Kaç tane keşfedilmemiş oyun var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Margarette Hermiston
Puan: 4.6/5(60 oy)

Buna ek olarak dört oyun Ana seriden PlayStation 3 ve PlayStation 4 için yayınlanan Uncharted video oyunu serisi, bir tarayıcı oyunu, iki el oyunu ve farklı oyun stillerine sahip bir mobil oyun içerir.

Sırada kaç tane Uncharted oyunu var?

Ana seri, 2007'de PlayStation 3'te yayınlanan Uncharted: Drake's Fortune ile başladı, ardından devam filmleri Uncharted 2: Hırsızlar Arasında (2009), Uncharted 3: Drake's Deception (2011), son taksit Uncharted 4: A Thief's End, 2016'da PlayStation 4'te yayınlandı.

Uncharted 5 var mı?

Bildirildi ki Uncharted 5 resmi olarak geliştiriliyor , Naughty Dog projeyi yönetiyor. ... Rapor yeni olduğu için, muhtemelen Uncharted 5'in piyasaya sürülmesinden hala çok uzakta olduğu anlamına geliyor, ancak en azından serinin hayranları bir sonraki girişin eninde sonunda ortaya çıkacağını biliyor.

Uncharted 4 son oyun mu?

Uncharted 4, Naughty Dog'un geliştirmeyi planladığı serinin yalnızca son oyunu değil , aynı zamanda dizinin yıldızı Nathan Drake'in başrolde yer alacağı sonuncusu. ... Uncharted, destek amaçlı bir Sony franchise'ıdır; satışlar bugüne kadar satılan 21 milyondan fazla kopya ile güçlü olmuştur ve hatta bir film geliştirme aşamasındadır.

PlayStation 4 için kaç tane Uncharted oyunu var?

UNCHARTED: Nathan Drake Koleksiyonu şunları içerir: üç Sizi çeşitli muhteşem küresel destinasyonlara götürecek PlayStation 4 için tamamen yenilenmiş oyunlar!

Uncharted Serisini En Kötüden En İyiye Sıralama

22 ilgili soru bulundu

Uncharted Golden Abyss PS4'te mi?

Uncharted serisinin tamamı artık PS4'te oynanabilir , PS3 oyunlarının Nathan Drake Collection aracılığıyla yeniden yayınlanması ve Uncharted 4'ün bir PS4 oyunu olması sayesinde. ... Golden Abyss, Şubat 2012'de piyasaya sürülen PlayStation Vita'ya özel bir Uncharted oyunuydu.

Uncharted 4 4K, PS5'te mi?

Şu anda Uncharted 4 PS5 4K 60 için bir plan yok Naughty Dog'un bu tür planlarla ilgili herhangi bir haber yayınlamadığı FPS Yükseltmesi. Bununla birlikte, diskinizi PS5'te patlatmak, oyunun ipeksi bir pürüzsüzlükte 60 FPS'de çalışmasına neden olur.

Uncharted 4 kaç saat?

Genel olarak konuşursak, çoğu oyuncu alacak 15 saat Oyunu baştan sona tamamlamak için. Oynadığımızda yaklaşık 16 saat çalıştık ve HowLongToBeat, ortalama bir oyuncunun kampanyayı bitirmek istiyorlarsa başlığa 15 saat pompalayacağını belirtiyor.

Uncharted'ı PS5'te oynayabilir misin?

Uncharted: Legacy of Thieves Collection'ın çıkışıyla birlikte Uncharted'ı PlayStation 5 konsoluna ve PC'ye getirdiğimizi duyurmaktan heyecan duyuyoruz. ... Uncharted: Legacy of Thieves Collection olacak PS5 için 2022'nin başlarında çıkacak .


Uncharted 3 neden bu kadar iyi?

Grafik açısından, Uncharted 3 kusursuz olmanın da ötesindedir - en iyilerden biridir. gelmiş geçmiş en iyi görünen oyunlar . Markaya ait zengin, renkli ve canlı ortamlar mevcut ve doğru ve şehirler daha iyi nüfuslu ve dolayısıyla eskisinden çok daha inandırıcı. Ve oyunun birkaç beklenmedik yönü var.

Uncharted 1 oynamaya değer mi?

Özellikle ücretsiz olarak harika bir değer, ancak her üç oyun da oynamaya değmez. Yani, ilk Uncharted, franchise'ın geri kalanına yığılmaz ve geri dönmeye değmez .

Golden Abyss canon mu?

Naughty Dog Community Stratejisti Arne Meyer'e göre, Golden Uçurum basitçe sunmak istedikleri kanonun bir parçası değildi. Koleksiyon, 'Kesinlikle değerlendiriliyordu, çünkü tüm Uncharted oyunlarını nasıl toplayabileceğimizi görmeye çalışıyorduk.

Uncharted gerçekçi mi?

Uncharted ekibi, gerçekçi bir hikaye ve kahraman geliştirme yaklaşımında doğru adımları attığını hissetse de grup, gerçekçiliğin oyun tasarımı üzerindeki etkisini ciddi şekilde hafife aldığını fark etti ve daha sonra şunları söyledi: oyundaki gerçekçilik zordur .'


Elena ve Drake neden ayrıldı?

O ve Drake'in evli olduğu ve daha sonra ayrıldığı ortaya çıktı. Drake'in amacı olduğuna inanılan şey nedeniyle Uncharted 2 ve 3 olayları arasında Uncharted 2'deki olaylardan sonra Elena'yı güvende tutmak için.

PS5'te keşfedilmemiş 60 fps mi?

Uncharted 4: A Thief's End & Uncharted: The Lost Legacy oyuncuları PS5'te 60 FPS için destek talep edin The Last of Us Part II gibi.

Uncharted 60 fps mi?

Uncharted 4'ün 60 fps muamelesini almasını bekliyorsanız, o gün geldi - ama çok büyük bir uyarı var.

Uncharted 4, PS5 yükseltmesini alacak mı?

Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve genişlemesi Uncharted: The Lost Legacy, PS5 ve PC remaster'larını alıyor. ... PS5 versiyonu olacak 2022'nin başlarında piyasaya sürüldü , Iron Galaxy tarafından geliştirilmekte olan PC versiyonu ise PS5 versiyonundan kısa bir süre sonra çıkacak.


Sully Nate'in babası mı?

Victor 'Sully' Sullivan, Uncharted serisinin iki deuteragonistinden biridir. Amerikalı bir hazine avcısı, falcı ve iş adamı, aynı zamanda bir arkadaş, bir kerelik akıl hocası ve baba figürü hazine avcısı Nathan Drake.

Sam, Nate'ten ne kadar büyük?

'Sam küçüklüğünden beş yaş büyük kardeş Nate ve daha önce öldüğü düşünülüyordu. Nate'in hazine avcılığı hayatını sürdürmesine neden olan şeyin onun ortadan kaybolması olduğu söylenir.

Uncharted 4'te kim öldü?

Sonunda, rafe öldürülür (büyük olmayan bir patron dövüşünde, kabul edeceğim) ve Nathan ve Sam neredeyse hiçbir şey almadan ayrılırlar, sadece Elena'nın çekip çıkardıkları birkaç bozuk para.

En uzun Uncharted oyunu hangisi?

Uncharted 4 oyunu Naughty Dog'a göre uzunluk dizinin en uzunu olacak. Stüdyo, Uncharted 4'ün oldukça önemli bir uzunluğa sahip olacağını söylüyor. Önceki Uncharted oyunları, zorluk derecenize ve oyun tarzınıza bağlı olarak yaklaşık 7 ila 10 saat arasındaydı.


Uncharted yeni başlayanlar için iyi mi?

Yüzde 80'in bir parçasıysanız, bu koleksiyon kolay tavsiye etmek. İlk oyun, Tomb Raider'ın yeniden başlatılması veya Naughty Dog'un kendi The Last of Us'ı gibi daha çağdaş maceralarla karşılaştırıldığında yaşını gösterebilir, ancak koleksiyonun gerçek eti olan Uncharted 2'ye atlamadan önce yine de eğlenceli bir boğuşma.