Cinder tanımında mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Gabrielle Medhurst
Puan: 4.6/5(6 oy)

Kül, piroklastik bir malzemedir. Küller ekstrüzyonlu magmatik kayalardır; katılaşmış lav parçalarıdır. Küller, kimyasal bileşime ve hava koşullarına bağlı olarak tipik olarak kahverengi, siyah veya kırmızıdır. Küller pomzaya benzer.

Cin kelimesini bir cümlede nasıl kullanırsınız?

Cümlede Cin?

  1. Bir zamanlar yanan ateşten geriye sadece parlayan bir kül kalmıştı.
  2. Külkedisi'nin lakabı, ateşi beslerken yüzünü kaplayan küllerden geldi.
  3. Çocuk, külü tekrar ateşe atarken, parlayan parçanın bir şekilde yangını yeniden başlatacağını umdu.

Cindered bir kelime mi?

Yakmak veya kül haline getirmek için . [Orta İngilizce sinder'in Eski İngilizceden, cüruftan, cüruftan (Eski Fransız cendre, küllerden etkilenerek) değiştirilmesi.] cin′der·y adj.

kül yakmak ne demek?

: yangınla tamamen yok etmek Ev bir küle yandı.

Küller yanabilir mi?

Hala katı olan ve alevsiz yanan küçük bir artık odun parçası bir kül örneğidir. Kömür veya odun gibi herhangi bir madde yanmış veya kısmen yanmış, ancak küle dönüşmemiştir. ... (nadir) Küllere yakmak.

kül | cinder'un tanımı

33 ilgili soru bulundu

Cinder siyah anlamına mı geliyor?

Küller ekstrüzyonlu magmatik kayalardır; katılaşmış lav parçalarıdır. küller kimyasal bileşime ve hava koşullarına bağlı olarak tipik olarak kahverengi, siyah veya kırmızı . Küller pomzaya benzer.

Külkedisi'ndeki kül ne anlama geliyor?

Etimoloji: Külden, olduğu gibi eğer küçük kül kız . Fransızca karşılaştırın. Külkedisi. Özellikle soba ve şöminelerdeki külleri temizlemek için çalışan bir kadın. Etimoloji: Külden, sanki küçük kül kız gibi.

Cin kız nedir?

isim Mesleği kül toplamak olan bir kadın kül yığınları içinde.

Cinder anlamı nedir?

1: bir metal fırından çıkan cüruf: cüruf. 2a cüruf çoğul : kül. b: bir kül parçası. 3 A : yangının söndüğü kısmen yanmış bir yanıcı .


Ash ne anlama geliyor?

1: Keder, tövbe veya aşağılanmayı simgeleyen bir şey. 2a : yanıcı malzeme tamamen yandığında veya kimyasal yollarla oksitlendiğinde kalan katı kalıntı. b : volkanik bir menfezden gelen ince mineral madde parçacıkları. 3 kül çoğul: ölü insan vücudunun yakılması veya parçalanmasından sonra kalıntıları .

Neden bir kül blok denir?

Beton bloklar saf betondan yapılmıştır . Yani kullanılan agregalar ince kırma taş veya kumdur. Şimdi, sözde 'cüruf blokları' hakkında ... ... Kül blokları da betondan yapılır, ancak agrega ya kömür külü ya da kül içerir.

Kül izleri nelerden yapılmıştır?

Kil ve Kül

Bu doğal koşu parkurları ince kül, karbon ve kaya kombinasyonu . Bileşim, daha yumuşak bir yüzeyle sonuçlanır ve bu da üzerinde çalışmayı kolaylaştırır. Kil ve kül de eklemleriniz üzerinde minimum kuvvet etkisine sahiptir.

Kül yolu neydi?

: cüruflarla kaplanmış bir yol veya koşu parkuru .


kül rengi nedir?

Cinder rengi öncelikle Gri renk ailesinden bir renktir. Bu camgöbeği mavi renk karışımı . Cinder renkli arka plan resmini indirin. Görüntünün yüklenmesi zaman alırsa, Cinder rengine sahip bir görüntünün yanı sıra çevreleyen html'nin de Cinder rengine sahip olduğunu görebilirsiniz.

Kömür ve kül arasındaki fark nedir?

İsimler olarak kömür ve kül arasındaki fark

bu mu kömür (sayılamayan) tarih öncesi bitki kalıntılarından oluşan siyah bir kayadır büyük ölçüde karbondan oluşan ve yakıt olarak yakılan kül, kısmen veya çoğunlukla kömür veya odunun eksik yanmasından kaynaklanan yanmış malzemedir.

Bir kül ve bir köz arasındaki fark nedir?

küller bir ateşten soğuk yanmamış kömür veya odun . Köz, ateşten çıkan sıcak, parlayan kömür veya odundur. Kül, ateşten çıkan soğuk, yanmamış tozdur.

Rapunzel'in anlamı nedir?

Rapunzel isminin anlamı bir kız ismidir. rampa; kuzu marulu' . Rapunzel, bir kuleye kilitlenip saçlarından yanına tırmanan yakışıklı bir prense aşık olmak için bir peri masalının uzun saçlı kahramanı olarak ünlüdür. ... Almanca'da, yabani olarak yetişen, yenilebilir yaprakların birkaç çeşidinin adıdır.


Sindirella Fransızcada ne diyor?

Üvey annesinin kasabaya gidip üç elbise sipariş etmesini söylediği sahneden bahsediyorsanız, Sindirella diyor ki: Ama elbette Paris modasını biliyorum ve bununla ilgileneceğim. Bu da demek oluyor ki, elbette Paris modasını biliyorum ve bununla ilgileneceğim (elbiselerin dikilmesinden bahsediyorum).

Cinderella'nın gerçek adı neydi?

Yeni Üye. Sindirella'nın gerçek adı Ella (Mary Beth Ella Gertrude) masalın Disney versiyonu aracılığıyla. Ancak, diğer versiyonlarda başka birçok ismi vardı. Grimm kardeşlerin (orijinalini onlar yazdılar) versiyonu Külkedisi (Aschenputtel).

Külkedisi takma adını nasıl aldı?

Ella, giyip etkinliğe katılabilmek umuduyla annesinin pembe elbisesini çıkardıktan sonra, korkunç üçlü onu yakmayı üstlenirler. kızlar ne zaman elbisenin küllerle kaplı olduğunu görün , ve artık Ella'da oldukları için ona Külkedisi demeye karar verirler. İşte böyle: Cinders + Ella = Cinderella.

Külkedisi kül ile ilişkili mi?

Marissa Meyer'in en çok satan ilk romanı Cinder, bir Külkedisi'nin klasik hikayesinin fütüristik yeniden anlatımı . Bu, kötü bir üvey anne, iki üvey kız kardeş ve kahramanı Cinder etrafında dönen Ay Günlükleri serisinin ilk kitabıdır.


Külkedisi nasıl kötü muamele gördü?

Kötü üvey annesi ve iki üvey kız kardeşiyle yaşıyordu. Külkedisi'ne çok kötü davrandılar. Bir gün, onlar kralın sarayında büyük bir baloya davet edildiler . Ama Külkedisi'nin üvey annesi gitmesine izin vermedi.

Bir öfke ne anlama geliyor?

1 : yoğun, düzensiz ve genellikle yıkıcı öfke . 2a büyük harfle yazılmıştır: Yunan mitolojisinde suçlulara eziyet eden ve salgınlara neden olan intikam tanrılarından herhangi biri. b: intikamcı bir ruh. c: özellikle intikamcı bir ruha benzeyen biri: kinci bir kadın. 3: aşırı şiddet veya şiddet.

kül OpenStack nedir?

kül OpenStack için bir Blok Depolama hizmeti . Blok depolama cihazlarının yönetimini sanallaştırır ve son kullanıcılara, depolamalarının gerçekte nerede veya ne tür bir cihazda konuşlandırıldığına dair herhangi bir bilgiye ihtiyaç duymadan bu kaynakları talep etmeleri ve tüketmeleri için bir self servis API'si sağlar.

Şarkıcılar anlamı nedir?

isim. şarkı söyleyen kişi , özellikle şarkı söyleyerek geçimini sağlayan biri. şarkı söyleyen bir kuş. şair için eski bir kelime.