Kahramanca bir halk olayı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rachael Walter
Puan: 4.9/5(16 oy)

Kahramanca halk olayları Destiny 2 devriye bölgesinin ekmek ve tereyağı . Bu olaylar, oyunculara güzel bir XP verir ve ateş etmeleri için garantili düşmanlar sunar. Pek çok yeni oyuncu için, halka açık bir etkinliğin nasıl Kahramanlık versiyonuna dönüştürüleceğini bilmek önemlidir, çünkü Kahramanca tamamlama gerektiren görevler vardır.

Kahramanca bir halk olayı olup olmadığını nasıl anlarsınız?

Dövüşeceğiniz alanın çevresinde bazı korumalı silahlar var. Walker'ı ilk kez düşürdüğünüzde , bazı ark yüklerini püskürtür. Walker'ı yenmeden önce üç kalkanın da kilidini açmak için bu ark yüklerini kullanırsanız, bunu bir Kahramanlık Herkese Açık Etkinliğe dönüştürürsünüz.

Kahramanca bir halka açık olayı nasıl elde edersiniz?

Bölgeyi ele geçirmek ve korunan Brig'lerin her birini öldürmek yerine kahramanca davranmak için, önce dronları vur sonra normal şekilde devam et . Kahramanca halka açık etkinlik, devasa bir Fallen Brig yumurtlaması ile başlar, bu yüzden daha küçük Brig'leri bu olmadan önce yok edin. İndirin ve işiniz bitti.

Nasıl kahramanca yanık alınırsın?

alınan yanıklık

İle yanık lekesini yok et , alandan geri çekilin ve buff kaybolana kadar hızla küreyi vurun. Blight, yalnızca bu buff'a sahip olduğunuzda hasar alabilir. Durulayın ve olayı Heroic'e dönüştürmek için blob yenilene kadar tekrarlayın.

Halka açık bir olayı nasıl ışıkların ötesinde kahramanca yaparsınız?

Europa genel etkinliğini kahramanca yapmak için, her ele geçirme noktasında ortaya çıkan küçük bir makineyi yok etmek . Çok fazla sağlığı yok, ancak üç eliti öldürmeden önce yok edilmesi gerekiyor, yoksa ele geçirme noktası yok olacak ve onu kahramanca yapma şansınızı kaçıracaksınız.

Destiny 2: Kahramanca Herkese Açık Etkinlikler Nasıl Etkinleştirilir

42 ilgili soru bulundu

Kamusal olaylar kaderde ne kadar sürer?

Vex Kurbanlarını Önleyin

Zamanlayıcı geri saydıkça, daha güçlü ve daha çok sayıda düşman ortaya çıkacaktır. oyuncular verilir dört ila beş dakika arasında Bu görevi tamamlamak için.

Crux'ta kahramanca bir olayı nasıl elde edersiniz?

Üç Crux'ta üç Tarayıcı Drone'u da yok edin Yakalar ve daha da büyük bir Brig: Fallen Commodore'u çağırarak Public Event Heroic'e dönüşürsünüz. Bu Brig'e diğerleri gibi davranın ve koruyucu çerçeve çıkana kadar vurun. Motoru ölene kadar altından vur.

Heroic Warsat'ı nasıl çökertebilirim?

Warsat Down Kahramanlık Etkinlik Rehberi

Turuncu sağlık çubuğu olan bir minyonu her öldürdüğünüzde, kapalı Shreiker'lardan biri açılacaktır. şimdi ihtiyacın var Shreiker'ı yok et bu sadece mümkün olduğunca çabuk açıldı. Üç Shreiker'ı da öldürün ve Warsat Public Event'in Heroic versiyonunun kilidini açın.

Kahramanca tırmanma protokolünü nasıl tetiklersiniz?

Heroic Warsat'ı tetiklemek için oyuncular düşmüş Golden Age teknolojisinin etrafında ortaya çıkan üç Shrieker'ı yok etmeniz gerekiyor . Her Shrieker, halka açık etkinlik sırasında belirli aralıklarla ortaya çıkacak seçkin bir Hive düşmanına bağlıdır.

Warsat Mars'ta nerede ortaya çıkıyor?

gömülü şehir en yaygın olanıdır.

Temel yakınsamayı nasıl kahramanca hale getirirsiniz?

İsteyeceksin dronları yok etmek Ayakta durmak ve bir sayacın dolmasını izlemek için belirlenen alana girmeden önce. Üç parçanın üzerinde gezinen her drone'u yok ettiğinizde, Kahramanlık değiştiricisini etkinleştireceksiniz. Artık çok daha büyük bir Brig oluşturmak için üç küçük hücreyi yok edebilirsiniz.

Parıltı çıkarma kahramanlığını nasıl elde edersiniz?

Glimmer Extraction Public Event'i yürütmek ve European Dead Zone'da Heroic moda geçirmek. Diğer tüm ekipmanlardan birkaç saniye sonra alana dönüşen küçük kutuyu yok edin. , sitedeki tüm Düşmüşleri öldürmeden önce. Heroic modunu tetiklemek için bunu üç kez yapın.

Halka açık etkinlikler nasıl başlar?

Fallen Brigs genel etkinliğini Heroic'e dönüştürmek için oyuncuların Karanlığın Piramidi parçalarının etrafında uçan tarayıcıları yok et . Bu dronlardan birkaçı her yeni Piramit parçasıyla ortaya çıkıyor. Üçüncü parçanın dronları yok edildikten sonra, dev bir Fallen Commodore'un düştüğü Heroic versiyonu başlayacak.

Kahramanca düşmüş Briggs'i nasıl tetiklersiniz?

Biraz var püf noktası etrafında yüzen dronlar , Fallen için tarıyor. Oyuncular, her biri göründüğünde Crux'un etrafındaki 3 uçağı da vurmalıdır. Üçüncü kritik nokta ortaya çıktıktan ve tüm dronlar düştükten sonra, son hücreyi öldürün ve etkinlik Heroic'e geçecektir.

Kaderde uyuyan simülasyon arayışı 1'i nasıl elde edersiniz?

Sleeper Simulant, Heavy Weapons yuvasında donatılabilen 40. seviye Egzotik Füzyon Tüfeğidir. Bunun için bir ödül olarak elde edilir The Sleeper Stirs'i tamamlamak , uzun bir dizi görevi tamamladıktan sonra Banshee-44'ten alınan bir görev.

Uyuyan uyarıcıyı nasıl alırsınız?

Destiny 2'de Sleeper simülasyonu nasıl edinilir

  1. BİRİNCİ ADIM: TAM ISITMA.
  2. İKİNCİ ADIM: IKELOS EL TOPU.
  3. ÜÇÜNCÜ ADIM: ŞİDDETLİ İSTİHBARAT.
  4. DÖRDÜNCÜ ADIM: HIVE VE CABAL'I ÖLDÜRÜN.
  5. BEŞİNCİ ADIM: MAJORLARI ÖLDÜRÜN.
  6. ALTINCI ADIM: VURUŞLARI BİTİR.
  7. YEDİNCİ ADIM: TEŞVİK PROTOKOLÜ VE UYKU DÜĞÜMLERİ.
  8. SEKİZİNCİ ADIM: BİNLERİN OLASI.

Uyuyan simülasyon için ne kadar beklemeniz gerekiyor?

Bu görev, kuleyi Cayde's Stash arayışından ölçeklendirmenizi gerektiriyor. 4 dakikadan az . Yukarı çıkarken yoldaki her Alınan Sihirbazı öldürmeniz gerekecek.

Karanlık bir içici nasıl yapılır?

Dark-Drinker, 40. seviye bir Egzotik Kılıçtır. Ödül olarak alınır A Sword Reforged'ı tamamlamak için , tamamen yükseltilmiş ve 280 veya daha yüksek saldırı değeri ile aşılanmış efsanevi bir kılıçla donatılmışken Lord Shaxx ile konuşarak elde edilen bir görev.

Variks zırhını nasıl edinebilirim?

Bunu elde etmek için önce yapmanız gerekenler Beyond Light kampanyasını bitir . Bunu yaptığınızda, Variks the Loyal'in envanterinin altında dört yan görev görünecektir (o, Europa için gezegen satıcısı olarak görev yapar). Bu görevler, tamamlayarak kazanabileceğiniz zırh parçasının adını alacak.