Transmundane'i ayırt etmek için kan nerede bulunur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Jeramy Powlowski Jr.
Puan: 4.6/5(40 oy)

Ölen kişiden kan alabilirsiniz. Yüce Elf kanı dışında her şeyi elde etmek için iyi bir yer Liar's Retreat, Dragon Bridge'in güneybatısında ve Chillwind Derinlikleri. Yüksek Elf kanı için Thalmor Büyükelçiliğine gidip bir Justicar öldürebilirsin.

Septimus için nasıl kan topluyorsunuz?

Hızlı İlerleme

  1. Elder Scroll'u bulun.
  2. Boş Sözlüğü Doldurun.
  3. Sözlüğü Septimus Signus'a ver.
  4. Bir Yüksek Elf, Orman Elfi, Kara Elf, Falmer ve Ork'tan kan toplayın.
  5. Toplanan kan örneklerini Septimus Signus'a verin.
  6. Kitabı Küpün içinden alın.

Altmer kanını nereden alabilirim?

Transmundane daedric arayışını ayırt etmek için yüksek elf kanını almanın çok kolay bir yolu var. saat Whiterun'un batısındaki durdurulmuş dere haydut kampında, içinde yüksek bir elf cesedinin olacağı bir diken çukuru var. yüksek elf kanını almak için kullanılabilir.

Ağaç elfi kanı nerede?

Volunruud'un kuzeybatısı (whiterun'un kuzeyi) dağda bir kan lekesi izi göreceksiniz. Ölü bir Wood Elf kadınına ulaşana kadar onları takip et. Ayrıca Hazine Haritalarından birine sahip.

Transmundane'i ayırt etme arayışına nasıl başlarım?

Winterhold Koleji'nde Urag bu arayışı başlatır. Kitabı okuyun, ardından Kolej'in kuzeyindeki izole bir bölgede Septimus'u bulmak için bir göreve gönderilmek üzere onunla konuşun. Aşağıya ve çeşitli buzdağlarından geçen bir yol var. Dönek yaşlı adamla konuştuktan sonra, bazı Dwemer harabelerine gitmeye başlaman gerekecek.

3 Hızlı Durakta 5 Dwemer Kan Örneği Toplama - Transmundane'i Fark Etmek, Skyrim

17 ilgili soru bulundu

Transmundane'i ayırt etmede geçidi nasıl geçersiniz?

Kapıyı açmak için kolu çekin kuzeye. Spiral rampadan aşağı inin. Altın acemi bir kapının önünde sona erdiğinde, boruya atlayın ve sonra tekrar başka bir spiral rampaya atlayın, yol boyunca yalpalayanlarla mücadele edin. KD'ye giden alev tuzağını geçin ve kapıyı açın.

Ölü bir ağaç elfini nerede bulabilirim?

Orman Elfleri, Skyrim'in etrafına dağılmış, isimsiz ve ölmüş Bosmer'lardır.
...
Aşağıdaki konumlarda bulunabilirler:

  • Hag Rock Redoubt, Yeminli çadırın içinde canavarla birlikte.
  • Rannveig's Fast, Sild the Warlock'un odasında bir kafesin içinde.
  • Sunderstone Gorge, Word Duvarı yakınında.

Falmer kanı nerede bulunur?

falmer kanını nerede bulabilirim | Hayranlık. genelde giderim Rorikstead'in güneyinde Gloomreach adında bir mağara . İkinci odada öldürmesi kolay olması gereken bir yalpalayıcı var.

Thalmor elçiliğinin anahtarı nerede?

Merdivenlerin altındaki kapı, Thalmor Büyükelçiliği, Zindan'a açılır ve ana kilitlidir, ancak bulunan anahtar tarafından açılır. üst kattaki göğüste .

Sefil uçuruma mı hizmet etmelisin?

Lanetli Uçurum'a hizmet etmeyi seçersen, Hermaeus şaşırmayacak . Uçurum daha sonra 'Gerçekten' ile yanıt verecektir. ... Benden sonsuza kadar kaçamayacaksın.' Bu kısa karşılaşmadan sonra, Lanetli Uçurum bir süreliğine ortadan kaybolacak. Görevin ilerleyen bölümlerinde, Septimus'un ölümünden sonra uçurum bir kez daha çıkışınızı engelliyor.

Thalmor'u nerede bulabilirim?

Thalmor Büyükelçiliği şurada yer almaktadır: Kuzey Batı Skyrim . Kuzey Batı Yalnızlık seyahat ederek bulabilirsiniz.

Thalmor elçiliğine nasıl girebilirim?

Var birinci katın ortasında kilitli bir kapı doğrudan parti salonuna götürür. Kapıda başka bir ahşap plaka kullanın. Kapının diğer tarafı görünene kadar tekrar koşmaya devam edin, ardından salona girmek için hemen Whirlwind Sprint'i kullanın.

Septimus Signus'u nasıl bulabilirim?

genel bakış Septimus Signus'un Karakolu, Kuzey Doğu Skyrim'de bulunan bir mağaradır. tarafından bulabilirsiniz Winterhold'un kuzeyinde seyahat etmek .

Yaşlı parşömeni aldıktan sonra ne yapmalıyım?

Bu görevi zaten tamamladıysanız ve parşömeni aldıysanız, yalnızca Kan Parşömenini bulmanız gerekeceğinden, kendinize biraz iş ayırmışsınız demektir. Parşömeni sattıysanız Urag gro-Shub'da College of Winterhold'da onu 4.000 altın karşılığında ondan geri alabilirsiniz.

Falmer Kan İksiri ne işe yarar?

Bir iksir olmasına rağmen, açıklama bunu belirtiyor 'tekeri iyileştirir ,' yerine 'X sağlığını geri yükle.' ... Falmer Kan İksiri, 'Yenilenme İksiri' ve 'Sağlık İksiri' iksirleriyle aynı dünya modelini kullanır.

Falmer'a ne oldu?

Moesring Dağları. Falmer Moesring Savaşı sırasında Kar Prensi'nin ölümüyle sona erer. . Bu süre zarfında, Solstheim'ın büyük çarpışmaları sırasında birçok Falmer öldü ve bu savaş onların son direnişi olacaktı.

Kar Elfleri nasıl Falmer oldu?

Falmer'ın Doğuşu

Bir Falmer. Zamanla, Kar Elfleri bükülmüş, kör yaratıklara dönüşmeye başladı , şimdi Falmer olarak bilinen dejenere ırk haline geliyor. Dwemer'in köleleriydiler ve zamanla, giderek daha ilkel bir insan haline geldikçe tarihleri ​​kayboldu.

Kara elfleri nerede bulabilirim?

Kara Elfler, Skyrim'in etrafına dağılmış isimsiz ve ölen Dunmer'lardır.
...
Aşağıdaki konumlarda bulunabilirler:

  • Cronvangr Mağarası.
  • Faldar'ın Dişi.
  • Hob'un Güz Mağarası.
  • Half-Moon Mill'in kuzeybatısı, Moss Mother Cavern'in doğusunda (harita)
  • Vahlok'un Mezarının Doğusu.DB

Orman Elfleri Skyrim'de hangi Tanrı'ya tapar?

Bosmerler değiştirilmiş bir Altmeri Pantheon'a taparlar ve bu nedenle Orman Elfleri çeşitli tanrılara tapar ve taparlar. hem Aedra hem de Daedra . Çoğu Tamrielik din gibi, Zaman Ejderhasını (ya da İmparatorluk adıyla Akatosh'u) tanrıların kralı olarak görürler, ancak benzersiz kültürlerinde Y'ffre en önemli tanrıdır.

Skyrim'de bir orman elfi kimdir?

bosmer (veya daha yaygın olarak, Orman Elfleri) Valenwood'un elf halkıdır. Toprakla ve vahşi hayvanlarla uyum içinde yaşayan basit bir varoluşu tercih ederler. Tüm Tamriel'deki en iyi okçular olarak bilinirler ve vahşi yaratıklara komuta etme yetenekleriyle tanınırlar.

Oghma Infinium aksaklığını nasıl yaparsınız?

Bu Oghma Infinium aksaklığını istediğiniz kadar yapabilirsiniz.
...
aksaklık zamanı

  1. Kitap rafınızın tamamen boş olduğundan emin olun.
  2. Oghma Infinium'u kitap rafına yerleştirin.
  3. Kitap, rafın sol tarafında görünecektir. ...
  4. İstenmeyen posta göndermeye devam ederken, artı işaretiniz kitabı hedefleyecek şekilde hafifçe sola doğru yürüyün.

Kadim Bilgide Elder Scroll nerede?

Septimus'a Kadim Parşömen'i sorun, o da onun gizli olduğunu söyleyecektir. Blackreach'in derinliklerinde Alftand ve diğer birçok Dwemer harabelerinin altında uzanan büyük bir yeraltı Dwemer şehri. Blackreach'e giriş kazanmak için gereken Uyumlama Küresini ve Boş Sözlük'ü verecektir.