğuyor 15-25 dakika Sanırım süre, kaç kişinin çevrimiçi olduğuna bağlı. Çevrimiçi ortamda çok sayıda insan varsa, daha hızlı yeniden doğarlar çünkü daha fazla insan daha fazla kaynağa ihtiyaç duyulduğu anlamına gelir.

Dome kasalarının yeniden doğması ne kadar sürer?

Kendim yaklaşık 40 kez test ettim ve ortalama sürdüğünü buldum 5 dakika sandıkların yeniden doğması 9 dakika kadar sürebilir ancak genellikle 2 dakika sürebilir, bu yüzden fazla ileri gitmeyin.

Kargo gemisi jailbreak'i nerede ortaya çıkarır?

yumurtlar okyanusta bulunan bir adanın arkasında ; Oyuncular, Volcano Criminal Base'in girişinden doğruca uçarlarsa ve sollarına bakarlarsa onu bulabilirler.

Kargo gemisinin paslanması için yüzebilir misin?

Dalgıç giysisi ve 4-5 merdiven alıp geminin önüne geçmeye çalışıyorsunuz. Gemiye dokunduğunuz anda daima gemiye doğru yüzmeli ve arkaya geçmeye çalışmalısınız. .

Rust'ta chinook'u nasıl doğurursunuz?

Bunu denemek isterseniz - ve bir moderatorID'niz varsa sunucu - 'spawn ch47' yazın. varlık' konsolda sonra Chinook'un önüne koşun ve 'e'ye basın. Uçuş kontrolleri tıpkı Battlefield gibidir.

Heli ne sıklıkla pas çıkarır?

Saldırı Helikopteri, Rust'ta meydana gelen bir olaydır. yaklaşık 2-3 saatte bir (Savaş Adası haritaları için 24-48 saat) . Etkinlik başladığında, NPC kontrollü bir askeri helikopter kıyıdan uçar. Daha sonra, bilinen ve garanti edilen tek geçiş noktası Hava Alanı olacak şekilde, anıtlarda rastgele uçar ve devriye gezer.

Petrol kulesi Respawn'a ne kadar sürer?

Yaşam Kalitesi Güncellemesinde, petrol kulesi bilim adamlarına yeni bir görünüm verildi. Mavi bilim adamları öldürüldükten sonra, bir 24 dakika yeniden doğma zamanlayıcısı tetiklenir, bu da anıtın etrafında dolaşmayı çok zorlaştırır. Zaman, oyuncunun kaynaklarını test edecek.

chinook neyi paslandırır?

RUST Chinook 47 komutu (CH47) kullanılabilir sunucunuza ek NPC'ler eklemek için . Oyuncuların daha düşmanca NPC'lerle etkileşime girmesine izin verir , genel olarak daha fazla tehlike ekleyerek. Özel etkinlikler ve kargaşa için Chinook 47'yi oyuna sokun. Oyuncuların araması için yeni hedefler ekler ve PVE tabanlı sunucular için daha fazla içerik ekler.

Loot DAYZ ne sıklıkla yeniden doğar?

her 10 dakikada bir Yeni ganimet ancak ve ancak 120-30m'lik halkada bir oyuncu varsa ortaya çıkacaktır. Bu halkadaki bir oyuncu, 30m'lik halkanın içinde başka bir oyuncu olsa bile, zamanlayıcıda ganimetlerin ortaya çıkmasına neden olur. Zamanlayıcı bir oyuncuyu kontrol ederken o halkanın içinde değilseniz, yeni ganimet olmayacak.

Chinook'un Yeniden Doğması ne kadar sürer?

Temelde nasıl çalıştığı her 10 dakikada bir yağmalamış olsanız da olmasanız da sandıklar yeniden doğar. Her 10 dakikada bir 1 chinook sandığı da ortaya çıkıyor. Yani, yeniden doğmadan önce oraya giderseniz 40 sandık gibi bir şey elde edebilirsiniz.

Ark'ta mağara damlaları ne sıklıkla Respawn oluyor?

İki Deep Sea Ganimet Kasası başlangıçta, yalnızca yağmalandığında veya sunucu kapatıldığında ortadan kaybolan, yalnızca bir yağma sandığı ortaya çıkarken, sunucu başlangıcında ortaya çıkar. her 25 dakikada bir . Her iki kasa da yağmalanırsa, her iki kasa da yeniden doğmadan önce ilk kasanın yağmalandığı andan itibaren en az 45 dakika geçmelidir.

Green Card ne kadar sürede yeniden doğar?

Anahtar kartlar kabaca yeniden doğar her 30 dakikada bir ; ancak bu, sunucudaki oyuncu sayısına bağlı olarak değişebilir. YEŞİL ANAHTAR KART: Yeşil anahtar kartlar en düşük açıklığa sahiptir ve anıtların içindeki yeşil kapılara erişmek için kullanılır.

Kargo ne sıklıkla Rust geliyor?

Kargo Gemisi Güncellemesi, Rust kıyılarına büyük, gürültülü bir tekne getirdi ve kullanışlı ganimetlerle ve gerçekten ellerinizi ondan uzak tutmanızı tercih eden ağır silahlı bilim adamlarıyla dolu. Gemi, CCSC Lazarus, gerçekleşen bir 'periyodik sunucu olayı' olarak görünecek. oyun içi her 2 ila 4 günde bir.

Kargo Rust nerede?

. ana dizininizin kargo/bin dizini Rust ikili dosyalarının varsayılan konumudur. Sadece rustup , rustc , kargo , rustfmt , rustdoc , rls gibi resmi ikili dosyalar değil ayrıca kargo yükleme komutu ile kurabileceğiniz ikili dosyalar da bu dizinde saklanacaktır.

Rust, C++'dan daha mı iyi?

Rust, sözdizimsel olarak C++'a benzer, ancak artırılmış hız ve daha iyi bellek güvenliği sağlar . Rust, sarkan işaretçilere veya boş işaretçilere izin vermediği için daha güvenli bellek yönetimi açısından sistem düzeyinde daha yenilikçi bir dildir.

kargo aracı nedir?

Ücret Rust programlama dili için derleme aracı . Projenizi indirir, derler ve test eder. Daha da önemlisi, Cargo proje bağımlılıklarınızı yönetir. Kargo çok iyi belgelere sahip ve çok erişilebilir.

Kargo yüklemesi nedir?

TANIM. Bu komut Cargo'nun yerel kurulu ikili kasa setini yönetir . Yalnızca yürütülebilir [[bin]] veya [[örnek]] hedefleri olan paketler yüklenebilir ve tüm yürütülebilir dosyalar yükleme kökünün bin klasörüne yüklenir.