Kahuna top anlamına mı geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Marisol Rosenbaum
Puan: 5/5(7 oy)

Kahuna ve cojones kolayca karıştırılabilen kelimelerdir. Kahuna (kuh-who-nuh) Hawaii dilinde bir kelimedir. ... Cojones (kuh-hoh-nayz) İspanyolca bir kelimedir. Bu bir testisler için örtmece , ve İngiliz toplarına benzer şekilde kullanılır.

Büyük kahunalar nelerdir?

isim Argo. en önemli veya baskın kişi veya şey : Büyük bir seyahat acentesinin büyük kahunası. Burs programları endüstrinin büyük kahunasıdır.

kahuna argosu nedir?

(argo) Yaşamdan daha büyük güce, otoriteye veya itibara sahip herhangi bir kişi veya şey . isim. 1. Büyücü, sihirbaz veya büyücü.

Büyük kahuna neden saldırgandır?

1959'da bu terim, bir grup sörfçünün elebaşı olan The Big Kahuna adlı bir karakterin yer aldığı Gidget filmi tarafından popüler hale getirildi. ... kahuna'nın asıl anlamı manevi bir yönü kapsıyor bu nedenle, bazı Hawaililer bu kelimenin kullanılmasından rahatsız oluyorlar.

kahuna Hawaii dilinde ne anlama geliyor?

Kahuna, Hawaii dilinde bir kelimedir. herhangi bir alanda uzmana , ister erkek ister kadın. Rahiplere, büyücülere, sihirbazlara, büyücülere ve bakanlara atıfta bulunabilir.

Dünyanın En Büyük Testisleriyle Yaşamak

15 ilgili soru bulundu

Cahonas ne anlama geliyor?

(kə-hō′nāz ′, kō-hō′nĕs) pl.n. Kaba Argo. 1. testisler .

Sörfte kahuna ne anlama geliyor?

Bir başka Hawaii sörf terimi, Oxford English Dictionary'de (OED) ilk başta Hawaii'de önde gelen bir rahip veya bilgeye atıfta bulunan büyük kahuna'dır ve şimdi şu anlama gelir: uzman bir sörfçü , gerçekten büyük bir dalga ya da herhangi bir koca adam. Kahuna, Hawaii dilinde şaman veya büyücü anlamına gelen kelimeden gelir.

kahunas terimi İspanyolca ne anlama geliyor?

kahunas n.pl. testisler; toplar . Ayrıca kahoonalar.

Ka Huna masajı nedir?

bu Tapınak Tarzı Gövde Kahuna masajı olarak da bilinen, müşterinin vücudundaki enerji akışını uyarmak ve nefeslerini ve kalp atışlarını senkronize etmek için eller, dirsekler ve önkollar kullanılarak akıcı vuruşlar kullanan bir lomi lomi stilidir.


Big Kahuna su kaydırağı ne kadar uzun?

Bu doğru, Büyük Kahuna devasa bir 35 fit boyunda , bunu bir ömür boyu sürüş yapmak.

Maka Ainana'nın anlamı nedir?

Maka'ainana ( toprağın insanları ), Hawaii meselesi.

Baş honcho kimdir?

esas olarak ABD, gayri resmi. : en yetkili kişi .

Big Kahuna Burger gerçek mi?

Büyük Kahuna Burger Hawaii temalı fast food restoranlarından oluşan kurgusal bir zincir Quentin Tarantino ve Robert Rodriguez'in Death Proof, Four Rooms, Pulp Fiction, Rezervuar Köpekleri ve From Dusk to Dawn gibi filmlerinde yer aldı. Ambalaj, Tarantino'nun eski arkadaşı Jerry Martinez tarafından yaratıldı.


Big Kahuna'nın sahibi kim?

Apex Parkları Grubu 2014 yılında Big Kahuna'nın mülkünü satın aldı. 10 aile eğlence merkezinin ve başka bir su parkının sahibi olduğunu iddia ediyor. Parklar California, New Jersey ve Florida'da bulunmaktadır.

Kahuna şifası nedir?

Kahuna şifası eski, kutsal bir Hawaii Şifa sanatı tüm kişiyi, Yüksek Benliği, Bilinçli Zihni, Bilinçaltı Zihni ve Bedeni içerir. İnançlar tüm hastalıkların köküdür. Hastalıklar, düşünce ve duygusal enerji çatışmalarından kaynaklanan gerilimden kaynaklanır.

Lomi Lomi Masajı Nedir?

Sevgi dolu eller masajı olarak da bilinen Lomi Lomi masajı, geleneksel Hawaii masajı masaj tekniklerini, fındık yağlarını, nefesi ve dansı birleştirerek vücudu rahatlatır. Huna felsefesine ve vücudumuzun çalışması ve iyileşme süreci ile nasıl ilişkili olduğuna dayanmaktadır.

lomi lomive Kahuna arasındaki fark nedir?

Kahuna vücut çalışması ve lomi lomi masajı arasındaki fark nedir? ... Lomi lomi, kahuna karoserinden farklıdır, çünkü genellikle yağ kullanmaz ve esas olarak tüm vücuttan ziyade vücut bölümlerinde yapılır. Ancak Kahuna bu masaj stilinin bazı unsurlarını kullanır. .


Kahuna masajında ​​ne giyersin?

rahat ettiğin ne varsa . Bu masaj tarzı için masaya çıkmadan önce tüm giysileri çıkarmanız en iyisidir. Tüm Hassas alanlar her zaman uygun şekilde örtülecektir. İç çamaşırını giymekten daha rahatsan, sorun değil - seans sırasında biraz yağlı olabilir.

OLOS Hawaii dilinde ne anlama geliyor?

P?? alo anlamı paket, çanta, konteyner veya paket İngilizce konuşmalarda sıklıkla kullanılan Hawaii dilinde bir kelimedir.

top almak ne demek?

gayri resmi. : eğlenmek : Çok keyifli bir şekilde vakit geçirmek Partide herkesin bir balosu vardı.

Sörfçüler Hawaii'de ne diyor?

Merhaba - Merhaba, hoşçakal ve ayrıca aşk anlamına gelir. Ayak Bileği Isırıkları – Çok küçük dalgalar. Arka taraf – Sırtınız dalganın yüzüne dönük olarak sörf yapmak. Baggies - Diz boyu hakkında gevşek oturan tahta şortları.


Sörfçü argosu nereden geldi?

Sörf argosu benzersizdir çünkü kişisel sörf tutkusundan . Ateşlenmiş veya heyecanlı anlamına gelen stoke veya stoked kelimesi, büyük bir dalgayı şarj ederken ayaklarınızın altındaki suyu kullanma eyleminden türemiştir.

Hawaii dalgası nedir?

dalgalar , kurbağalama - vücut sörfü. nalu, nanu, ʻale - okyanus dalgaları. yüksek gelgit, hava, renk tonu, yüksek dalgalar. alçak deniz, alçak deniz, küçük dalga - uzaklaşan dalga. uzun geri dalga, uzun, uzun dalga - uzun dalga.

Avokado testis anlamına mı geliyor?

Aztekler MÖ 500'de avokadoyu keşfettiklerinde, ona 'testis' anlamına gelen āhuacatl adını verdiler. Meyvenin dokusu, şekli ve büyüklüğü ile çiftler halinde büyüme şeklinin avokado adına ilham vermiş olması muhtemeldir.