Kalahari'de aaa indirimi var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Miller Kessler
Puan: 4.7/5(13 oy)

Evet onlar yapar , eşim ve ben gittiğimizde bir paket anlaşma satın almak için AAA indirimimizi kullandık. Ayrıca AAA'nın kendisini de inceleyebilir ve şu anda ne tür paketler sunduklarını görebilirsiniz. bir yıldan fazla bir süre önce.

Kalahari için ne kadar ödemeniz gerekiyor?

Tesis Ücreti zorunludur 29,99 $ günlük ücret misafirlerimiz için en üst düzeyde olanaklar sağlamakla ilgili maliyetleri karşılamak.

Kalahari Her Şey Dahil mi?

Her Şey Dahil / Yemek

Kalahari'nin sahip olduğu beş restoran , ayrıca tesise dağılmış çok sayıda rahat restoran ve kafe.

Kalahari'deki odanıza yiyecek getirebilir misiniz?

kendi yemeğini getir

Kalahari Resorts, diyet kısıtlamaları ve alerjileri ile harikadır, ancak aynı zamanda tesise dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesine izin verir (su parkı alanına getiremezsiniz).

Kalahari'de kaç yaş ücretsiz?

2 yaşından küçük çocuklar ücretsiz gir. Kalahari web sitesine herhangi bir halk kütüphanesinden erişilebilir, çok kullanıcı dostudur ve satın alma işleminizin makbuzunu yazdırmanız ve bu makbuzu yanınıza almanız geçerli bir kimlikle giriş yapmanızı sağlayacaktır.

Kalahari Poconos Hakkında Muhtemelen Bilmediğiniz 16 Şey

43 ilgili soru bulundu

Kalahari'de tahtakurusu var mı?

Evet! Yatak böcekleri var !

Kalahari'nin gecelik fiyatı nedir?

Oran: Cuma- 8 Kişilik Kombine Süitte gecelik 199 USD veya 12 kişilik Köy Süitinde gecelik 299$ + Tesis Ücreti ve Vergi. Cumartesi - 8 kişilik Kombinasyon Süitte gecelik 299 ABD Doları veya 12 kişilik Köy Süitinde gecelik 399 ABD Doları + Tesis Ücreti ve Vergi.

Kalahari'de dalga havuzu var mı?

Bir dalga havuzu, kıvrımlı bir tembel nehir, bir su treni, bir huni yolculuğu, boogie boarding için bir FlowRider dalga yapma makinesi dahil olmak üzere, türün sunması gereken akla gelebilecek her türlü kaydırak ve çarpıcı cazibe ile dolu büyük bir açık hava su parkı hayal edin. , bir kase gezintisi ve çok daha fazlası.

Kalahari'nin Starbucks'ı var mı?

Starbucks kahvesi, lezzetli kapuçino, taze pişmiş hamur işleri, tatlılar ve daha fazlasıyla Kalahari kaçamağı eğlencesi için gençleşin. KONUM: İçinde ana lobi .


Kalahari'de bir su parkı kartı ne kadar?

Kalahari Su Parkı Geçişlerini yalnızca satın alın her biri 30 dolar

İndirimli fiyatlardan yararlanmak için siparişinizi BBC ofisi aracılığıyla vermeniz GEREKİR.

Kalahari'deki Tom Foolery nedir?

Bu boğmaca 80.000 metrekarelik macera parkı zorlu bir ip parkuru, tırmanma duvarı, kapalı bir zip line, bowling, lazer etiketi ve atari oyunlarının en iyilerinden 250'sini içerir - kurulama zamanı geldiğinde veya sadece heyecan seviyesini yükseltmek istediğinizde, bu macera dolu parkta neye ihtiyacın var.

Kalahari Resort'ta ne giymeliyim?

Kalahari, su parkı eğlenceniz için havlu sağlar, bu nedenle yanınızda getirmenize gerek yoktur.

  • Mayo.
  • Orada olduğunuz her gün için kıyafetler.
  • Sandalet.
  • Atıştırmalıklar - Kalahari'de yemek yiyebileceğiniz yeterli yer var, ancak yanımızda atıştırmalıklar ve meyve suyu kutuları getirmek gezimizi çok daha kolaylaştırdı. ...
  • Yüzme bezleri.

Kalahari'deki su parkı ne zaman açılıyor?

Kapalı Su Parkı açıldı Paz-Perş 10:00-21:00, Cum & Cmt 10:00-22:00 . Wisconsin Dells'deki otantik Afrika temalı Kalahari Resort'ta HER ŞEY TEK ÇATI ALTINDA! 125.000 fit kare ile Wisconsin'in en büyük kapalı su parkına ev sahipliği yapar.


Kalahari'de kontinental kahvaltı var mı?

Kahvaltıda yiyecek var ama bedava değil . Harika unlu mamülleri var! Konuk iseniz su parkı dahildir.

Kalahari'de kahve var mı?

Daha fazla Kalahari kaçamağı eğlencesi için gençleşin Starbucks kahve, lezzetli kapuçino, taze pişmiş hamur işleri, tatlılar ve daha fazlası.

Kalahari'deki dalga havuzu ne kadar derin?

Havuz 2 fit derinliğinde .

Kalahari'nin tembel bir nehri var mı?

tembel nehir

Dinlenirken uzanın tembel/torrent nehir . Su kaydırağı hareketinden mükemmel, rahatlatıcı bir mola.


Amerika'daki en büyük su parkı nedir?

Nuh'un Gemisi Dünyanın Su Parkı Başkentinde bulunan Amerika'nın En Büyük Su Parkıdır. Wisconsin Dells'in kalbinde 70 dönümlük bir arazi üzerinde yer alan Noah's Ark, aile tatilleri için en iyi yerdir.

Kalahari odalarında buzdolabı var mı?

Bütün odalar mikrodalga fırın, kahve makinesi, buzdolabı, ütü, ütü masası, oda içi kasa, ücretsiz Wi-Fi, kablolu uzaktan kumandalı televizyon, çalar saat, sesli mesaj sistemi, saç kurutma makinesi, lüks banyo malzemeleri ve su parklarına giriş dahildir.

Su parkına gitmek için Kalahari'de kalmak zorunda mısın?

Evet, Kalahari, ilk gece konaklama artı geçerli vergiler ve tesis ücretinin rezervasyon sırasında tahsil edilmesini gerektiren bir ön depozito Tesisidir. WATERPARK'A GÜNLÜK GEÇİT SATIYOR MUSUNUZ? Su Parkı Girişleri, TÜM kayıtlı misafirler için konaklamanıza dahildir !

Kalahari Resorts'un sahibi kimdir?

Sahipler, Todd ve Shari Nelson

Kalahari Resorts & Conventions'ın sahipleri olarak Todd ve Shari Nelson, 2000 yılındaki başlangıcından bu yana markanın geliştirilmesi, yaratılması ve genişletilmesinin arkasındaki itici güç olmuştur.


Yatak böcekleri vücudunuzun neresine saklanır?

Yatak böcekleri, bitlerin, kenelerin ve diğer zararlıların aksine, erişimin kolay olduğu çıplak deriyle beslenmeyi sever. Bu şunları içerir: boyun, yüz, kollar, bacaklar ve vücudun az saçlı diğer bölgeleri .

Kalahari'de geç çıkış var mı?

Uyu, daha çok oyna. Zevk almak 2 PM Ödeme . Konaklama başına sadece 99,99 $'dan başlayan fiyatlarla.

Kalahari 'de su ne kadar sıcak?

6 cevap. Anladığım kadarıyla tüm su ısıtılmış en az 84 derece . Ayrıca 90 derecenin üzerinde ısıtılan 2 adet jakuzi bulunmaktadır. Great Wolf Lodge'a çok benzer.

Kalahari kapalı su parkı ne kadar büyük?

Amerika'nın En Büyük Kapalı Su Parkı

223.000 fit kare , Islak ile dolu. Vahşi. Eğlence.