Taklitçilerin kadın solisti kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Joyce Dach
Puan: 4.2/5(19 oy)

Pretenders şarkıcı ve söz yazarı Chrissie Hynde pişmanlığı yok.

The Pretenders'ın solisti ne oldu?

Pretenders dizisi önümüzdeki on yılda tekrar tekrar değişecekti. Honeyman-Scott, 16 Haziran 1982'de aşırı dozda uyuşturucudan öldü. , Farndon'ın gruptan kovulmasından sadece birkaç gün sonra. Farndon'ın kendisi de ertesi yıl aşırı dozda uyuşturucudan ölecekti. ... Hynde bu dönemde grubun tek istikrarlı üyesiydi.

Pretenders hala birlikte mi?

Çeyrek yüzyılda davulcu gruba geri döndü, ikisi yakın kaldı , ancak Chambers bu süre boyunca iki Pretenders albümünde oynamadı. 2018'de kişisel blogunda Hynde ile birlikte tur otobüsünde sadece ikisi olmak üzere ara sıra DVD izlediklerini yazdı.

Stephanie Schiffer kimdir?

Stephanie Schiffer, Terry'nin 2. sezonda Central Perk'te şarkı söylemesi için tuttuğu ve Phoebe'nin küskünlüğüne neden olan kızdır. O tarafından oynanır rock efsanesi Chrissie Hynde The Pretenders'ın.

Chrissie Hynde genç mi?

diğer bilgiler (2)

Bu, Maggie ve Diana'nın ilk bölümden beri dizinin müdavimleri olmalarına rağmen buluştuğu (ortak bir sahnesi olan) ilk bölümdür. Gina Gershon'un 'Chrissie'si açıkça The Pretenders'ın solisti Chrissie Hynde'nin bir kalkışı. gerçek Hynde çok uzakta yaşıyor daha ihtiyatlı bir yaşam tarzı.

Chrissie Hynde'nin Hayatı ve Üzücü Sonu

45 ilgili soru bulundu

Chrissie Hynde şu anda kiminle çıkıyor?

Pretenders'ın yıldızı Chrissie Hynde, yeni albümünde 'Mükemmel sevgilimi buldum, ama o benim yaşımın sadece yarısı' diyor. O atıfta bulunuyor Galli şarkıcı-söz yazarı JP Jones , onun şu anki kayıt partneri, 31 yaşındaki Hynde's 59. Çift, 2008'de bir partide tanıştı ve bir hevesle birlikte Küba'ya gitti.

Videoda Smelly Cat'i kim söylüyor?

Phoebe sonunda şarkı için bir müzik videosu çeker ve sonunda sesi profesyonel bir şarkıcı tarafından seslendirilir. EG Günlük .

Sahtekarlar Onur Listesi'nde mi?

Yine de bu İngiliz-Amerikalı grubun klasik bir rock grubu olacağı belli değildi. Ama 35 yıl sonra, Pretenders 14 Mart 2005'te Rock and Roll Onur Listesi'ne girdiler. Cömertçe onlardan onun üzerinde büyük bir etkisi olduğunu söyleyen Neil Young tarafından.

Kinks neden Amerika'dan yasaklandı?

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir yıl ortası turunun ardından, Amerikan Müzisyenler Federasyonu grubun önümüzdeki dört yıl boyunca orada konser vermesine izin vermedi , İngiliz İstilasının zirvesinde, rock müziğinin ana pazarından Kinks'i etkili bir şekilde keser.


Kinks'in bir numarası var mıydı?

The Kinks, 1964 ve 1997 yılları arasında otuz yılı aşkın bir süredir aktifti ve 24 stüdyo ve 4 canlı albüm çıkardı. ... Hit single'ları dahil İngiltere'de bir numara olan üç single 1964'te 'You Really Got Me' ile başlayarak; artı sadece 1960'larda 18 Top 40 single ve 1970'lerde ve 1980'lerde Top 40 hit.

Kinks'e ne oldu?

Daha sonra, Davies kardeşler dışındaki tüm orijinal üyelerin ayrılmasına rağmen, Kinks, 1996'da dağılana kadar kayıt ve performans göstermeye devam etti. Kinks, 1990 yılında Rock and Roll Onur Listesi'ne alındı . Davies kardeşlerin her ikisinin de solo kariyerleri vardı ve Ray özel bir başarı elde etti.

Friends dizisinin hangi bölümünde yer alıyor?

Kudrow, Friends dizisinin ikinci sezonunda ilk olarak Smelly Cat'i seslendirdi. Otobüste Bebeği Olan . İkilinin performansı internette birçok kişiyi memnun etti.

Phoebe'den Kokulu Kedi'yi kim çaldı?

Leslie Phoebe'nin arkasından iş çeviriyor ve zaten eski reklam ajansındaki insanlar için Kokmuş Kedi oynuyor.


Debbie Harry'nin bebeği var mıydı?

onun çocuğu yok . Ancak, 1989'da ayrılmadan önce Blondie gitaristi Chris Stein ile 16 yıl boyunca bir ilişki içindeydi.