Kabinler ne zaman bitiyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alfonso Schuppe
Puan: 4.2/5(43 oy)

The Cabins ne zaman bitiyor? The Cabins'in son bölümü ekrana gelecek 22 Ocak 2021 Cuma 21:00 , tüm çiftler rahat yeni evlerini terk edecekleri zaman.

The Cabins ne kadar sürecek?

ITV, dizinin devam edeceğini onayladı Üç hafta bu yüzden Ocak ayının çoğu için açık olacak. Bir bölümü kaçırırsanız, her bölüm daha sonra ITV Hub'da yayınlanmaya hazır olacaktır. Kabinler hakkında daha fazlasını mı arıyorsunuz?

ITV2'de The Cabins saat kaçta?

The Cabins saat kaçta? Kabinler bu akşam ITV2'de başlayacak, 4 Ocak Pazartesi, 21:00 GMT'de – ve yayından sonra ITV Hub'da mevcut olacak. Dizi, her hafta akşamları aynı saatte bir gösteriye yer verecek ve Love Island'a benzer bir format izleyecek.

Bu gece kabin var mı?

Kabinler bu gece ITV2'de başlıyor, akşam saat 9'da .

The Cabins bu gece kaçta başlıyor?

Kabinler, ITV2 TONIGHT'ta devam edecek. akşam 9 (8 Ocak Cuma).

ORMAN KABİNİNDE AĞDAN UZAK YAŞAMAK - Geceleri Ne Yapıyoruz | AHŞAP KORUMAK İÇİN ÜFLEME VE YANGIN - Ep.134

45 ilgili soru bulundu

ITV2'deki Kabinler Nedir?

ITV2, 2022 için ikinci bir flört programı The Cabins dizisi sipariş etti. ITV Studios'un bir parçası olan 12 Yard tarafından üretilen ve orijinal Hollanda formatı Let Love Rule'a dayanan The Cabins, Gerçek aşkı bulmak için flört kuralları kitabını terk eden ve flört uygulamalarını silen bekarlar .

Kabin hangi istasyonda?

The Cabins Ocak ayında yayınlanacak ITV2 .

Kabinler ITV2 nerede?

Ancak, gösterinin bulunduğu Hidden River Cabins'de çekildiğinden oldukça eminiz. Kuzeybatı İngiltere'deki Göller Bölgesi'ne yakın tenha bir özel mülkte - flört şovundakilere oldukça benzeyen mekanın kabinlerine aşağıdan bir göz atın.

The Cabins nerede çekiliyor?

Gösteri şurada çekildi Cumbria'da Gizli Nehir Kulübeleri , Göller Bölgesi'nin hemen yanında.


Kabinler Cuma günü mü?

The Cabins'in son bölümü ekrana gelecek 22 Ocak 2021 Cuma 21:00 , tüm çiftler rahat yeni evlerini terk edecekleri zaman. Bu, üç haftalık bir aradan sonra dizinin 15. bölümü olacak. Fark yaratan bir flört şovu, The One'ı bulmak için bir sürü singleton'ın The Cabins'e taşındığını gördü.

Netflix'teki kabin senaryosu mu?

Evet, bir kısmı senaryolu ama beni çok rahatsız etmiyor.

Aşk adası 2021 var mı?

Love Island 2021 kadrosu hakkında bilmeniz gereken her şeyi öğrenin. Aşk Adası 2021 sona erdi , ve ne bir yolculuk oldu. İki aylık birlikteliğin, yarışmacıların terk edilmesinden ve hatta Ofcom'a 25.000 şikayete yol açan bir ranttan sonra, sonunda Love Island kazananlarımız oldu.

Kabinlerde neler oluyor?

The Cabins'te neler oluyor? Gösterinin temeli şu ki altı bekar eşleşecek ve 24 saat sonra birlikte daha fazla zaman geçirmeyi veya 'Kontrol Et' ve kabinden ayrılmayı seçebilirler. . Üç çift, yeni ilişkiler kurmaya çalışırken üç ayrı rustik kabinde yaşayacaklar.


Hala birlikte olan kabin çiftleri var mı?

Hala resmi olarak birlikte olan diğer iki The Cabins çifti Nathan ve Alex ve Ryan ve April . İkinci çift, mevcut kilitlenme sırasında birlikte olmaya devam edebilmeleri için bir destek balonu oluşturarak büyük modern ilişki adımını bile attı.

Kabinler geri mi dönüyor?

Namaste Wahala – Resmi Fragman (Netflix)

Love Island'ın yerini alan şov The Cabins'in kaderi ITV2 tarafından onaylandı, çünkü yayıncı dizinin bir süreliğine geri döneceğini doğruladı. 2022'de ikinci sezon .

ITV'de kabin hangi gün?

The Cabins ne zaman başlıyor? Kabinler başlar 4 Ocak Pazartesi 21:00 . Her hafta aynı saatte yayınlanıyor, yani izlemek için tek yapmanız gereken ITV2'yi ayarlamak.

Amerika'da ITV kabinlerini nasıl izleyebilirim?

Evet. ABD'de ITV'yi şuradan izleyebilirsiniz: VPN, proxy hizmeti veya TOR kullanma . VPN, İngiltere IP adresi almanın ve ITV'nin engellemesini kaldırmanın en kolay ve en güvenli yöntemidir.


Kabinler ITV hub'ında mı?

12 Yard Genel Müdürü Michael Mannes, The Cabins'in piyasaya sürülmesinden memnun olduğumuzu söyledi. ITV2'de iyi ve The ITV Hub ve daha da heyecan verici, iddialı ve aşk dolu ikinci bir dizi üretmeyi dört gözle bekliyoruz.

Aşk Adası 2021 ne zaman başlıyor?

Love Island, bu gece son bir 2021 gösterisi için geri dönecek. 23 Ağustos Pazartesi 21:00 ITV2'de.

Love Island UK 2021'i nasıl izleyebilirim?

Love Island UK 2021 finali İngiltere'de ücretsiz olarak izlenebilir. ITV2 ve ITV Hub'daki akışlar . Bununla birlikte, izlemek için geçerli bir İngiltere TV lisansına da ihtiyacınız olacak. Ve başka bir yerde ikamet ediyor veya kalıyor olsanız bile, en iyi VPN hizmetlerinden birine sahipseniz her yerden izleyebilirsiniz.

Love Island 2021'i nerede yakalayabilirim?

yakalamak ITV Merkezi . Televizyon programı.


Bert Kreischer'a ne oldu?

2 Ağustos'ta yayınlanan podcast'in 92. bölümünde Kreischer, Düştükten sonra sol kolunda ameliyat olması gerekiyordu . Dedi ki: Fazla detaya giremem ama düştüm. ... Geçen ayın sonunda (29 Temmuz) kolundan ameliyat olan Kreischer, ameliyat cübbesini Instagram'da paylaşmıştı.

Bert Kreischer'ın yeni dizisi nedir?

Komedyen Bert Kreischer Açıkladı Berty Boy Relaps Turu 28 Ekim 2021'de Florida Tiyatrosu'nda durur.