Kırık diş işlemi ne zaman biter?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Micheal Kerluke DVM
Puan: 4.4/5(58 oy)

Geçen yılın sonlarında gelişiyle duyurulduğu gibi, CS:GO Operasyonu Kırık Diş bitiş tarihi 30 Nisan – yani, önümüzdeki Cuma gününe kadar takılıp kalmaya devam edebilirsiniz.

Kırık Diş Operasyonu ne kadar sürer?

Kırık Diş Operasyonu ne kadar sürer? Kırık Diş Operasyonu sürecek 30 Nisan'a kadar . Oyuncular, operasyonun ilk 16 haftasında her hafta yeni görev kartları alacaklar.

Kırık Diş Operasyonu sona erdi mi?

Bugün Kırık Diş Operasyonu sona eriyor, ancak daha popüler özelliklerinden bazıları yaşamaya devam edecek. Harcanmamış yıldızlarınız varsa, 15 Mayıs onları harcamak için, sonra sona erecek. Premier Rekabetçi ve Tekrarlar popülerdi ve devam ediyor.

CS:GO kırık diş ne kadar sürecek?

Kırık Diş Operasyonu - Bitiş Tarihi

Valve, Kırık Diş Operasyonunun başlangıcında, battle pass'ın 3 Aralık'tan itibaren devam edecek olan 16 haftalık CS:GO görevinden oluşacağını açıklamıştı. 2020 23 Mart 2021'e kadar .

CS:GO operasyonu ne zaman bitiyor?

Riptide Operasyonu şu tarihe kadar CS:GO'da olacak. Şubat. 20, 2022 , yani görevlerini tamamlamak için bolca zaman var.

Broken Fang Güncelleme Videosunun Sonu

25 ilgili soru bulundu

Kırık dişten sonra hangi işlem yapılır?

Kırık Diş Operasyonu, 3 Aralık 2020'de yayınlanan onuncu Counter-Strike: Global Offensive operasyonudur. Parçalanmış Ağ Operasyonu . Operasyon 3 Mayıs 2021'de sona erdi.

AWP'mi nasıl soldururum?

AWP Fade, ikonik bir silahı güzel bir şekilde tamamlıyor. Fade gizli bir silahtır ve son derece nadirdir. Bir tane alma şansına sahip olmak için, yapmanız gerekecek operasyon mağazasına git ve 4 yıldız harca bu cildi kontrol koleksiyonundan çıkarmak için rastgele bir şans elde etmek için.

Kırık Diş Operasyonu ne kadar?

Yeni CSGO Operasyonu Kırık Diş'in maliyeti nedir? Kırık Diş geçişi oyunculara mal olacak 15 ABD doları . Bu, tüm operasyonun yanı sıra ödül kilidinin açılması ve bir XP takviyesinin kilidini açacaktır.

Kırık Diş Operasyonunda kaç yıldız kazanabilirsin?

Kırık Diş'in madeni para kapağı açıklandı

Örneğin, birinci hafta, operasyonun altın parası için yalnızca toplam 10 yıldız verecek, ancak oyuncular toplamda kazanabilir. 19 yıldız operasyon dükkanında geçirmek için.


Kırık dişte kaç görev var?

Var beş Yeni bir Broken Fang kooperatif saldırı görevi de dahil olmak üzere bu turda sıkışıp kalmak için toplam. Ginx.tv tarafından bildirildiği üzere, CS:GO Kırık Diş Operasyonu 16. hafta görev seti 'Antik Tehlike' olarak adlandırılıyor ve başlığın bir tanesi 'Kalıcı Bir İzlenim' - operasyonun bir sonraki ortak hikaye görevi.

CSGO operasyonları ne sıklıkla yapılır?

Her işlemin sürmesi planlanmıştır 2-3 ay ara ile birer ay ara ile . Bununla birlikte, bir operasyonun zamanlamasının ötesine geçmesi nadir değildir. İşlemler topluluk tarafından oluşturulan içeriği içerdiğinden, gelirlerin bir kısmı doğrudan işlemde yer alan içeriğin yazarlarına gider.

CSGO dereceleri nelerdir?

Aşağıda eksiksiz bir CSGO sıralama listesi bulabilirsiniz, bu yüzden kaçırmayın.

  • Gümüş I (S1)
  • Gümüş 2 CSGO (S2)
  • Gümüş III (S3)
  • Gümüş IV (S4)
  • Gümüş Elit (SE)
  • Gümüş Elit Usta (SEM)
  • Altın Nova I (GN1)
  • Altın Nova II (GN2)

Kırık diş nasıl etkinleştirilir?

Yeşile çevirmek için üç ışığı da vurun, ardından tekrar kırmızıya çevirmek için ortadakini vurun. Bu eylemleri doğru bir şekilde gerçekleştirin ve bir ses duyacaksınız ve duvardaki beyaz tahta bir yana kayarak büyük bir seviyeyi ortaya çıkaracaktır. Kırık Diş Operasyonu zor modunu etkinleştirmek için, bu kolu çek .


Kırık diş premier rekabetçi mi?

mod özellikleri 5v5 rekabetçi çöpçatanlık ve haritaları seçip yasaklayabilir ve 16 rauntluk galibiyet elde etmek için sıkışmadan önce başlangıç ​​tarafınızı belirleyebilirsiniz.

Kırık diş kılıflarının fiyatı artacak mı?

[d] Kırık Diş Kılıfı Ürünlerin Fiyatı Artmayacak .

Yıldızların maliyeti C'ler ne kadar?

Operasyon yıldızlarının satın alınması

Yıldızlar Her biri 0,80 ABD doları, ancak toplu olarak indirimli . 4,99 dolara 10 yıldız veya 44,99 dolara 100 yıldız alabilirsiniz. Yıldızlar satın alındıktan sonra iade edilemez, bu yüzden onları satın aldığınızdan emin olun. Bir Riptide kasası satın alırsanız, yine de bunun için anahtarı satın almanız gerekir.

Bir sonraki CSGO operasyonu nedir?

Önceki iki operasyonun tarihleri ​​göz önüne alındığında, 11. CSGO operasyonu Aralık veya Kasım'a kaydırılmalıdır. Her iki geçiş de birer yıllık arayla serbest bırakıldı. Bu nedenle, Kırık Diş'in bitiş tarihine ve mevcut diğer bilgilere bakıldığında, 11. geçişin gelmesi gerekir. Aralık 2021 .


Yeni CSGO operasyonunun maliyeti nedir?

Riptide Operasyonu savaş biletinin maliyeti nedir? CS:GO Operasyonu Riptide savaş bileti sizi geri getirecek $14.99 USD , ancak etkinlikten en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız. Görevleri tamamlamak ve jetonunuzda ilerleme kaydetmek istiyorsanız, Riptide Operasyonu geçişine ihtiyacınız var.

Yıldızlar CSGO'nun kırık dişine ne kadara mal olur?

Kırık Diş Kasası maliyeti iki yıldız artı 2,49 dolar kasayı açmak için Valve'den ayrı bir anahtar satın alın. Oyuncular, yıldız kutusunu açmak için anahtarı satın alamayacaklarını unutmamalıdır. Bunun yerine Steam Cüzdanınızdaki parayı kullanmalısınız. Control, Havoc ve Ancient koleksiyonları, her rastgele atış için 4 yıldıza mal olur.

Kırık diş operasyonu satın almak için ne alırsınız?

Kırık Diş Operasyonu savaş geçişinde hangi ödüller var? Kırık Diş Operasyonu savaş geçişinde yüzlerce ödül var. Almayı seçebilirsiniz 20 yeni Ajan görünümü , veya yeni koleksiyonlardan 100 küsur görünümden biri. Sunulan çıkartmalar ve yamalar bile var.

AWP hangi durumda kaybolur?

AWP | Fade ilk kez sahneye çıktı Kontrol Koleksiyonu ve muhtemelen Broken Fang Operasyonu sona erdikten sonra bir daha asla düşmeyecek ve muhtemelen fiyatı fırlayacak.


AWP solması ne zaman çıktı?

AWP | Oyuna Fade eklendi. 3 Aralık 2020 , Kırık Diş Operasyonunun başlamasıyla birlikte piyasaya sürülen Kontrol Koleksiyonunun bir parçası olarak.

Altın NOVA 2 İYİ mi?

Altın Nova II İyi mi? Altın Nova II olmak sizi tüm CS:GO oyuncuları arasında ilk %59.31'e sokar . Bu, 100 oyuncunun olduğu bir odaya yerleştirildiyseniz, muhtemelen 40 tanesini yenebileceksiniz demektir.

Silver Elite iyi mi?

Silver Elite İyi mi? Gümüş Elit Olmak sizi tüm CS'lerde ilk %82,29'a sokar :GO oyuncuları. ... 'Gümüş Elit, çoğu yeni başlayan oyuncunun 10-40 çöpçatanlık oyunundan sonra elde ettiği bir derecedir ve yeni başlayanlar tarafından birinci derece olarak elde edildiğinde olağanüstü bir derecedir.'