Kader 2'de engramlarla ne yapacağım?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Emily Bosco II
Puan: 4.7/5(45 oy)

Kodu çözüldüğünde, engramlar belirli bir silah veya zırh parçası olmak , oyuncunun seviyesi ve kodu çözüldüğü andaki Işık ile ölçeklendirme. Engramlar bazen Strange Coin, Mote of Light veya artefakt gibi farklı türde bir öğeye dönüştürülebilir. Kodlanmış Engramlar, sahadaki oyuncular tarafından anında çözülebilir.

Destiny 2'de engramları nereye çeviriyorsunuz?

Destiny 2'nin Umbral Engramları Nelerdir? Umbral Engram'lar mevcut güç seviyenize düşer, ancak onları kırmak için Cryptarch veya Eververse'de açılmazlar. Bunun yerine, ihtiyacınız olacak Umbral Decoder adlı bir araç .

Kaderdeki engramların şifresini nasıl çözersiniz?

Drifter'ın yanında Umbral Engramların kodunu çözmenizi sağlayan bir makinedir. Basitçe makineye gidin ve Umbral Engramların kodunu çözmek için onunla etkileşime geçin.

Neden engramların şifresini çözemiyorum?

Umbral engramların şifresini çözmek için, ihtiyacınız olacak Umbral Decoder'a erişim . Onları çözen bir cihaz ve onu Kule'deki Ek'teki Drifter'ın yanında bulacaksın. Buna ancak In the Face of Darkness görevini tamamladıktan sonra erişebilirsiniz, bu da Io'da herkese açık bir İletişim etkinliğini tamamlamak anlamına gelir.

Neden umbral engramların kodunu çözemiyorum?

yapamazlar çünkü sen serseriden görevi kabul etmelisin , şifre çözücüyü kullanmak için başka bir engramdır. ama sen dolusun o yüzden teklifini kabul edemezsin. bu yüzden sahip olduklarınızın kodunu çözemezsiniz.

Destiny 2'de Umbral Engramların Şifresi Nasıl Çözülür

19 ilgili soru bulundu

Umbral Engramlar ne düşürebilir?

Splicer Sezonu: Tüm Silahlar ve Umbral Engram Drop Pool

  • Chroma Rush, kinetik bir otomatik tüfek.
  • Ateşleme Kodu, kinetik bir el bombası fırlatıcı.
  • Elveda, kinetik bir silah.
  • Gridskipper, bir Void enerji darbe tüfeği.
  • Sojourner's Tale, bir Güneş enerjisi av tüfeği.
  • Shattered Cipher, bir Void güç makineli tüfek.

Rahool bir koruyucu mu?

Yükselen KaranlıkDüzenle

Rahool bir Guardian'a brifing verdi Oryx'in Oğlu Crota'nın kılıcını yok etmek için Ay'a yaptıkları görev sırasında. Onlara kılıcın öldürdüğü Muhafızlardan Işığı nasıl emdiğini ve kılıcın Hive'ın kalesindeki Sürü Prensleri tarafından korunduğunu anlattı.

Umbral Engramlar ışığın ötesinde olacak mı?

Destiny 2 Beyond Light'taki diğer Engramlar gibi, Umbral Engramlar da teçhizat içerir. Muhafızınızı geliştirmek için güçlü eşyalar elde etmek için açılabilirler. Diğer Engramlardan temel farkı, Umbral Engramların Eververse veya Cryptarch tarafından açılamamasıdır. Bunun yerine, ihtiyacınız olacak Umbral Decoder adlı bir cihazı kullanmak için .

Asal engramlar egzotikleri düşürür mü?

Prime engramların kendileri zaten ekzotikler vermeyecektir. Ancak (oyun içi mekaniği anlamak için) Prime Engramlar, her düştüğünde egzotik bir engram olarak düşme şansına sahiptir. . Hem prime engram hem de egzotik engram drop'ları Prime Ingram buff'ına bağlıdır ve bu buff'a sahip olduğunuz sürece her ikisi de düşebilir.


Prime engramları egzotiklere dönüşebilir mi?

Evet.

Destiny 2'de egzotikler ölçekleniyor mu?

İlk olarak Flare tarafından gönderildi: Ölçekli , ancak infüzyonun bir şey olması, yüksek seviyeye ulaştığınızda, onu ortaya çıkarmak için her zaman yüksek seviyeli bir çöp tabancası akıtabileceğiniz anlamına gelir.

Umbral engramları almanın en iyi yolu nedir?

savaş alanları – İnsanların Seçilmiş Sezonda Umbral Engramlarını almalarının ana yolu budur. Hammer of Proving'inizi şarj etmek için Battlegrounds'ı çalıştırabilirsiniz ve sonunda bir Tribute Chest'i parçalamanız gerekir. Bu sandığın Umbral Engram düşürme şansı yüksek.

Prizmatik Recaster ışığın ötesinde mi olacak?

Bungie'nin Beyond Light boyunca sezon kilitli içerikten uzaklaşması sayesinde, oyuncular geçen sezonun Prismatic Recaster satıcısına erişime sahip olacak Umbral Engram'ları hem Sezon 13 donanımına hem de yepyeni Sezon 14 donanımına odaklayabilecekleri bir yer.


Cryptarch'lar koruyucu mu?

Son Şehri temsil eden Tower Cryptarchy, şunları sunar: Hizmetlerini Guardians'a özgürce , insanlığın kaybolan ihtişamını geri kazanma çabalarına yardım etmekten memnuniyet duyarak ve aynı zamanda Altın Çağın gizemleri hakkında değerli içgörüler kazanarak.

Umbral engramlarla ne yapmalı?

Umbral Engramlar Efsanevi ve Egzotik Engramlara benzer. için kullanılabilirler zanaat nadir dişli ama aynı şekilde değil. Destiny 2'nin Umbral Engram'ları, oyuncunun envanterindeki diğer Engram'larla aynı yuvayı kaplar ve Legendary loot ile ilişkilidir.

Umbral engramlar egzotikleri bırakabilir mi?

İkinci sıradaki Umbral Enhancement II, odaklanmamış Umbral engramların şifresini çözerek egzotik şeyler elde etme şansı verir ve bu oldukça iyi bir şans, belki 10'da 1 , gördüklerimden. Dün gece bunu yapmaktan bazı hasta Stompee'ler aldım (AFK çiftçiliği değil, bilginize), yani burası da egzotik bir çiftlik.

Engramların kilidini nasıl açarsınız?

Destiny 2'de engramları açmak için onları almalısın doğru satıcıya . Satıcıların sayısı ve engram türleri mevsimden mevsime değişir. Geliş Sezonu söz konusu olduğunda, yalnızca Drifter'ın tuhaf makinesi tarafından açılabilen yeni bir engram türü vardır.


Umbral engramlarımı nasıl kullanırım?

Birkaç farklı odaklama seçeneğinin kilidini açtıktan sonra, Prismatic Recaster'ı açın ve hangisini kullanmak istediğinizi seçin. Bunu seçtiğinizde, Umbral Engram'ınız odaklanacak ve ödülünüzü almak için Umbral Decoder'da kullanılabilecektir.

Shadowkeep olmadan umbral engramları açabilir misiniz?

Unbral engramların şifresini çözme arayışı tüm oyuncular için ücretsizdir, sadece görev menüsüne gidin ve mevcut sezon sekmesine gidin . Oradaki arayışı görmeliler. Sadece gereksinimleri tamamlayın ve hepsi iyi olmalıdır.

Umbral engrams 2021'in kodunu nasıl çözersiniz?

Umbral Engrams'ı açmak için, Umbral Decoder'a ve sahip olduğunuz mevcut Umbral Engramları görüntülemek için onunla etkileşime geçin. Teçhizatı almak için açmak istediğiniz Umbral Engramları seçin (buna normal Umbral Engramlar ve değiştirilmiş olanlar dahildir).

Karanlık engramları nasıl elde edersiniz?

Düştüğünde etrafında dönen siyah enerji nedeniyle bir Dark Engram'ınız olduğunu bileceksiniz. Düşme oranı, normal bir Efsanevi Engram'dan daha yüksek veya daha düşük görünmüyor. Ek olarak, Umbral Engram'ları şu şekilde alabilirsiniz: Prismatic Recaster'ınızın seviyesini yükseltmek , seviye başına 500 Bükülmüş Enerji alır.