jordan smith şimdi nerede?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Warren Schultz
Puan: 4.2/5(1 oy)

Jordan Smith şimdi nerede? Gösteriden ayrıldıktan sonra Jordan memleketine döndü. Kentucky burada çeşitli şekillerde onurlandırıldı. Dışişleri Bakanı tarafından Kentucky Albayı seçildi ve ayrıca Kentucky Monthly dergisi tarafından Yılın Kentucky'lisi seçildi.

Jordan Smith hala evli mi?

Smith uzun zamandır sevgilisiyle evli Kristen Denny 25 Haziran 2016'dan beri .

Jordan On The Voice 2021 Kaç Yaşında?

Ses: Jordan M Young kimdir? otuz dört yaşında Jordan Michael Young, Roosevelt, Utah'da doğdu ve şu anda Austin, Texas'ta yaşıyor. Son 10 yıldır country ve blues müzisyeni ve şimdi The Voice 2021'de final yaptı.

Jordan Smith kiminle evli?

Yazan Mike Vulpo • 25 Haziran 2016 tarihinde yayınlandı • 12 Ocak 2018 tarihinde 03:18'de güncellendi. Sezon 9'dan 'The Voice' şampiyonu Jordan Smith, uzun zamandır aşkıyla evlendi Kristen Denny Cumartesi öğleden sonra Kentucky kilisesinde. 'En iyi gün!' Gelin, kameralar çifti dudaklarından öpüşürken yakalarken Instagram'a yazdı.

Adam neden The Voice'tan ayrıldı?

Oprah Daily'ye göre Levine, daha önce 2019'da 'The Ellen DeGeneres Show' programına katıldığı sırada 'The Voice'daki koçluk görevlerinden neden ayrıldığına değindi ve kendisinin çocuklarıyla daha fazla zaman geçirmek için ayrıldı . 'Onu özlüyorum, ama ne kadar çalışmak zorunda olduğumu da özlemiyorum' dedi.

'Ses' galibi Jordan Smith şimdi Tanrı için hediyesini kullanıyor

22 ilgili soru bulundu

Jordan Smith kimi seçti?

bu Jacksonville Jaguarlar 2021 NFL Draft'ının dördüncü turunda UAB'nin en hızlı oyuncusu Jordan Smith'i seçmek için 121'i seçti. Aslen askıya alınmadan ve UAB'ye transfer edilmeden önce Florida Gators için oynayan Smith, NFL'nin hücum cephesinde aradığı boyutta çok yönlü bir kenar aceleci.

The Voice yarışmacıları ne kadar maaş alıyor?

bunun dışında 100.000 $ nakit ödül hepsinin sonunda, The Voice yarışmacıları gösteriden para alıyor. Ancak şovun koçlarının veya personelin aldığı maaşla aynı şekilde para almıyorlar. Newsweek'e göre maaş değil maaş alıyorlar.

Siyah bir kişi The Voice'u kazandı mı?

15 sezonda The Voice, yalnızca bir kadın olmak üzere dört Afrikalı-Amerikalı kazandı. Bunlar 1. Sezonda Javier Colon, 2. Sezonda Jermaine Paul, 5. Sezonda Tessanne Chin ve Chris Mavi Sezon 12'de.

The Voice'u Emily Ann Roberts mı kazandı?

ABD Emily Ann Roberts 9. sezon ikinciliği Team Blake'in bir parçası olarak The Voice'tan.


Javier Colon The Voice'u kazandı mı?

29 Haziran 2011'de Javier Colon ve Stevie Nicks birlikte 'Landslide'ı seslendirdi. Gösterinin sonunda oylama sonuçları açıklandı. Diğer yarışmacılardan daha fazla oy alan, Javier Colon, NBC'nin 'The Voice' dizisinin ilk sezonunu kazandı , nakit olarak 100.000 dolar ve bir Evrensel Cumhuriyet kayıt sözleşmesi aldı.

Blake Shelton, Adam'la hala arkadaş mı?

Adam Levine ve Blake Shelton'ın kardeşliği canlı ve iyi. 41 yaşındaki Maroon 5 solisti Megan Thee Stallion'ın yeni işbirliği 'Beautiful Mistakes'i tanıtmak için People (TV Şovu!) ile konuşurken şunları söyledi: ile yakın arkadaş kalmıştır. 44 yaşındaki country yıldızı, 2019'da The Voice'tan ayrıldığından beri.

Blake Shelton, The Voice 2020'de ne kadar kazanıyor?

Blake Shelton, 2011'de ilk kez yayınlanmasından bu yana her sezon bir koç olduktan sonra The Voice serisine kesinlikle damgasını vurdu. Blake Takımı, gösteriyi altı kez kazandı ve maaşı kesinlikle başarısını yansıtıyor, çünkü büyük bir başarı elde ediyor. Sezon başına 13 milyon dolar .

Jordan Smith'in kız arkadaşı kim?

Jordan Smith ve uzun zamandır sevgilisi Kristen Denny, Cumartesi günü düğümü bağladılar. People Magazine Pazar sabahı, ikisinin Middlesboro'da evli olduğunu söyleyen bir makale yayınladı. Smith, NBC'nin The Voice dizisinin dokuzuncu sezonunu kazandıktan kısa bir süre sonra evlenme teklif etti.


Jordan Smith ne zaman evlendi?

The Voice'un dokuzuncu sezon galibi Jordan Smith, uzun zamandır sevgilisi Kristen Denny ile Kentucky, Middlesborough'da evlendi. Cumartesi (25 Haziran) . Smith, kazandıktan kısa bir süre sonra Denny'ye dokuzuncu sezonda Ses şampiyonu olmayı teklif etti.

Jorja Smith ve Joel Compass hala birlikteler mi?

1. Jorja Smith'in erkek arkadaşı var mı? Jorja Smith şu anda diğer şarkıcı-söz yazarı Joel Compass ile çıkıyor. Çift, Eylül 2017'den beri birlikte. .

Drake, Jorja Smith ile çıkıyor mu?

Drake'in 2017'de İngiliz şarkıcı Jorja Smith ile çıktığı bildirildi. . ... İkili aynı zamanda memleketi Warsall'da birlikte görüntülendi ve o sırada bir kaynak, 'Bu sadece bir seferlik bir kaçamak değil' diye ekledi. Drake'in Jorja'nın doğum günü şerefine '11' rakamını dövmesi olduğu bile söylendi.

En başarılı ses kazanan kim?

Eski Hey Pazartesi şarkıcısı ve üçüncü sezon şampiyonu Cassadee Papa Aralık 2012'de kazanan, 'The Voice'un en başarılı kazananı olmaya devam ediyor.


The Voice'un en ünlü hakimi kim?

1. Blake Shelton . Koç olarak yedi şampiyonluk kazandığı düşünülürse Shelton'ın bu listenin başında olduğunu iddia etmek zor. Bazıları, tüm ülke sanatçılarına kilitlendiğini iddia edebilir, ancak ilk galibiyetini 2. Sezonda R&B şarkıcısı Jermaine Paul ile aldı.