Kör otu nerede bulunur?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jalon Hoppe
Puan: 4.4/5(14 oy)

Bu nesne şurada bulunabilir: Hüzün Bataklığı (167) , Un'Goro Krateri (19), Alterac Vadisi ve Maraudon .

Blindweed TBC'yi nerede yetiştirebilirim?

Feralas kör otu yetiştirmek için en iyi yerdir ve nehir ve göl kenarlarında bulunur.

Kör otu neye benziyor?

Toprağın derinliklerinde büyüyebilen geniş bir rizom sistemine sahiptir. Çiçek Açıklaması: Çiçekler çan veya huni şeklinde, beyazdan pembeye ve çapı yaklaşık 1 inç. Çiçeğin 1 inç altında bulunan 2 küçük diş teli vardır. ... Meyve/Tohum Açıklama: Küçük bir kapsül içinde tohum, yaklaşık ¼ inç büyüklüğünde.

Kör otu ne yapar?

kör otu için kullanılır üstün mana iksiri yani değerli :D.

Kör otu bitkisini hangi seviyede kullanmalısınız?

Kör otu, şifalı bitkiler tarafından toplanabilen bir bitkidir. Gereklilikler 235 bitkicilik toplamak.

WoW Classic/Blindweed nerede yetiştirilir

29 ilgili soru bulundu

Blindweed vanilyasını nerede yetiştirebilirim?

Bu nesne şurada bulunabilir: Hüzün Bataklığı (167) , Un'Goro Krateri (19), Alterac Vadisi ve Maraudon .

Altın Sansam'ı nerede ekebilirim?

En iyi yerimiz Hüzün Bataklığı Bu bitki haritanın her yerinde noktalı olarak bulunur, onu bulmakta sorun yaşamamalısınız. Bu Eşyaları ekebilmek için 260 bitkicilik becerisine ihtiyacınız olacak. Bu, aynı zamanda bir skinner iseniz mükemmel bir mekandır.

Dreamfoil'i hangi seviyede seçebilirim?

Dreamfoil çoğu yerde bulunabilir seviye 50-60 bölge . Bitki açık düz alanlarda yetişir.

Sungrass'ı nerede yetiştirebilirim?

Azshara ve Hinterlands Sungrass yetiştirmek için en iyi bölgelerdir. Güneş otu bölgeye eşit olarak dağılır, bu nedenle açık alandan başka bakmak için iyi bir yer yoktur.


Gromsblood'u nerede yetiştirebilirim?

Püskürmüş topraklar Tüm ihtiyacınız olan buysa, gromsblood yetiştirmek için en iyi yerdir. Genelde arazilerin çemberi başına 10-15 civarında alıyorum, sonra iyi bir beş dakika bekleyip tekrar yapıyorum. Orada da çok az muhalefet var, bu yüzden otlar asla toplanmaz ve karşıt faktör yoktur.

Blindweed'i klasik olarak nerede yetiştirebilirim?

Blindweed yetiştirmek için en iyi yer Feralas . Gerçekten karşılaştıran başka bir yer yok. İç göllerin ve nehirlerin çevresinde bulunur. Kuzeydeki gölde önemli miktarda Blindweed var ama Horde olarak uçuyorsanız, onu Camp MoJache'nin hemen yakınında da bulabilirsiniz.

Goldthorn Classic'i nerede ekebilirim?

Bu nesne şurada bulunabilir: boğmaca vadisi (122), Feralas (104), Arathi Highlands (75), Dustwallow Marsh (68), Swamp of Sorrows (60), Alterac Mountains, The Hinterlands (43), Badlands (35), Azshara (14), Razorfen Downs , ve Scarlet Manastırı.

Mountain Silversage'i nereden satın alabilirim?

Bu nesne şurada bulunabilir: Kış Baharı (87) , Eastern Plaguelands (64), Azshara (59), Un'Goro Crater (53), Burning Steppes (44), Silithus (31) ve Western Plaguelands (19).


Fadeleaf'i nereden satın alabilirim?

Fadeleaf'inizi (yüksek seviye) elde etmek için mutlak en iyi yer Scarlet Manastırı'nın cephaneliği . HER ZAMAN bir Fadeleaf bitkisi vardır, ilk avludur.

Dreamfoil nereye düşüyor?

Dreamfoil, Herbalism (270) ile toplanabilen bir bitkidir. içinde bulunabilir çoğu seviye 50-60 Azerothian bölgesi , özellikle Blasted Lands'de ve ayrıca bazı düşük seviyeli Outland bölgelerinde. Ayrıca ara sıra 50-60 seviyelerindeki 'bitki benzeri' (treantlar, bataklık canavarları, vb.) düşmanlardan da düşebilir.

Dreamfoil çiftliği için en iyi yer neresidir?

genel olarak Felwood bitki yetiştirmek için harika bir yerdir, rüya yaprağı veba çiçeği, gromsblood ve bazı dağ gümüşleri vardır, Bu bitkilerin tümü oyun sonu baskınlarına yönelik olma eğilimindedir.

Dreamfoil hangi seviyedeki bitkidir?

Dreamfoil çoğu yerde bulunabilir seviye 50-60 Azerothian bölgelerin yanı sıra bazı düşük seviyeli Outland bölgeleri. Toplama için 270 Herbalism gerektirir. Bitki açık düz alanlarda yetişir.


Felweed'i nerede yetiştirebilirim?

Çiftçilik Felweed Blade'in Kenarı Dağları

Felweed yetiştirmek için açık ara en iyi alan Blade's Edge Dağları'dır. Bu bölgede ağırlıklı olarak Feelweed'i, ayrıca Dreaming Glory'yi ve burada ve orada nadir bir Nightmare Vine'ı bulabilirsiniz (daha çok Ogri'la'nın kuzeyindeki ve güneyindeki kampları etkiler).

Rüya zaferini nerede bulabilirim?

Bu nesne şurada bulunabilir: Nagrand (122) , Blade's Edge Mountains (102), Netherstorm (102), Terokkar Forest (99), Hellfire Peninsula (58), Shadowmoon Valley (47) ve The Botanica .

Eski liken nasıl elde edilir?

İhtiyacın olan Antik Liken toplamak için şifacılık mesleği . Eski Liken düğümleri yalnızca Köle Kalemleri, Underbog, Mana Mezarları, Auchenai Crypts, Sethekk Salonları, Gölge Labirenti ve The Steamvault gibi durumlarda bulunabilir. Nadiren ölü mantar devlerinden, treantlardan ve eskilerden de toplanabilir.

Gromsblood'u hangi seviyede seçmeliyim?

Gromsblood, bitki uzmanları tarafından toplanabilen bir bitkidir. Gereklilikler 250 bitkicilik toplamak.


Bruiseweed'i nereden alabilirim?

Kaynak. Bruiseweed yapıların yakınında bulunabilir veya bazen yamaçlarda . Ayrıca satıcılarda sınırlı tedarikte bulunabilir.

Khadgar'ın bıyığını nerede ekebilirim?

boğmaca vadisi Khadgar's Whisker'ı yetiştirmek için uzak ara en iyi yer. Orada pv yapan çok insan varsa (ya da her ne yapıyorlarsa) önemli değil, hepsi bitki yetiştiriyor olamaz, değil mi? Ayrıca ot yetiştirmek için doğru zamanları da seçebilirsiniz. STV, Goldthorn için de iyi bir yer.

Stranglekelp'i nerede yetiştirebilirim?

18. seviye için oldukça güvenli olan stanglekelp için bulduğum yerler: Westfall ve Darkshore . Ben şahsen Westfall'u tercih ediyorum çünkü sahilde gezinmek daha kolay.