50. seviye için kaç kitaplık?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Alexie Oberbrunner
Puan: 5/5(26 oy)

Kitap rafları yerleştirmek, 50. seviyeye kadar daha yüksek seviyeli büyüler kullanmanızı sağlar, yani 30 kitap rafına kadar masanızın etrafına yerleştirilebilir.

50. seviye büyüler için kaç kitap rafına ihtiyacın var?

En yüksek sihir seviyesini elde etmek için toplam 15 kitaplık . Kitap rafları, büyüleyici masadan bir blok ötede, 1 yüksekliğinde, 5'e 5 kare olacak şekilde, bir kapı açıklığı olacak şekilde yerleştirilmelidir.

50. seviye bir büyü var mı?

Sadece denemeye devam etmeli ve sabırlı olmalısın. Wiki'den: Bu, kitap raflarından maksimum fayda sağlasanız bile sadece 50. seviye büyüleri çok nadiren görün.

100. seviye için kaç kitap rafına ihtiyacın var?

Cevap on beş . Maksimum güç elde etmek için büyü masasının yakınında en az 15 kitap rafına ihtiyacınız var. Bundan daha fazlası sadece vitrin giydirme.

Maksimum seviye için kaç kitap rafına ihtiyacınız var?

Masayı kitaplıklarla çevrelemek, maksimum 30 seviyesine kadar daha yüksek büyü seviyelerine erişmenizi sağlayacaktır. Seviye 30'a ulaşmak için, ihtiyacınız olacak toplam 15 kitaplık . İşte bir kitaplık nasıl yapılır: Bir kitaplık için üç kitap ve altı tahtaya ihtiyacınız olacak.

Minecraft: Nasıl Yapılır: 50. Seviye Büyüler Sıklıkla

19 ilgili soru bulundu

15 kitaplık için ne kadar şeker kamışına ihtiyacınız var?

1 Cevap. Gördüğünüz gibi, maksimum büyünüzü azaltmadan kitaplık sayısından ödün veremezsiniz. 22.5 log alacak, 135 şeker kamışı , ve 45 deri.

İpek dokunuş için kaç kitap rafına ihtiyacınız var?

Silk Touch büyüsü ile bazı araçları kullanarak kitaplık alabilirsiniz. Sahip olmalısın dokuz kitaplık 17. seviyede Minecraft'ınız için Silk Touch büyüsü elde etmek için. Bu, Minecraft'ta Silk Touch elde etmek için maksimum güç seviyesidir.

Servet daha fazla XP verir mi?

Hayır . Vanilya Minecraft'ta aldığınız XP miktarını değiştiren bir tamirci yoktur.

En yüksek servet seviyesi nedir?

Fortune büyüsünün maksimum seviyesi 3. seviye . Bu, bir öğeyi Fortune III'e kadar büyüleyebileceğiniz anlamına gelir.


Minecraft'ta komutlarla maksimum büyü seviyesi nedir?

/give komutu ile büyü yapıldığında, maksimum büyü seviyesi 255‌ [Javadüzenlemesadece].

Seviye 3 için kaç kitap rafına ihtiyacınız var?

Olmalı 15 kitaplık 30 maksimum büyü seviyesini elde etmek için büyü masasının etrafında. Daha spesifik ayrıntılar için büyü mekaniğine bakın.

Büyüleyici masa için en fazla kitaplık miktarı nedir?

15 kitaplık büyüleyici masanızı maksimuma çıkaracak. Kitap raflarının ideal konumu, büyü masası ortada olacak şekilde 5x5 blok anahatta yerleştirilmiş 15'lik bir karedir.

V koruması var mı?

Koruma V (5)'i elde etmenin tek yolu şudur: modlar veya komutlarla - aksi takdirde, büyü yaparak veya eşyaları birleştirmek için bir örs kullanarak onu elde etmek asla mümkün değildi.


İpek dokunuşu 30. seviye bir büyü mü?

herhangi birinde kazma , en yüksek Silk Touch'ı 30. seviyede elde etme şansınız var.

Unbreaking 3 sonsuza kadar sürer mi?

Bu, Unbreaking III'ün Elmas Seçimi sürecek , ortalama olarak yaklaşık 6.144 kullanım (normal bir Elmas Seçimden dört kat daha uzun) Bununla birlikte, yalnızca 6.000 kullanımdan sonra kırılma şansı da vardır. Benzer şekilde, 6.500 kullanım için dayanma şansı var.

Kırmak mı yoksa onarmak mı daha iyi?

Dır-dir tamir Unbreaking'den daha mı iyi? Onarmak, yaylar dışında herhangi bir alet, silah veya zırhı kırmaktan daha iyidir. Yaylar sonsuzluğu isteyecek ve sonsuzlukla çatışmaları onaracak. Kırma, dayanıklılığı iki katına, üçe, hatta dört katına çıkarabilir, ancak bu gerçekten belirsizle karşılaştırılmaz.

Unbreaking 4'ü alabilir misin?

Kırılmayan büyü için maksimum seviye Seviye 3 . Bu, bir öğeyi Unbreaking III'e kadar büyüleyebileceğiniz anlamına gelir.


İpek dokunuşlu eller alabilir misin?

Silk Touch'ın büyüsüne kapılmanın birden fazla yöntemi var. Bir bir kütüphaneci köylü ile takas edebilir , suçu şansa at ve 30. seviye sihirle sihir masasında bir zar at veya onu sandıklarda veya balık tutarak bul.

Bir baltadaki Fortune 3 daha fazla kitap verir mi?

Ondan başka, Fortune'un baltada pek bir faydası yok . Bu büyüyü kullanmak size daha fazla odun VERMEYECEKTİR. ... Balta üzerinde kullanırken iyi eşyalar elde etme şansınız daha yüksek olacak. Kullanımı, eşya elde etmek için madencilikten gelen damlaları arttırmaktır.

Seviye 1 Büyü ile ipek dokunuş alabilir misin?

Silk Touch büyüsünün maksimum seviyesi Seviye 1'dir. yalnızca bir öğeyi Silk Touch I'e kadar büyüleyin ve bu büyü için daha yüksek bir şey yok.