Subnautica'da kaç tane keşfedilebilir ada var?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Uriel Stehr III
Puan: 4.2/5(71 oy)

Oyunun çoğu su altında geçiyor. iki keşfedilebilir ada ve görünürlüğü etkileyen simüle edilmiş bir gündüz ve gece döngüsü.

Subnautica'da kaç ada var?

Şu anda, var on sekiz ada bölgede, küçükten büyüğe değişen birçok 'ada'nın büyüklüğü ile. En büyük adalardan ikisi çok çeşitli yaşam formlarına sahiptir ve hatta kendi ayrı mağara sistemlerine sahiptir.

Kaç tane Degasi üssü var?

Var böyle üç Oyun dünyasında bulunan üsler, ikisinin çevresinde birkaç alt üs var. Tüm üsler çeşitli bakıma muhtaç durumda.

Subnautica'da kaç tane uzaylı üssü var?

Dört Uzaylı Üssü Dağ Adası'nda Karantina Uygulama Platformu, Lav Kalesi'nde Uzaylı Termik Santrali, Lost River'da Hastalık Araştırma Tesisi ve Lav Göllerinde Birincil Sınırlama Tesisi bulunmaktadır.

Subnautica korkutucu mu?

Subnautica korkutucu , henüz bir korku oyunu olarak pazarlanmadı. ... Ortamlarından gerilime yaklaşımına kadar, Subnautica'nın oynaması en korkutucu oyunlardan biri olmasının nedeni budur.

Subnautica 1.0'daki TÜM BİYOLAR | Tam sürüm

34 ilgili soru bulundu

Subnautica'daki en güçlü yaratık nedir?

Deniz Ejderhası Leviathan devasa bir leviathan sınıfı fauna türüdür. Subnautica'nın en büyük saldırgan yaratığıdır.

Dağ adasının yakınında bir Reaper Leviathan var mı?

Hayır , yüzen ada değil, sadece dağ adasının etrafında orakçılar var.

Sualtı adaları güvenli mi?

Sualtı Adaları en güvenli bölge değil , ancak birkaç benzersiz organizma içeren özellikle tehlikeli de değil. Biyom, temel kaynaklar için iyi bir kaynaktır, ancak bunları hemen hemen tüm diğer biyomlarda da bulabilirsiniz. Bu bölgede bulunabilecek bir şey enkazdır.

Hayalet Leviathan nedir?

Ghost Leviathan, bir leviathan sınıfı fauna türü ve Ghost Leviathan Juveniles'in yetişkin formudur. Bu Subnautica'nın en büyük ikinci saldırgan yaratığı (en büyüğü Deniz Ejderhası Leviathan ve üçüncüsü Reaper Leviathan'dır).

Subnautica'da 2'den fazla ada var mı?

Yönünüzü bulmak için, cankurtaran ortada, Aurora doğuda ve iki ada kuzeydoğuda. ve güneybatı .

Subnautica haritası rastgele mi?

Harita tüm oyuncular için aynıdır , ve haritanın yayınlandığından beri güncellendiğine inanmıyorum. Bununla birlikte, yeni bir oyuna her başladığınızda cankurtaranınızın yumurtlama konumu biraz değişir.

Kaza bölgesinde bir şey var mı?

Çarpışma Bölgesi, Aurora'nın içinde bulunduğu biyomdur. çöktü , dolayısıyla adı. Kayalık yamaçlar ve kumla kaplı derin hendeklerle karakterizedir ve çöken uzay gemisinin enkazıyla doludur. Bu biyom, açık alanları ve on bir Reaper Leviathan'ın varlığı nedeniyle en ürkütücü biyomlardan biridir.

Yüzen Ada Subnautica'nın altında ne var?

Yüzen Ada, Subnautica'daki eşsiz bir ada biyomudur. Aurora'nın güneybatısında yer alır. tarafından tamamen desteklenen büyük bir kara kütlesidir. Kadim Uçanlar adanın altında yer almaktadır. ... Küçük çiftlikler olarak ikiye katlanan iki küçük gözlemevi ve adanın diğer tarafında daha büyük bir çiftlik.

Sualtı adası enkazı nerede?

Yüzeyin üstünden bakıldığında, enkazın bulunduğu yeri görebilirsiniz. Dağ Adasının hemen solunda eğer buna cankurtaran çantanızdan bakıyorsanız. Büyük bulutun sol kenarına doğru giderseniz, sonunda Sualtı Adaları biyomuna inen yeri bulmalısınız.

Reaper Leviathan'lar dağlarda mı ortaya çıkıyor?

Reaper Leviathan devasa bir yaratıktır. ... Subnautica'da ayrıca 25 reaper leviathan var; 7 dağlarda , 8'i kum tepelerinde ve 10'u çarpışma bölgesinde. Bu nedenle, bu biyomları keşfederken çok dikkatli olunmalıdır.

Dağlarda leviathanlar var mı?

Dağlar, bazen üzerlerinde hidrotermal menfezler bulunan çeşitli devasa kayalık dağ sıraları ile karakterize edilir - Manyetit tipik olarak bunların çevresinde bulunur. Dağlara ev sahipliği yaptığı için keşfederken son derece dikkatli olunmalıdır. yedi Reaper Leviathan .

Dağ adası Subnautica'da güvenli mi?

Adanın kendisi güvenli bir bölgedir. ; Bazı Cave Crawlers dışında gerçekten tehlikeli bir şeyle karşılaşmayacaksınız. Ayrıca uzaylı tesisi keşfetmek için tamamen güvenlidir. Dikkat etmeniz gereken tek şey, adanın kuzeydoğu kıyısında devriye gezen Reaper Leviathan.

Subnautica'daki en nadir şey nedir?

Deniz Tacı Subnautica'daki hasat edilebilir floranın en nadir türlerinden biridir ve çok az sayıda bulunur.

Subnautica'daki en nadir yaratık nedir?

Subnautica'daki En Nadir 7 Yaratık

  • 7 Blighter.
  • 6 Yengeç yılanı.
  • 5 Crashfish.
  • 4 Kızıl Işın.
  • 3 Jellyray.
  • 2 Şamandıra.
  • 1 Deniz Ejderhası Leviathan.

Leviathan bir ejderha mı?

Mezmurlar, İş Kitabı, İşaya Kitabı ve Amos Kitabı dahil olmak üzere İbranice İncil'in çeşitli kitaplarında atıfta bulunulur; Hanok Kitabında da bahsedilir. Leviathan şeytani bir ejderha , genellikle ölümden sonra lanetlenmişleri yemekle tehdit eden ve kaosun bir düzenlemesidir.

Subnautica ölü bir oyun mu?

Yani oyun ölmedi , hala ana menüde belirtilenler gibi önemli olmayan güncellemeler var.

Subnautica neden 12?

var biraz fantezi şiddet balık benzeri yaratıklara saldırmak için bıçağınızı kullanmak gibi ve ebeveynlerin farkında olması gereken bazı korkutucu anlar da var. Diyalogda bazı 'lanet' ve 'cehennem' örnekleri de var.

Subnautica'da köpekbalıkları var mı?

Boneshark, büyük, oldukça agresif bir fauna türüdür. Esas olarak içinde yaşayan şiddetli, aktif bir yırtıcıdır. Sualtı Adaları, Crag Field ve Bulb Zone Biyomları .