Kaprinin anlamı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Eulalia Johnson
Puan: 4.6/5(42 oy)

: ayak bileğinin üzerinde biten dar kadın pantolonu . - kapris de denir.

Kapri kelimesi ne anlama gelir?

Capri için diğer tanımlar (2 of 2)

capri- bir birleştirme formu keçi anlamı , Latince'den (Oğlak burcundan) alıntı sözcüklerde geçen; bileşik kelimelerin (kaprifoli) oluşumunda kullanılır.

Kapri pantolonun anlamı nedir?

Kapri pantolonu (olarak da bilinir) üç çeyrek bacak , kapriler, ekin pantolonlar, man-pris, istiridyeler, sel pantolonları, reçeller, yüksek sular veya toreador pantolonları) şortlardan daha uzun olan ancak pantolonlar kadar uzun olmayan pantolonlardır.

Capri kelimesi nereden geldi?

Capri adının etimolojisi belirsizdir; izlenebilir 'yaban domuzu' anlamına gelen Antik Yunanca κάπρος kápros'a geri dönelim Adayı dolduran ilk kayıtlı kolonistler olan Yunanlılar, burayı Kapreai (Kαπρέαι) olarak adlandırdı. Ancak Latince capreae'den (keçiler) de türetilebilir.

Kaprileri kim icat etti?

Adını tatil adasından alan kapri pantolonlar, İtalyan tasarımcı Emilio Pucci 50'lerde devrim niteliğindeki yeni sportif-gündelik görünümün bir parçası olarak. O zamanlar kadınlar hala arka bahçedeki barbekülere gömlekli elbiseler giyiyorlardı.

SICAK Dadı Engelli Çocuk Bira Satın Aldı! Sonra bu olur... | SAMEER BHAVNANI

30 ilgili soru bulundu

Latincede Capri ne demek?

capri- birleştirici biçim anlamı keçi , Latince'den (Oğlak burcundan) alıntı kelimelerde geçen; bileşik kelimelerin (kaprifoli) oluşumunda kullanılır.

Kapri güvenli mi?

Capri'ye seyahat, her yaştan turist için güvenli kabul edilir. . Ziyaretçiler ve üniversite çağındaki öğrenciler genellikle bölgeye yalnız veya arkadaşlarıyla seyahat ettikleri için çocuklar hoş karşılanır. Su içmek için güvenlidir, bölgede yolcuların bilmesi gereken özel bir sağlık sorunu yoktur ve suç oranı nispeten düşüktür.

Kapriler Hala Stil 2020'de mi?

Kapri pantolonlar 2000'lerin popüler bir trendiydi ve 2021'de tüm hızıyla geri dönüyor . Bu Sonbahar 2021 ABD kadın giyim koleksiyonları arasında kapri pantolonlar en iyi şekilde vücuda oturan, tayt benzeri silüetler ile tasarlanabilir. Tüketiciler kapri trendi ile oynuyor, giysiyi spor giyim ve şıklık arasında giydiriyor.

Kapri pantolonun uzunluğu ne kadar?

Teknik olarak bir Capri pantolonu diz ve ayak bileği arasındaki herhangi bir uzunluk ancak baldırın ortasında durmaya eğilimlidirler, konik bir bacakla. Bu çok tatsız bir nokta olabilir, bu yüzden oran önemlidir. Teknik olarak tüm yıl boyunca giyilebilirler, ancak sıcak havalarda en iyi şekilde görünürler.

Capri hangi yemekle tanınır?

Capri'deki en ünlü yemek, eşit miktarda un ve su kullanılarak basit bir makarna hamuruyla yapılan ve özellikle hafif bir makarna elde edilen mantı capresi'dir. Dolgu, parmesan ve eski caciotta peyniri ve mercanköşk ile yapılır ve pişmiş mantı, taze domates ve fesleğen sosuyla fırlatılır.

Capri Sun'da Capri ne anlama geliyor?

1969 yılında tanıtıldı ve İtalyan Capri adasından sonra . Capri Sun, 1981'den beri Amerika Birleşik Devletleri'nde dağıtılmaktadır. Kraft Heinz, Kuzey Amerika için lisanslı bir üretim ortağıdır.

Capri bir Scrabble kelimesi mi?

Evet , capri scrabble sözlüğünde.

caprese tavuğu nasıl telaffuz edilir

İngilizce konuşanlar genellikle caprese kelimesini Cah-prey-zee olarak telaffuz ederek yanlış telaffuz ederler. Ancak Caprese'nin doğru telaffuzu Cah-preh-zeh . İtalyancada caprese telaffuzunun yolu, tümü kısa ünlüler olarak telaffuz edilen ünlülere odaklanmaktır.

Kaprisli nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Kaprisli?

  1. Kaprisli doğası nedeniyle, Jeremy sabit bir işi sürdürmekte zorlanıyordu.
  2. İlaç almaya başladığından beri Henry daha az kaprisli oldu.
  3. Çift dışarıda evlenmek istese de, törenlerinin kaprisli havaya bağlı olduğunu biliyorlardı.

Gaucho pantolon nedir?

Gaucho pantolonları baldırın ortasında biten manşetli kadınlar için geniş paça pantolon . İsimlerini bir zamanlar Güney Amerikalı kovboylar tarafından giyilen pantolonlardan alan bu pantolonlar, 1970'lerin başlarından ortalarına kadar kısa bir süre için moda oldular.

50'li yıllarda kaprilere ne deniyordu?

Pedal iticiler 1950'lerde ve 1960'ların başında popüler olan diz altı pantolonlardır. Genellikle kelepçeli ve tene sıkı bir şekilde yıpranmış, tarz olarak kapri pantolonlarla ilişkilidir ve bazen 'istiridye avcıları' olarak anılırlar.

70'lerde kaprilere ne deniyordu?

Orta baldır boyunda vurma, kapriler de denirdi toreador pantolon ve istiridye kazıcıları . Bu pantolonların çoğunda, daha iyi hareket sağlamak ve birçok buzağı boyutuna kolayca sığdırmak için pantolon bacağının ucunda küçük bir çentik veya yarık bulunur.

Erkekler kapri giyer mi?

kapri pantolon

Çoğu erkek genellikle bir kırpılmış pantolon çifti , Capri stilinin üzerinde, bu tasarımın bir erkeğin vücudunu tamamlaması nedeniyle. Kısa pantolonlar, ayak bileğinin biraz üzerinde kesildiği için daha estetik bir görünüme sahiptir, kapri ise incikte çok daha yüksekte kesilmektedir.

Kapri pantolonlar sizi yaşlı gösterir mi?

Kapri Pantolon Seçimi

Kesinlikle işe yaramazlar ve aynı zamanda ayak bileğinizi de kesiyorlar ve bu iyi bir şey değil! Kapriler 20 yaşındaki bir çocuğu bile bitmiş gibi gösterebilir. 65. Tıpkı bir çift kötü ayakkabı gibi, kapriler de herkesin bacaklarını kısa ve geniş gösterir - iyi bir görünüm değil.

Kapri pantolonlar için en gurur verici uzunluk nedir?

Kapri pantolonların hoş görünmesi için dikey vücut tipinizi ve bacaklarınızın ne kadar uzun olduğunu göz önünde bulundurmalısınız. Kapriler bacağınızın en ince kısmında bitmelidir. Uzun bacaklar ve ince ayak bilekleri ile yapılmışsanız, kapriler iyi görünecek. ayak bileği kemiğinizin üzerinde parmak genişliğinden daha uzun değil .