Scrabble kelimesi mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Dawson Botsford Doktora
Puan: 4.2/5(57 oy)

Evet çıkış scrabble sözlüğündedir.

Devon bir scrabble mı?

Evet , devon scrabble sözlüğünde.

Hord scrabble bir kelime mi?

çok giy için kabul edilebilir bir sözlük kelimesi scrabble, arkadaşlarla kelimeler, bulmaca gibi oyunlar. 'Hord' kelimesi 4 harften oluşur.

SALV scrabble bir kelime mi?

Hayır, salv scrabble sözlüğünde yok .

Hetter scrabble bir kelime mi?

Hayır, hetter scrabble sözlüğünde yok .

Oyununuzu güçlendirmek için bu 8 Scrabble kelimesini öğrenin

27 ilgili soru bulundu

Kullanılabilir bir kelime mi?

İşlenebilir .

Scrabble'da Slav'a izin var mı?

Hayır, slav scrabble değil sözlük.

Ford scrabble bir kelime mi?

Evet , ford scrabble sözlüğünde.

Hurd scrabble bir kelime mi?

Hayır, hurd scrabble sözlüğünde yok .


Bir Hord kaçtır?

Horde'lar şunlardan oluşur: 50 ila 500 Swarmer arasında . Her ordu, çeşitli ortamlarda konumlandırılmıştır ve aralarında küçük farklılıklar gösterir. Genellikle bu ortamlarda karanlık bir yerde kış uykusuna yatarlar ve gece boyunca dışarı çıkarlar.

Divan karalamalı bir kelime midir?

Evet , divan scrabble sözlüğünde.

Decon geçerli bir scrabble kelimesi midir?

Hayır, decon scrabble'da değil sözlük.

Metinde Hurd ne anlama geliyor?

Yönetilemez Gerileyen Daemon'ların HIRD'si . Çeşitli Sınıflandırılmamış. Değerlendir: HURD. Neredeyse Gerçek Gelişim Altında.


Hurda kelimesi ne anlama gelir?

: lif ayrıldıktan sonra yapışan keten veya kenevir kaba kısımları .

Fiord scrabble bir kelime mi?

Evet , fiord scrabble sözlüğünde.

yapılabilir eş anlamlısı nedir?

gerçekçi . işlevsel . mümkün . aklı başında . uygulanabilir .

yönetilebilir ne demek?

sıfat. Yönetilebilir bir şey insanların başa çıkabileceği bir büyüklük, miktar veya zorluk seviyesinde . Şimdi görevi yönetilebilir bir boyuta indirmeye çalışacak.


tahammül edilebilir kelimesinin Eş anlamı nedir?

kabul edilebilir , yönetilebilir, affedilebilir, affedilebilir, affedilebilir. dayanılmaz. 2 'tahammül edilebilir bir sesi vardı' oldukça iyi, vasat, yeterli, tamam, kabul edilebilir, yeterince iyi, yeterince iyi, yeterli, tatmin edici, orta derecede iyi, fena değil, çok kötü değil, ortalama, adil, terbiyeli, saygın, prezentabl.

Argoda sürü ne anlama geliyor?

genellikle aşağılayıcı büyük bir grup insan . sıradan insanların büyük kitlesini aşağılayıcı . fiil. bir sürü halinde veya sanki bir sürüde toplanmak veya toplanmak.

HRUD ne anlama geliyor?

Hrud veya Gord (arkeoloji), Kasaba, şehir veya kale anlamına gelen Slav kelimesi , ve çok sayıda Slav ülkesinin toponimisinde korunur: Hrud, Polonya.

HYRD ne anlama geliyor?

İskandinav tarihinde hird, aslen kişisel silahlı arkadaşların, hirdmen veya housecarl'ların gayrı resmi bir maiyetiydi, ancak yalnızca çekirdeği ('Muhafızlar') kraliyet ordusu değil, aynı zamanda daha resmi bir kraliyet sarayı hanesi haline geldi.


Deacon scrabble bir kelime mi?

Evet , deacon scrabble sözlüğünde.

Horde için başka bir kelime nedir?

Horde'un bazı yaygın eş anlamlıları şunlardır: kalabalık, ezmek, mafya , ve kalabalık. Bütün bu kelimeler 'toplanmış bir çokluk' anlamına gelse de, kalabalık ve kalabalık, hareket ve itme anlamına gelir.

Hoardve horde arasındaki fark nedir?

İstifçilik, saklanan bir şeyin arzına veya söz konusu arzın toplanması ve saklanması eylemine atıfta bulunan bir isim veya fiil olabilir. Bir istifçi genellikle, ihtiyaç duymadıkları şeyleri takıntılı ve gereksiz bir şekilde saklayan kişidir. Horde ise, bir gevşek bir şekilde organize olmuş büyük bir grup insan .

Horde kelimesini nerede kullanıyoruz?

Horde kelimesini kullan büyük bir kalabalığı tarif et : Kalabalık bir grup pop yıldızını Helsinki'deki havaalanından ayrılırken takip etti.