x-men'de kıyamet kimde?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Abbie Stokes
Puan: 4.7/5(56 oy)

Kıyamet ( Sabah Nur'da ), Marvel Comics tarafından yayınlanan çizgi romanlarda görünen kurgusal bir süper kötüdür. O dünyanın ilk mutantlarından biridir ve aslen orijinal X-Factor takımı ve şimdi X-Men ve ilgili yan takımlar için baş kötü adamdı.

Kıyamet gücü X-Men nedir?

Telekinezi : Apocalypse, kendisini veya başkalarını tamamen irade gücüyle havaya kaldırmasına ve canlıları, cansız nesneleri ve bir dereceye kadar enerjiyi psikolojik olarak manipüle etmesini sağlayan telekinetik yeteneklere sahiptir. 100'den fazla tondan fazla ağırlığı kaldırabilir ve büyük bir hızla uçmasını sağlayabilir.

Apocalypse en güçlü mutant mı?

En iyilerinden biri güçlü Marvel çizgi romanlarındaki mutantlar olan Apocalypse, uzun zamandır X-Men'in en zorlu düşmanlarından biri olmuştur. Uzun, etkili geçmişine rağmen güçleri uzun zamandır bir sır olarak kaldı. ... Alfa düzeyinde bir mutant, bu güçleri tüm mutant türlerinin en tehlikelilerinden.

X-Men kıyametinin arkasındaki hikaye nedir?

Marvel'in X-Men evrenindeki ilk ve en güçlü mutant olan Apocalypse, diğer birçok mutantın güçlerini toplayarak ölümsüz ve yenilmez hale geldi. ... MÖ 3600'de mutant En Sabah Nur, canlı gömülene kadar eski Mısır'ı yönetir. 1983'te yeniden dirildikten sonra, insanlığın yolunu kaybettiğine inanıyor. .

Deadpool, X-Men kıyametinde mi?

Deadpool, X-Men olarak bu yıl çıkan tek X-Men filmi değil : Apocalypse bu yaz sonunda çıkış yapacak . ... Deadpool ortaya çıkacak olsaydı, Apocalypse'in 1980'lerde geçtiği ve Deadpool'un modern zamanda geçtiği düşünülürse, muhtemelen karakterin Weapon X öncesi bir versiyonu olması gerekirdi.

Kıyamet Tarihi

30 ilgili soru bulundu

Deadpool ve Weapon XI aynı mı?

Wade Wilson, mutant olması nedeniyle gelişmiş refleksleri ve çevikliği olan ve onu ortalama bir insanın çok ötesine taşıyan bir asker ve paralı askerdi. ... O zamana kadar Wade gitmişti ve artık Silah XI olarak biliniyordu, ' Mutant Katil ' - Deadpool (Stryker'ın açıkladığı gibi - başka güçleri de 'birikmiş' bir 'ölü' mutant).

Magneto Apocalypse'i yenebilir mi?

Peki topyekün bir savaşı kim kazanırdı? Magneto, X-Men Omega'da Apocalypse'i öldürdü . ... Daha az güçlü olmayan ama onun kadar sempatik olmayan kötü adamlarından bir diğeri de antik mutant Apocalypse. Fedakar güdüleri yok - sadece en güçlünün hayatta kaldığına inanıyor.

Apocalypse Thanos'u yenebilir mi?

Belirtildiği gibi, hem Apocalypse hem de Thanos son derece güçlü, ancak çizgi roman deneyimlerimize ve yukarıdaki resmi rakamlara dayanarak, Thanos Apocalypse'i yenerdi .

Magneto Apocalypse'e katılacak mı?

Apocalypse, Magneto'ya güçlerinin tamamını, Magneto'nun Auschwitz'i yok ettiğini gösterir ve Apocalypse'e dördüncü ve son atlısı olarak katılmak .


En yaşlı mutant kim?

selen Marvel evreninde var olan en eski mutanttır. Bu mutant 17.000 yıl önce veya İsa'dan 15.000 yıl önce doğdu.

Wolverine bir Omega seviyesi mutantı mı?

Marvel's Earth-616'nın (Prime Earth) standart Mutant Güç Seviyesi Sınıflandırmasına göre Wolverine, Beta düzeyinde bir mutant , bu da aslında bir insan olarak geçebileceği anlamına gelir, ancak yalnızca çok dikkatli bir şekilde gözlemlenmediği takdirde. X-Men, Marvel'in en ünlü serilerinden biridir.

Scarlet Witch, Jean GREY'den daha mı güçlü?

Neden Scarlet Witch En Güçlü X-Kadındır (& Phoenix Daha da Güçlüdür) ... Göksel yükü olmadan doğuştan güçlü olmasına rağmen, Jean Gray, Phoenix Gücü olarak bilinen kozmik varlığa sahip olduğunda çarpıcı biçimde değişir ve çarpıcı biçimde daha güçlüdür.

Kim daha güçlü Apocalypse veya Darkseid?

5 Güç: Kıyamet

Teorik olarak, Apocalypse Darkseid'den daha güçlü ol . Kendisini moleküler düzeyde değiştirme yeteneği sayesinde, Apocalypse'in ne kadar güçlü olabileceğinin teknik olarak bir sınırı yoktur. ... Bununla birlikte, Darkseid'in kendi gücünün Superman'inkiyle eşleştiği görülmüştür.


Apocalypse'li 4 mutant kim?

X-Men Legends II: Rise of Apocalypse'de Kıyametin Dört Atlısı, Abyss, Mikhail Rasputin, Holokost ve Başmelek . Mister Sinister, Apocalypse'in sağ kolu olarak çalışan 'beşinci' bir süvariydi, ancak Başmelek'i işe almadan önce Grizzly'ye göre ana dörtlüden biriydi.

Quicksilver Magneto'nun oğlu mu?

Pietro Lensherr, diğer adıyla Quicksilver, oğlu Mutant üstünlükçü Magneto ve Wanda'nın ikiz kardeşi. ... Pietro babasını seviyordu ama yaptığı hiçbir şey Magneto için yeterince iyi değildi; belki de Pietro, Magneto'nun bir zamanlar bir insanı sevdiğini sürekli hatırlattığı için.

Magneto Vibranium'u kontrol edebilir mi?

Adamantumun aksine, Manyeto vibranyumu manipüle edemez – saf değilse değil. Vibranyum, nadir bulunan, dünya dışı bir metalik cevherdir. Enerji manipülasyonuna ve daha fazlasına izin veren neredeyse mistik özelliklere sahiptir. Bir Wakandan izotopu ve bir Antarktika izotopu vardır ve ikisi de Magneto'nun güçlerinden tamamen etkilenmez.

Scarlet Witch Magneto'nun kızı mı?

Gerçek adı Wanda Maximoff olan Scarlet Witch, uygun gördüğü şekilde olasılığı modüle etme yeteneğine sahip bir mutanttır. Magneto'nun kızı Genç yaşta kendisini akıl hastanesine kapattığı için babasına karşı büyük bir kin besliyor. Başlangıçta X-Men'e katılmadan önce Brotherhood of Mutants'a alındı.


Magneto neden kötülüğe dönüştü?

Manyeto oldu Holokost kurtulan . ... Erik, daha basit bir kötü plandan mutantları güvende tutmanın bir yoluna dönüşen Magneto olarak mutantları dünya egemenliğine yönlendirmeye karar verdi. Bu işe yaramadı, ancak X-Men, Defenders ve Avengers ile savaşarak önde gelen bir kötü adam oldu.

Black Bolt Thanos'u yenebilir mi?

Thanos, enkazın ortasında Black Bolt'u bulduğunda, ikisi destansı bir kavgaya tutuşurlar. ... Ancak Thanos çığlığa yenik düşmez. Bunun yerine, Black Bolt'u (basketbol topunu avuçlar gibi başını tutarak) alıyor ve onu yere vurur . Bu özel dövüşte Thanos, hipersonik çığlığına rağmen Black Bolt'u yener.

Thanos, Jean GREY'i yenebilir mi?

Jean Gray tek başına omega seviyesinde bir mutanttır. telepati ve telekinezi bu Thanos'a ciddi bir rekabet sağlayabilir. ... Jean ve Phoenix Kuvvetleri birlikte, saf güç kullanarak Çılgın Titan'ı kolayca alt edebilirler.

Scarlet Witch Apocalypse'den daha mı güçlü?

Scarlet Witch'in gerçekliği değiştiren güçleri ona izin verirdi. Apocalypse'i yenmek için Oldukça kolay ve Apocalypse'in ne kadar güçlü olduğunu bilerek, dünyanın başından sonuna kadar sertleşecek ve onu yok etmeden önce kazanmak için güçlerini onun üzerinde kullanacak.


Magneto Thanos'u yenebilir mi?

MCU karakterleriyle karşılaşan herhangi bir mutant görmeye başlamadan önce önümüzde birkaç yıl var, bu yüzden Magneto'nun Thanos ile savaştığını görmemiz pek olası değil (Avengers 4'teki Thanos'un kaderine bağlı olarak), ancak ikisi bir gün karşılaşırsa, Magneto'nun Çılgın Titan'a iyi bir şey verecek kadar güçlü olması muhtemeldir ...

Magneto, Iron Man'i yenebilir mi?

Ama sonra, sonunda, Magneto bunu hissetti; Bütün bir dünya yok olurken, manyetik alanlarda bir bozulma. ... Demir Adam'ın saldırmasına izin verdi. nakavt bir darbe - ve böylece savaş sona erdi ve Manyetizma Ustası resmen Demir Adam tarafından dövüldü.

Deadpool, Thor'un çekicini kaldırabilir mi?

Deadpool bir keresinde Thor'un çekicini kaldırdı ve şaşırtıcı bir şekilde Mjolnir'e layık olduğu ortaya çıktı - ama her şey göründüğü gibi değildi. ... Thor'un çekici bir patlamadan dolayı elinden düştükten sonra, Deadpool onu alıp kendi Thunder God of Thunder versiyonuna dönüşmeye karar verir.