kamp ejder başı nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Katrina Kautzer Jr.
Puan: 4.4/5(53 oy)

Haldrath'ın Yürüyüşü'nün tepesinde yer alan ve Fortemps Hanesi'nin komutasındaki bir Ishgard kalesi olan bu kamp, ​​Ishgard'a gidip gelen küçük halkın ve tüccarların güvenliğini sağlamaktan sorumludur. Camp Dragonhead bir Coerthas Central Highlands bölgesinde .

Coerthas Central Highlands'e nasıl gidilir?

Coerthas Central Highlands, Ishgard Holy See'nin hemen güneyinde bulunur. Güneydeki bölge bağlantıları, North Shroud ve Mor Dhona'ya yol açar. Heavensward'a sahip oyuncular şehir devletine girebilir Yargı Kapıları aracılığıyla .

Vodorigalar nerede?

Vodoriga, 38. seviye bir Vodoriga'da bulunur. Coerthas Merkez Yaylaları . Camp Dragonhead'in NE, Witchdrop'un en altına gidin.

Baritin timsahı nerede?

Baritine Croc, 40. seviyede bulunan bir Croc'tur. Coerthas Merkez Yaylaları .

Ixali Fearcaller nerede?

Ixali Fearcaller, 30-45 seviye Ixal'da bulunur. Coerthas Merkez Yaylaları .

Final Fantasy XIV | Bölüm 83 | Kamp Ejderha Kafası

17 ilgili soru bulundu

Camp Tranquil'in seviyelerine nasıl başlarsınız?

Günlük. Merthelin, levequest'leri kabul etmeye başlamanızı istiyor, ancak önce bir deneme seviyesi bir maceracı olarak becerilerinizin göreve bağlı olduğunu kanıtlamak için. Deneme seviyesini başarıyla tamamladınız. Camp Tranquil'e dön ve levemete Merthelin'e rapor ver.

Gysahl yeşillikleri Ffxiv'i kim satıyor?

Satıcılar

  • Maisenta - Yeni Gridnia.
  • Onlar Bir - Limsa Lominsa Alt Güverte.
  • Roarich - Ul'dah - Nald'ın Adımları.
  • Hurdacı - Idyllshire.
  • Tokohana - Kugane.
  • Apartman Tüccarı - Topmast Apartman Lobisi, Lily Hills Apartman Lobisi, Sultana's Breath Apartman Lobisi, Kobai Goten Apartman Lobisi.

Timsah armutunu nerede bulabilirim?

Timsah Armut, botanikçiler tarafından günlüğe kaydetme yoluyla toplanabilir. Bir yerden hasat edilir Güney Örtüsü'ndeki Sessiz Çardak'ta 30. seviye bağlantı noktası .

Amdapor Keep'i nasıl açarım?

Black Shroud'da bulunan ve kilidi açılabilen isteğe bağlı bir zindandır. ana hikayeyi bitirdikten sonra .


Ffxiv'de nasıl ejderha olabilirim?

Nasıl Dragon olunur? DRG'nin Kilidini Açma: Her şeyden önce sahip olmanız gereken Seviye 30 Mızraklı , ve L30 LNC sınıfı görevi olan Proof of Might'ı tamamladınız. Bunu yaptıktan sonra, Gridania – Old Gridania'da Lancer guildmaster Ywain tarafından verilen Dragon Eye of the Dragon olmak için gerçek görevin kilidini açabilirsiniz.

Ishgard'a nasıl girerim?

Ishgard'ın kilidini açmak için üç gereksinimi karşılamanız gerekir:

  1. Önce tüm Realm Reborn görevlerini tamamlamanız gerekir.
  2. En az bir işiniz olsun ve 50 veya daha yüksek bir seviyeye sahip olun.
  3. Heavensward genişlemesine sahip olun.

Ishgard nerede?

Ishgard (イシュガルド, Ishugarudo?), daha doğrusu Ishgard Kutsal Makamı, Final Fantasy XIV'te yer alan bir şehir devletidir. Kuzey Aldenard'daki Coerthas'ın sert kar alanlarında . Ishgard, komşu Dravania'nın ejderhalarıyla savaş halindedir ve ordularının çoğu Ejderhalardan oluşur.

Whitebrim seviyeleri nasıl açılır?

Bu arayış şu tarihte mevcuttur: 40. seviyeye ulaşmak . X12-Y16'da Coerthas Central Highlands'deki Voilinaut ile konuşun. Hazır olup olmadığınızı görmek için sizi bir deneme katına gönderecek.


Coerthas Levequest'lerin kilidini nasıl açarsınız?

Bu sonra kullanılabilir 35. seviyeye ulaşmak . X26-Y28'de Coerthas Central Highlands'deki Cimeaurant ile konuşun. Hazır olduğunuzu kanıtlamak için bir deneme katına gönderileceksiniz. Deneme, timsah etini kullanan yaratıkları cezbetmeyi içerecek.

Chocobo'nuz sizinle savaşabilir mi Ffxiv?

Chocobo'nuzu savaşta evcil hayvan olarak kullanmak için, önce seviye 30 ol ve Grand Bölüğünüz için chocobo kilit açma görevini tamamladınız. Bu yolculuktan sonra Güney Örtü'nün güneybatı kesimindeki Sakin Kamp'a geçilir. ... Savaş için çağrıldığında, önce onu göndermeden chocobo'na binemezsin.

Materyalleri nasıl eritirsiniz?

basitçe birleştirmek tek malzeme, ardından öğeye sağ tıklayın ve az önce birleştirdiğiniz malzemeleri alın. Ardından, aynı materyali tekrar aynı yuvaya birleştirin. Toplam 8 kez tekrarlayın. Tamamlandığında, 'Gelişmiş Materia Melding' eylemi, standart 'Materia Melding' eyleminin yerini alır.

Ffxiv'de uçan bir bineği nasıl edinebilirim?

Oyuncuların uçan binekler almak için ne yapmaları gerekiyor? Final Fantasy XIV'te tüm binekler uçabilir, ancak yalnızca oyuncular A Realm Reborn'daki Ana Senaryo Görevlerini tamamladıktan sonra . Oyuncular bu A Realm Reborn görevini tamamlamaları gerektiğinde, temel oyunun haritalarında uçabilecekler.


Necrologos soluk adakını nasıl açarsınız?

Necrologos Pale Oblation, Kuzey Thanalan'da 40. seviye bir Battlecraft Leve Guildleve'dir. Oyuncular başlatabilir Kuzey Thanalan'daki Rurubana ile konuşarak levequest (x22,y29) .

Bir teselli şişesi nasıl kullanılır?

Kapağı açın, şişeyi yana yatırın ve karışımı doğrudan cildinize sürün. Roll-on'u yatağınızın yanında tutun veya bilgisayar, banyonuzda, mutfağınızda veya arabanızda, ofis masanızın çekmecesinde veya çantanızda. Gittiğiniz her yerde aromaterapinin faydalarından yararlanın!

Kobold Sidesman'ı nereden satın alabilirim?

Kobold Sidesman, içinde bulunan bir Kobold'dur. Yukarı La Noscea .

İkiz Toplayıcı'nın düzeni nerede?

Twin Adder Nişanı, içinde bulunan bir Büyük Şirkettir. Gridanya . Elder Seedseer Kan-E-Senna tarafından yönetiliyor.