asla sahip olmadığım dan kamala kaç yaşında?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Sonbahar Davis
Puan: 5/5(44 oy)

gencin 30 -Caltech'te doktora için okurken Vishwakumar ailesiyle birlikte yaşayan kuzen Kamala'yı Richa Moorjani canlandırıyor. Taylor Swift gibi oyuncu 1989 doğumlu ve 32 yaşında.

Never Have I Ever'daki karakterler kaç yaşında?

Never Have I Ever'ın 1. Sezonunda Devi ve arkadaşları ikinci sınıflarına başlıyorlardı, bu da onları yaklaşık 15 veya 16 yaşında . Ramakrishnan 19 yaşında ve 28 Aralık'ta doğum gününü kutluyor. Never Have I Ever'da karakterinin yaşına yakın olan tek oyuncu.

Devi'nin gerçek hayatı kaç yaşında?

Gerçek hayatta, aktris Ramakrishnan aslında 19 , doğum günü 28 Aralık 2001 olarak listelenmiştir. Ontario, Kanada'da doğdu ve Tamil kökenli.

Paxton, Devi ile aynı yaşta mı?

İkinci sınıftaki öğrenciler 15-16 yaşında bu yüzden Never Have I Ever başladığında Devi'nin 15 yaşında olduğunu öğrenmek sürpriz olmamalı. Bu arada, Devi'nin uzun süreli aşkı Paxton Hall-Yoshida dizi başladığında 16 yaşındadır.

Devi, Never Have I Ever'da Kamala ile nasıl ilişkilidir?

Richa'nın karakteri Kamala dizide CalTech'ten doktorasını alıyor ve ABD'deki geniş ailesiyle birlikte yaşıyor - halası Nalini Poorna Jagannathan ve kuzen Devi Maitreyi Ramakrishnan tarafından oynanır.

Hiç Kullanmadım: 2020'de Gerçek Yaş ve Gerçek Hayat Ortağı

24 ilgili soru bulundu

Paxton Devi kullanıyor mu?

Paxton ve Devi sorunlarını çözerken Ben, yeni Hintli kız Aneesa ile çıkmaya devam etti. Sonunda, Paxton'ın Devi için okul dansına geldiğini gördük ve herkesin önünde bir çift oldular. Öte yandan Ben, en iyi arkadaşı aracılığıyla Devi'nin aslında tüm sezon boyunca onun için can attığını öğrendi.

Ben'in Devi'ye aşık mı?

1. Sezonun başında Devi'ye ve diğer öğrencilere karşı küçümseyici bir şekilde davransa da, gizlice Devi'ye aşık ve Devi'nin annesiyle olan kavgasından sonra onu yanına alarak ve Devi'nin arkadaşları Fabiola ve Eleanor'u onlarla arkadaşlıklarını düzeltmeye teşvik ederek ona karşı daha arkadaş canlısı ve naziktir.

Paxton ve Devi gerçek hayatta çıktı mı?

Devi ve Paxton ekranda flört ederken, Maitreyi ve Darren gerçek hayatta sadece arkadaş . Aslında, oyuncu kırmızı halıdaki ilk çıkışını kız arkadaşı Mikaela Hoover ile yaptı. Ağustos 2021'de Los Angeles'taki The Suicide Squad galasında. İkili, etkinliğe girmeden önce birlikte poz verdi ve kameralar için PDA'ya sarıldı.

Darren Barnet'in yaşı kaç?

Netflix aboneleri, Darren Barnet'in yaşı nedeniyle Never Have I Ever'ı izlerken dikkatleri dağılmış durumda. Barnet, Mindy Kaling ve Lang Fisher tarafından yaratılan şovda 16 yaşındaki lise öğrencisi Paxton Hall-Yoshida olarak görünür. Gerçek hayatta, Amerikalı aktör aslında 30 .


Never Have I ever'in 3. sezonu olacak mı?

Never Have I Ever'ın 3. sezonu olacak mı? Evet ! 2. sezonun Netflix'in ilk 10'a girmesinden kısa bir süre sonra, yayıncı gençlik komedisini üçüncü sezon için yenilediğini duyurdu.

Devi ve Paxton gerçek hayatta kaç yaşında?

Maitreyi Ramakrishnan (Devi) aslında 19 yaşında ve Darren Barnet (Paxton) 30 yaşında . Never Have I Ever'ın ortak yaratıcısı Lang Fisher, ana yıldızları Maitreyi Ramakrishnan ve Darren Barnet arasındaki gerçek hayattaki yaş farkına değindi.

Darren Barnet 2021'de kimle çıkıyor?

Darren Barnet Arkadaş mı Oyuncu Mikaela Hoover .

Ginny ve Georgia'dan Marcus kaç yaşında?

Marcus Baker bir 15 yaşındaki çocuk Kim Wellsbury, Massachusetts'te yaşıyor. Ellen'ın oğlu ve Maxine'in ikiz kardeşidir. Felix Mallard tarafından canlandırılmaktadır.


Devi kiminle çıktı?

Biraz zor oldu ama Devi seçimini yaptı. Ben Takımı mı yoksa Paxton Takımı mı? Hiç Devi'yi bir aşk üçgeninin ortasında görmedim ama çıkmayı seçmesinin bir nedeni var Paxton Hall-Yoshida 2. sezon finalinin sonunda.

Never Have I Ever'da Aneesa'yı kim oynuyor?

Netflix'in hit gençlik komedisi Never Have I Ever bu yazın başlarında 2. sezon için geri döndüğünde, bloktaki yeni çocuk Aneesa ( Megan Suri ), Devi'nin (Maitreyi Ramakrishnan) Sherman Oaks Lisesi'nin duvarları içindeki belirsiz sosyal dayanağına meydan okumaya hazırdı.

Paxton 30 nasıl?

Paxton'ı Darren Barnet canlandırıyor ve karakterin ergenlik çağının ortalarında olması beklenirken, aktör aslında 30 yaşında . Yakışıklı Darren'ın 1981'de doğması ve karakterinin yaşının neredeyse iki katı olması, ikinci diziyi çok seven birçok Netflix hayranının aklını başından aldı.

Darren Barnet çıkıyor mu?

Darren Barnet kız arkadaşıyla halka açılıyor Mikaela Hoover . ... Mayıs ayında Darren, 37. yaşını kutlarken Mikaela için tatlı bir doğum günü hediyesini paylaştı. Ayrıca, bu yıl galası yapılacak olan romantik komedi Love Hard'da ekranı birlikte paylaşmaya hazırlanıyorlar.


Devi, Paxton'la yattı mı?

Devi işi yapmak için evine gittiğinde Paxton, Devi'nin kız kardeşi Rebecca (Lily D. Moore) ile konuştuğunu gördükten sonra bu planı kapatır. Ancak Devi, arkadaşlarına hiçbir şey olmadığı gerçeğini söyleyemez. Bunun yerine yalanla birlikte gider, kendisinin ve Paxton'ın seks yaptığını söyledi.

Paxton Devi'yi öptü mü?

Devi, Paxton'ın onun için dansa geldiğini, herkesin önünde onunla birlikte olmak istediğini anlayınca hemen affeder. tutkuyla öpüşürler ve dansa el ele yürüyün.

Devi'ye hangi bölümde araba çarpıyor?

Caddeyi geçerken Devi'ye Paxton'ın cipi çarpar (Paxton'ın 2. bölümün sonu ) ve o geldikten sonra Paxton, Devi ile daha çok bir şey olmak istediğini dile getirir.

Devi ve Paxton gemisinin adı nedir?

Daxton Never Have I Ever fandomundan Paxton ve Devi arasındaki savaş gemisidir.


Paxton ve Devi bir oyun sonu mu?

Devi, 2. sezon finalinde Paxton'a bir ültimatom verir, … mükemmel bir kız olmuştur, ona halkla bir ilişki kurmak ya da ayrılmak istediğini söyler. Paxton ona bağlanmayı reddediyor. bu yüzden ilişkilerini bitirirler .