kaine'yi taşlaştırıyor muyum?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jo Mohr MD
Puan: 5/5(45 oy)

Kaine'i Taşlaştırmalı mı yoksa Hiçbir Şey Yapmamalı ve Yok Olmalı mı? Bu seçim önemli değil . ... Hiçbir şey yapmamaya ve yok olmaya karar verirseniz, Kaine size başka seçeneğiniz olmadığını söyleyecek ve siz onu taşlaştırmayı seçene kadar oyun ilerlemeyecektir. Kararınız hikayeyi hiç etkilemiyor.

Kaine'i kurtarabilir misin?

Kısa cevap, evet, Kaine olarak oynayabilirsiniz . Ancak bunu ancak oyunun ilk dört sonunu gördükten sonra yapabilirsiniz. Bu, Kaine'i kurtarmak için varlığınızı silmenizi gerektiren Bitiş D'yi içerir. Varlığınızı sildikten ve verileri kaydettikten sonra, yeni bir adla yeni bir oyun dosyası başlatın.

Kaine'e saldırmak zorunda mısın?

Kaine'e karşı sihir kullanmak işe yaramaz, çünkü ona karşı yüksek direnci vardır. Onu yenmenin en iyi yolu dövüşün ilk aşamasında ona karşı yakın muharebe saldırıları kullanmak .

Kaine bir kız mı?

Kaine interseks kadın fikrini söylemekten korkmayan, nasıl hissediyorsa öyle giyinen ve kendini ifade etmek için renkli bir dil kullanan. Kaine, aynı zamanda insanlık arasında dışlanmış olan genç Emil'i teselli eden bir tür karakterdir.

Kaine neden böyle giyiniyor?

Çocukluğunda interseks olduğu için maruz kaldığı tacize tepki olarak kadınsı özellikleri vurgulayan giysilerden hoşlanmak .

Hiçbir Şey Yapma ve Yok Ol [NieR Replicant ver.1.22474487139 - Zor Mod Çözümlemesi - #013]

16 ilgili soru bulundu

Kaine, Nier'e aşık mı?

Nier'e açıkça kaba davransa da, Kaine ona karşı çok derin bir aşk geliştirir yolculukları boyunca - Nier'in karşılık verdiği bir şey. ... Nier, son savaşta Kaine'i sevdiğini ve hatta Bitiş C'nin sonunda onu öptüğünü söylüyor.

Kaine hiç kıyafet giyer mi?

Kaine, kıyafetlerini daha kadınsı hissetmek için kullanıyor. Sorun şu ki, Kaine kıyafetler sadece iç çamaşırı ve onu tasarlayan adamların bunu yapmasına gerek yoktu. Kaine'in daha mütevazı kıyafetler içinde olduğu konsept sanat eserleri var, ancak onu giydirdikleri şey iç çamaşırıydı.

9S ve 2B aşık mı?

İşleri daha da zorlaştırmak için, 9S açıkça 2B'ye romantik aşık . ... Arkadaşlarınızla paylaştığınız türden platonik aşk, çoğu zaman en karmaşık ilişki türüdür. İlişkilerinin devamı, 2B'nin 9S'i öldürmesi için emir verilmiş olması ve bunu defalarca yapmış olması.

Kaine neden yarı gölge?

Kaine Bilgi

kaine müdahale ederken sakatlandı , ve büyükannesi bu süreçte öldü - Onu ve tüm Gölgeleri avlama arzusuna neden oldu. Shade Tyrann, onunla kaynaşarak, eksik uzuvlarını Shade parçalarıyla değiştirerek ve onu yarı gölge yaparak hayatını kurtarır.


Kaine'i farklı kılan nedir?

Kaine' olarak tanımlandı interseks Gördüğüm tüm materyallerde, onun durumunda erkek cinsel organları var ama bunun dışında anatomik olarak bir dişi. Hermafrodit olsaydı, hem erkek hem de kadın cinsel organlarına sahip olurdu.

Kaine'i taşlaştırmazsam ne olur?

Petrify Kaine'i seçer ve Shade'i mühürlerseniz, hikaye normal şekilde devam edecektir. Hiçbir şey yapmamaya ve yok olmaya karar verirsen, Kaine sana başka seçeneğin olmadığını söyleyecek ve siz onu taşlaştırmayı seçene kadar oyun ilerlemeyecektir. Kararınız hikayeyi hiç etkilemiyor.

Hiçbir şey yapmazsam ve yok edilirsem ne olur?

Hiçbir şey yapmamayı ve yok olmayı seçersen, cezalandırılacak ve aslında hiçbir şey olmayacak . Bunu yaparak hikayeyi ilerletemezsin, çünkü... bilirsin, ölmüş olursun. Hiçbir şey yapmamayı seçerseniz, zaten Kaine'i taşlaştırmaya zorlanacaksınız.

Kaine sırrı nedir?

kupanın açıklaması okur 'Birinin sırrını keşfetmek için hayatı ve uzuvları tehlikeye attı .' Bu kupanın atıfta bulunduğu kişi, oyuncunun partisindeki kadın karakter olan Kaine'dir. Başarıyı elde etmek için oyuncular, Kaine'nin iç çamaşırını görebilmeleri için kamerayı yukarı kaldırmalıdır.


Kaine'de ikisi de var mı?

Kaine'in her iki cinsel organ setine de sahip olduğuna dair resmi bir kanıt yok. . Ve varsa bile, tekrar ediyorum, sözde 'gerçek hermafrodizm' birçok interseks koşulundan biridir. Bu tür nadir vakalar aslında gerçek hayatta da vardı.

Kaine olarak oynayabilir misin?

Ne yazık ki, tüm oyun boyunca Kaine olarak oynayamazsın . ... Bunu yaptıktan sonra oyuna sıfırdan başlamanız gerekecek. Bu yüzden lütfen yeni bir oyun yapın ve ardından NieR Replicant'ın ikinci patronu Aerie'ye ulaşana kadar oyuna devam edin.

Kaine gölgeleri anlayabilir mi?

Başlangıç ​​noktası ve Gölgeleri anlamak açıkça oyuncunun rahatlığı içindir, ancak Grimoir Noir hikayelerinin birçoğu şunu gösteriyor: Kaine Gölgeleri anlayabilir , bu da bu bağlantıyı aklımda daha da güçlendirdi.

2B ve 9S neden gözlerini bağlar?

Ek olarak, yönetmen Yoko Taro bir röportajda YoRHa muharebe birimlerinin gerçeğe kör olduklarını sembolik olarak göstermek için göz bağlarını takın , YoRHa operatörleri ise gerçeği konuşamamalarını simgelemek için peçe takarlar.


2B neden 9S'i öldürmeye devam ediyor?

2B, YoRHa androidlerinin yeni serisinin bir parçası olarak oyunun olaylarından önce belirsiz bir süre önce yaratıldı. ... Yüzlerce operasyon boyunca, 2B 9S'i öldürmek ve sayısız kez hafızasını silmek zorunda kaldı , o zaman boyunca onunla bağ kurduktan sonra ona verdiği acı için nefret etmeye başladığı bir hareket.

A2 neden saçını kesti?

Oyunun hikayesinde çok önemli bir kavşakta A2 saçını keser onu ölümcül mantık virüsünden kurtarmak için 2B'yi öldürdükten sonra . A2'nin saçını kısaltma kararı aslında oyunun çıkış fragmanlarını izleyen hayranları yanıltmak için alındı.

Kaine neden kıyafet giymiyor?

Bir kadın savaşçı ve Nier'in ortağıydı. şeytani bir saldırıda kısmen ele geçirilmiş , ve bir hermafrodit (futanari) oldu. Sonuç olarak, erken yaşlardan itibaren zorbalığa maruz kaldı ve kırgınlık, giyim seçimi ile kadın özelliklerini aşırı derecede vurgulamaya başladı.

Nier'de insanlık nasıl yok oldu?

NieR:Automata'da şu şekilde ortaya çıkıyor: Nier'in Shadowlord'u öldürmesinin bir sonucu olarak Project Gestalt başarısız oldu ve insanlık bin yıl içinde yok oldu. ... Nier, Devola ve Popola model androidleri durduramadıkları için, projenin başarısızlığından tamamen sorumlu tutuldular.


Nier Gestalt kopya ile aynı mı?

Replikant ve Gestalt aslında aynı oyunun iki versiyonu , farklı bölgelerde ve farklı platformlarda yayınlandı. Hikaye ve oynanış aynı ve genel olarak aralarında çok az fark var. Bununla birlikte, her varyant farklıdır ve hayranlar genellikle birini veya diğerini tercih eder.

Weiss Nier ne oldu?

Shadowlord'a karşı savaş sırasında, Weiss yere düşer , tüm gücünün son beş yılda Nier tarafından kullanıldığını ortaya koyuyor. Daha sonra gücünün sonunu Grimoire Noir'i tamamen yok etmek için kullanır ve bu süreçte fiziksel formunu yok eder.

Nier Shadowlord mu?

Shadowlord aslında orijinal Nier'dir. , oyunun başındaki oyuncu karakteri kimdi. 2053 yılında, Ejderha ve Dev'in Tokyo'da ortaya çıktığı olaydan 50 yıl sonra, Nier ve Yonah (gerçek insanlar olarak) tecrit başladığında Shinjuku'da kapana kısıldı.

9S Nier mi?

9 Tip S, genellikle 9S veya Nines olarak bilinir. video oyununun döteragonisti ve erkek lideri Nier: Otomatlar. YoRHa adlı bir organizasyon tarafından yaratılmış bir erkek androiddir. Araştırma amaçlı ve düşman sistemlerine sızma konusunda uzmanlaşmış tarayıcı tipi bir androiddir.