kaptan amerika ve kara dul çıkıyor mu

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sandy Schowalter
Puan: 4.2/5(5 oy)

Yeterince merak, Black Widow arasında hiçbir zaman gerçekten romantik bir ilişki olmadı. ve çizgi romanlarda Steve Rogers - ama Natasha'nın ana aşklarından biri aslında Kaptan Amerika olarak Steve'in halefi olan Bucky Barnes ile.

Steve Rogers ve Natasha Romanoff birlikte mi?

Süre Steve ve Natasha asla kanonda birlikte değiller , bu ilişki, bu ikisinin gerçekte sahip olduğu ilişkilerden daha anlamlı olabilirdi. Steve, Peggy ile biter ve bunu yapmak için zaman yolculuğunun kurallarını çiğnemesi ve hatta karakter dışı davranması gerekir.

Kaptan Amerika Natasha'yı sevdi mi?

Earth-10943 ve Earth-555326 evrenlerinde, Dünyanın En Kudretli Kahramanları tüm dünyaya barış getirdikten ve sonunda normal hayatlar yaşamakta özgür olduktan sonra, Steve ve Natasha bunu yaşamaya karar verdiler. Birbirlerine aşık olduklarında birlikte yaşamak ve James Rogers adında bir oğulları oldu.

Kaptan Amerika kime aşık?

Sharon Carter (Ajan 13 olarak da bilinir), Marvel Comics tarafından yayınlanan Amerikan çizgi romanlarında görünen kurgusal bir karakterdir. Genellikle gizli bir ajan, S.H.I.E.L.D.'nin eski saha ajanı olarak tasvir edilir. Nick Fury altında ve Kaptan Amerika/Steve Rogers'ın aşk ilgisi.

Kaptan Amerika ve Kara Dul birlikte mi yattı?

Ancak ikili, Captain America: Civil War'a kadar öpüşmedikleri için, ikisinin seks yapma ihtimali çok düşük . Ancak, Black Widow sürekli olarak Cap'i randevular için ayarlamaya çalıştı, ancak her seferinde onu geri çevirdiği görülüyordu.

steve ve nat 3 dakika 11 saniye boyunca cinsel gerilim yaşıyor

19 ilgili soru bulundu

Natasha Romanoff kiminle çıktı?

Natasha, kahraman arkadaşlarıyla, gelişiminde önemli rol oynayan ve onun için çok şey ifade eden birkaç romantik ilişki yaşadı. Bazı önemli eski aşıklar arasında Clint Barton (Hawkeye), Matt Murdock (Daredevil), Bucky Barnes (Kış Askeri) ve Alexei Shostakov.

Kaptan Amerika hala bakire mi?

Steve Rogers Bakire Değil Diyor Kaptan Amerika: İlk İntikamcı Yazarlar. Kaptan Amerika: İlk Yenilmezler'in senaristleri, MCU hayranları için sıcak bir tartışma konusu olan Steve Roger'ın bekaretiyle ilgili havayı temizliyor. ... Aslında bekaretini geleceğe inmeden çok önce kaybetmişti.

Kara Dul kime aşık?

Kara Dul kime aşık? MCU'da, Black Widow bir noktada romantik bir ilişki içindeydi. Bruce Banner (Hulk) , Mark Ruffalo tarafından oynanır. İlişkileri Avengers: Age of Ultron'da araştırıldı, ancak daha sonra Banner'ın Avengers: Endgame'de ölümüyle yaşadığı yıkım dışında büyük ölçüde görmezden gelindi.

Kaptan Amerika kiminle evlenir?

World of M (Earth-58163) Captain America Cilt 5 #10'da Earth-58163, Earth-616 ile geçici olarak birleştirilmiştir. Bu evrende Steve Rogers ve Peggy Carter evlenmek, ancak daha sonra bilinmeyen nedenlerle boşanmak.


Steve Rogers ve Peggy Carter'ın çocukları var mıydı?

Peggy ve Steve'in bir erkek ve bir kızı vardı, ama yaşları asla belirtilmez . Her ikisinin de 1950'lerde doğmuş olması muhtemeldir, bu da onları mevcut 2023 MCU zaman çizelgesinde 80 yaşlarında yapacaktır.

Natasha Romanoff'un çocuğu var mı?

Natasha'nın çocuğu olamaz .

Romanoff, Banner'a prosedürün bir görevdeyken 'endişelenecek bir şey daha az' olduğu için gerçekleştirildiğini söyler.

Bucky ve Natasha çıktı mı?

Ancak hem Black Widow hem de Winter Soilder'ı içeren çizgi romanların çoğunda romantik bir bağ paylaşıyorlar. ... O sırada Natalia'nın yanından geçen Natasha burada ve Bucky bir romantizm kurdu bir ülke için silahtan fazlası olduklarını birbirlerine gösterdiler ve özgürce yaşayabileceklerini anladılar.

Captain America ve Black Widow'un çocuğu var mı?

James Rogers, Kaptan Amerika ve Kara Dul'un oğluydu. . James doğduktan sonra, o ve evlat edindiği kardeşlerinin geri kalanı, Tony Stark tarafından güvenli bir şekilde büyütülmek için bir Arktik üssünde gizlice saklandı.


Steve Rogers torununu öptü mü?

Kaptan Amerika'da: İç Savaş, Steve, Sharon Carter ile tutkulu bir öpücük paylaştı , Peggy'nin büyük yeğeni. Kaptan Amerika'nın Peggy'ye olan duygularını açıkça Sharon'a aktarması her zaman oldukça garip ve garip olmuştu; öpüşme, Peggy'nin cenazesinden kısa bir süre sonra bile gerçekleşti.

Natasha ve Clint birlikte miydi?

Clint Barton

Clint ve Natasha en yakın arkadaşlar . Bununla birlikte, ilişkilerinin başlangıcında, Clint Barton (Hawkeye olarak) Natasha'yı ortadan kaldırmak için gönderildi, ancak bunun yerine Barton yeteneklerini gördü ve işe alınmasını önerdi. İkili, Barton'ın ona sevgiyle 'Nat' diye hitap etmesiyle sonsuz bir ortaklığa başladı.

Black Widow, Hulk'a aşık mı?

Gelişen ilişkiler arasında, aralarında bir romantizm vardı. Dul ve Natasha'nın Bruce ile flört ettiği ve onun vahşi alter-benliğini yatıştırabilen tek kişi olarak rol aldığı Hulk. Artık kötü şöhretli bir sahnede, Natasha çocuk sahibi olamadığını ortaya çıkardığında, ikisi algılanan kusurlarla bağlanır.

Kaptan Amerika'nın oyunsonunda öptüğü kız kimdi?

Oynayan Emily VanCamp Şaron , geçtiğimiz günlerde Variety'ye, karakterinin Captain America ile paylaştığı öpücüğün Avengers: Endgame'den sonra oldukça şüpheli görünmeye başladığını itiraf etti. 'Bu konuda epey tepki geldi.


Kara dulun kocası kim?

Red Room eğitimi ilerledikçe, Black Widow bir araya geldi. Aleksey Şostakov , KGB'nin evlenmesi için ayarladığı ünlü bir Rus test pilotu.

Peggy Carter, Tony Stark'ın annesi mi?

Tony Stark 1970'de doğduğundan beri, Peggy onu doğurduğunda neredeyse 50 yaşında olacaktı. ... o zaman, o zaman Peggy'nin hamile olmadığını da biliyoruz, oysa Howard'ın karısı hamileydi, bunu açıkça ortaya koyuyordu. Maria Stark, Tony'nin annesiydi. , Peggy değil.

Kara Dul evlat edinildi mi?

Kızıl Muhafız aslen Natasha'nın kocası iken ve Melina ve Yelena çizgi romanlarda çoğunlukla düşmanları olarak konumlanırken, Kara Dul onların kökenlerini yeniden tasarlar ve onları bir parçası olarak kurar. Natasha'nın evlatlık ailesi .

Black Widow'un kardeşi kim?

Vindiktor Natasha Romanoff'un kardeşidir. Onlar çocukken evleri alev aldı.


Kaptan Amerika Natasha ile yattı mı?

Film bize şunu söylüyor Cap ve Natasha uzun süreli sevgililerdi ve oğulları James'i, Ultron'un ellerinde ölmeden önce birlikte büyüttüler. Dokunaklı bir şekilde, Tony Stark hafızasında bir Demir Kara Dul robotu yaratır, ancak daha sonra Ultron tarafından bozulur.

Clint ve Natasha Budapeşte'de ne yaptı?

Budapeşte Operasyonu, S.H.I.E.L.D. ve Hawkeye ve Black Widow tarafından üstlenildi General Dreykov'u ortadan kaldırmak ve Kırmızı Odayı kapatmak için.