Kafatası ezici bl3'ü kim düşürür?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Drew O'Hara
Puan: 4.5/5(55 oy)

Skullmasher Guns, Love ve Tentacles DLC'deki herhangi bir patrondan elde edilebilir. Düşme şansı daha yüksek eista Xylourgos'taki Skittermaw Havzasında bulunan.

Monocle bl3'ü kim düşürür?

Monocle, Jakobs tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir keskin nişancı tüfeğidir. Herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele elde edilir, ancak düşme şansı daha yüksektir. Demoskaggon'da bulunan Pandora'daki Kuraklıklar.

Stark Krakatoa bl3'ü kim düşürür?

Krakatoa, herhangi bir ganimet kaynağından bir dünya düşüşü olarak rastgele elde edilebilir, ancak düşme şansı daha yüksektir. tümör başı Promethea'daki Lectra City'de kimler yetiştirilebilir.

Boogeyman'i bl3'te nasıl elde edersiniz?

Boogeyman, Vladof tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir keskin nişancı tüfeğidir ve Designer's Cut DLC'ye özeldir. elde edilir Silahlanma Yarışı modu sırasında Stormblind Kompleksi'ndeki herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele , ve bir Dişli Çıkarıcı ile çıkarıldığında alanın dışına çıkarılabilir.

Borderlands 3'te Sandhawk'ı kim düşürür?

Sand Hawk, Dahl tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir keskin nişancı tüfeğidir. Sadece şuradan alınabilir Katagawa Jr. Mayhem 6'da ve yukarıda.

Sınır Ülkeleri 3 | BU SİLAH F-ING KAYALAR!!!! | KAFATASI

17 ilgili soru bulundu

Gargoyle bl3'ü kim düşürür?

Gargoyle, Borderlands 3'te COV tarafından üretilen efsanevi bir tabancadır. Bounty of Blood'daki herhangi bir ganimet kaynağından elde edilebilir, ancak düşme şansı daha yüksektir. Dickon Goyle Bloodsun Kanyonu'nda.

Borderlands 3'teki en iyi keskin nişancı hangisidir?

Borderlands 3'te Her Vault Hunter'da Olması Gereken En İyi 5 Efsanevi Keskin Nişancı

  1. 1 – Karmaşık Kök.
  2. 2 – Krakatoa. ...
  3. 3 – Kum şahini. ...
  4. 4 – Görünmeyen Tehdit. Borderlands 3 Efsanevi Jakobs Keskin Nişancı Tüfeği – Görünmeyen Tehdit. ...
  5. 5 – Kafatası parçalayıcı. Borderlands 3 Efsanevi Jakobs Keskin Nişancı Tüfeği – Daisy Skullmasher. ...

Tümorhead'i çiftleyebilir misin?

Bu öğeler için özel bir ganimet kaynağı olduğu için bu efsanevi silahlar için Tumorhead'i toplayabilirsiniz. Tümör başlı bir %15 efsanevi düşme şansı.

Karısı kanıtı olan Borderlands 3 nerede?

Bu görev hem atanmış hem de tamamlanmıştır. Lectra Şehri , Promethea'da bulunur.

Borderlands 3'te gerçek monokl ne yapar?

Monocle Hakkında:

Monokl bir Efsanevi Silah Borderlands 3'te Bu Jakobs Keskin Nişancı Tüfeği, yakın mesafe dövüşleri için tasarlanmamıştır. Kapsamı ile uzaktaki düşmanları çok yakına yakınlaştırabilirsiniz. Monocle ile bu kritik vuruş noktalarını hedeflemek istersiniz çünkü bu, hasarı %250 oranında artıracaktır.

Monokl alabilir misin?

Gerçek bir monokl satın almak son derece zor olabilir ve reçete bulmak veya monokles okumak neredeyse imkansız . Ancak, kapsamlı bir araştırma yaptık ve internetteki en iyi gözlük perakendecilerini bulduk. Neyse ki, bunlardan biri aslında gerçek monokl satıyor!

Yenilmez Eista'yı çiftleyebilir misin?

The Horror In The Woods adlı görev sırasında Eista ile karşılaşacaksınız ve daha sonra onun daha güçlü olmasına yardım ettiğiniz We Slass görevlerinin tamamında onunla karşılaşacaksınız. Tüm We Slass görevlerini yaptıktan sonra, Eista bir kez başladığınızda oyunun her anında dövüşülebilir olun , onun çiftçilik yapmasına izin veriyor.

Tarifsiz bilginin incisini nasıl ekerim?

İnci sadece görev ödülü olduğundan, çiftçilik yapmak ancak Görev açılmadan önce veya DLC'yi yeni bir karakter kaydetme dosyasıyla başlatarak kaydetme dosyasının bir yedeğini oluşturmak . 2 Nisan 2020'deki bir düzeltme, ek hasar bonusunu orijinal %20'den %90'a çıkardı.

Graveward lyuda düşürür mü?

Lyuda'yı almanın başka bir yolu var ve Graveward patronu çiftçilik Eden 6'daki Floating Tomb alanının sonu. Oyun ilk başlatıldığında çok daha yüksek bir düşme şansı vardı, ancak o zamandan beri nerflendi, yani şanslı olmak istiyorsanız onu öğütmeniz gerekecek.

Lyuda'yı kim düşürür?

Lyuda, Vladof tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir keskin nişancı tüfeğidir. Herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele elde edilir, ancak düşme şansı daha yüksektir. muazzam Rex . Lyuda, Zer0'ın tüm Fırsat Hedefleri görevlerini tamamlayarak da elde edilebilir.

FL4K kimdir?

FL4K, The Beast Master, Borderlands 3'teki oynanabilir karakterlerden biridir. oyunun avcı sınıfı , bu oynanabilir karakter ikili değildir ve onlar/onları zamirlerini kullanır. ... FL4K, istatistikleri güçlendirmek ve düşmanlara saldırmak için her zaman üç sadık evcil hayvanından birini savaşa getiren gezgin bir robottur.

Hornet bl3'ü kim düşürür?

Hornet, Dahl tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir tabancadır. Herhangi bir uygun ganimet kaynağından rastgele elde edilir, ancak düşme şansı daha yüksektir. Athenas üzerinde Chupacabratch .

Çubuğu kim düşürür?

Wiki Hedefli (Oyunlar)

Dowsing Rod, Vladof tarafından üretilen Borderlands 3'te efsanevi bir saldırı tüfeğidir. Borderlands 3 için Bounty of Blood DLC'sine özeldir, ancak düşme şansı daha yüksektir. Pterodomini The Blastplains'de.

Warzone'daki gargoyle hangi silah?

Gargoyle, Call of Duty: Black Ops Cold War ve Call of Duty: Warzone'da bulunan bir Silah Planıdır. Bu bir Temel silah Krig 6'nın efsanevi plan çeşidi , Call of Duty'de yer alan Taarruz Tüfeklerinden biri. Gargoyle planı, Bundle Dragon's Greed'in bir parçası olarak Sezon 2'de (BOCW) yayınlandı.

Sandhawk sıçrama hasarı mı?

Kum Şahini - Açıklama

Yarı Otomatik ateşleme modu yatay yayılmayı azaltır. Küreler anlaşması [silah öğesi] Sıçrama hasarı .

Katagawa Jr ne düşürür?

Katagawa Jr.'ın düşme şansı arttı: Firestorm, efsanevi bir keskin nişancı tüfeği . Storm, efsanevi bir keskin nişancı tüfeği. Sand Hawk, efsanevi bir keskin nişancı tüfeği (Mayhem 6 ve üzeri).