Prodigy'de kaideler ne zaman sabitlenecek?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Margot Schneider
Puan: 4.1/5(36 oy)

Gelecekte, Bonfire Spire görevini tamamladıktan sonra Bonfire Bead'i rafa yerleştirebileceksiniz ve Gale tamir ettikten sonra soketler. Gelecekte, Shipwreck Shore görevini tamamladıktan ve Gale rafı onardıktan sonra enkaz topuğunu rafa yerleştirebilirsiniz.

Prodigy'de buz kaidesinin kilidini nasıl açarsınız?

Flora'dan verilen Ateşböceği Mücevherini kullanarak ve 25. seviyeyi geçerek Dünya Kulesi'nin kilidini açabilirsiniz. Bok tarafından verilen Shiverchill Gem'i kullanarak ve 35. seviyeyi geçerek , Buz Kulesinin kilidini açabilirsiniz.

Prodigy 2021'de buz kulesinin kilidini nasıl açarsınız?

Lütfen Dikkat: Kulenin kilidini açmak için şunları yapmalısınız: Ateşböceği Ormanı kilit taşını al ve 25. seviyeye ulaş . Kule Earth Tower içinde, kulenin 8. katına kadar savaşmak zorunda kalacaksınız. En üst seviyeye çıktığınızda, Muhafız Ofisinin kilidini açmak için bir anahtar bulacaksınız.

Prodigy'de eski bir çorap ne işe yarar?

. Şimdi hiç faydası yok, başarıyı elde etmek dışında, Pack Rat . Bir zamanlar oyuncular 100 Eski Çorap toplarlarsa 101. seviyeye ulaşacaklarına dair bir söylenti vardı.

Prodigy'deki kilidi nasıl kırarsınız?

Ancak bu konu hakkında fark etmemiş olabileceğiniz, beni deli eden küçük detaylar var. 'Kilidi kırmanın' cevabı, Prodigy'mizin burun noktalarının hemen altında.

gale, kaideyi dahice ne zaman düzeltecek (yanlış, yanlış)

16 ilgili soru bulundu

Prodigy'deki buz kristallerini ne yapıyorsunuz?

Bu eşya, Harap Giriş, Shiverchill Dağları'ndaki madenciye karşılığında verilebilir. havai fişek, konfeti ve hatta Frozen Crown gibi ekipmanlar gibi ödüller .

Prodigy'deki maksimum seviye nedir?

Prodigy bir Rol Yapma Oyunudur (RPG). Bu, her oyuncunun Prodigy dünyasını keşfederken ve çevrimiçi maceralarına başlarken kendilerini temsil eden bir karakter yarattığı anlamına gelir. Bu karakterler veya sihirbazlar, oyuncuları 1. seviyeden tüm seviyeye kadar alarak benzersiz bir yolculuğa çıkarlar. seviye 100 !

Prodigy'de bir şeyler takas edebilir misin?

Şu anda oyunda ticaret seçeneği yok evcil hayvanlar veya öğeler için.

Prodigy'de sandığı nasıl çözersiniz?

Hazine Odasında donmuş bir sandık var. Kullanıcı Shiverchill Dağları'ndaki tüm görevleri tamamladıktan ve Bok'un 4. ve son fırınını yaktığında , o sandık çözülecek ve ona erişebilirsiniz. Canavarlardan veya Conjure Cubes'tan da toplanabilen Mjoln-Ice içerir.


Prodigy'yi yenebilir misin?

Prodigy'yi bitirmek için ihtiyacınız olan kilidini açmak için şimdi kullanabileceğiniz 5 anahtar öğenin kilidini açmak için . Hile kullansanız bile oyunu bitiremezsiniz. Hack'leriniz yoksa, ikinci WARDEN ANAHTAR TAŞI'nı asla serbest bırakmazlar.

Pippet'i Prodigy'de nerede bulabilirsiniz?

Pippet yalnızca Kristal Mağaralar hariç Elemental Alanlar , hep aynı kaldığı gibi.

Florian'ı Prodigy 2020'de kurtardıktan sonra ne yaparsınız?

Florian'ı kaydettikten sonra şunları yapabilirsiniz: kuleye tekrar girin ve çarkı döndürmek için üç savaş yapın , yukarıda listelenen ödülleri içerir. Ayrıca, Shadow Gerald'ı yendikten ve Florian'ı kurtardıktan hemen sonra, size bir Lvl hediye edecek.

Prodigy'de Gale kimdir?

fırtına bir NPC ve Akademinin bekçisi , kimin işi Akademi'yi tekrar düzene sokmak. Gale, kömür grisi tenli ve çivili platin saçlı bir Peri. Beyaz, açık sarı ve camgöbeği ve altın renkli kanatları ve koyu kehribar rengi gözleri vardır. Gale, Akademi tarzı dekoratif bir üniforma giyiyor...


Embershed nadir midir?

Oyun İçi Açıklama

' Közler dağlarda nadirdir , hayatlarının çoğunu mağaralarda, birden çok dili okuyarak ve mükemmelleştirerek geçirdikleri için.'

Prodigy 2021'de destanlar alabilir misiniz?

Evet ! Epik Saldırılarıyla birlikte bu alana erişiminiz olacak. Epics Arena'ya erişmek için yumurtadan seçtiğiniz Epic için uygun ışınlayıcıyı seçmeniz gerekir. Örneğin, Eclipse'e sahipseniz, onları Epics Arena'da göremezsiniz ve bu nedenle ışınlayıcılarına girebilirsiniz!

Prodigy 2020'deki en güçlü büyü nedir?

Şu an itibariyle, Prodigy'deki en güçlü büyü. Odak Büyüleri oldukça nadirdir, ancak her oyuncunun onu kullanma şansı vardır.

Gelmiş geçmiş en iyi Prodigy oyuncusu kim?

Judit Polgar : gelmiş geçmiş en büyük dahi.


Prodigy'deki en güçlü evcil hayvan hangisidir?

Bir, destanlar Prodigy'deki en güçlü evcil hayvanlardır.... Onları almak istiyorsanız çok geç. Kristal mağaralara gidin. Kristal wyrm (Makalu) ile savaştıktan sonra, yukarı ve sağda gizli bir geçit var.

Prodigy'deki kristal canavarı yakalayabilir misin?

Kristal Canavarlar, Gölge veya Buz elementlerinden biri olabilir. Crystal Crash'in yasak olduğu biliniyor. Kristal Canavarları yakalamak mümkün olabilir gelecekte bir zaman .

Prodigy 2021'deki yıkık giriş nerede?

Bölünmüş bir yol olacak, sağa gidin. (oraya ulaşmak için canavarlarla savaşmanız gerekecek) battaramların olduğu bir yere varacaksınız. ihtiyacın var bir sonraki tünele girmek için , o zaman harap girişte olacaksın!

Prodigy 2020'de donmuş geçişi nasıl alırsınız?

  1. Shiverchill Mtns.
  2. Yukarı git.
  3. Sol köşedeki kapıdan geçin.
  4. Cloaker ile savaşın ve büyük kapıdan geçin.
  5. Bulunduğunuz yerin karşısındaki girişten geçin.
  6. Merdivenlerden yukarı çıkın.
  7. İşte buradasın!!