jonathan wills itv anglia'dan ayrıldı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: August Anderson
Puan: 4.4/5(72 oy)

Sunucu Jonathan Wills, Jersey'deki yeni hayatına başlamaya hazırlanırken ITV News Anglia ile son programını yayınladı. ... Bu yılın başlarında, ana oyuncu olmak için ayrılacağını duyurdu. sunucu Jersey'deki ITV Channel'da.

Jonathan Wills nerede?

ITV Channel TV'nin yeni sunucusu Jonathan Wills ile tanışın. Jonathan, saat 18.00 programını Jess Dunsdon ile birlikte sunacak. Televizyon haberlerinde 25 yıldan fazla deneyime sahiptir ve şu anda sunuculuk yapmaktadır. ITV Haberleri Anglia .

ITV Anglia'da Jonathan Wills'in yerini kim alacak?

Eski BBC Inside Out sunucu David Whiteley 13 yıl ekranlarda kaldıktan sonra Jonathan Wills'in yerini alarak ITV News Anglia'ya ev sahipliği yapmak için Becky Jago'ya katılıyor.

Anglia hakkında yeni sunucu kim?

Jonathan Wills 2008'den 2021'e kadar ITV News Anglia'yı sunan Becky Jago'nun yanında oturan , şimdi Jersey'deki ITV Kanalında haberleri okuyor.

Anglia'yı kim terk ediyor?

Güle güle Willsy: ITV News Anglia veda ediyor sunucu Jonathan Wills 13 parlak yıl sonra. Sunucu Jonathan Wills, Jersey'deki yeni hayatına başlamaya hazırlanırken ITV News Anglia ile son programını yayınladı.

Jonathan Wills, ITV News Anglia'dan ayrıldı (Anglia Doğu baskısı) - 28.5.2021

36 ilgili soru bulundu

ITV Anglia'yı nasıl izleyebilirim?

ITV News Anglia, yalnızca uydu üzerinden Yüksek Çözünürlüklü (HD) olarak mevcuttur. Gökyüzü (Kanal 103) veya Freesat (Kanal 103) ve Virgin Media (Kanal 103) gibi kablolu servislerde ve Doğu veya Batı haber servisini alıp almadığınız posta kodunuza bağlı olacaktır.

Becky Jago nerede yaşıyor?

Jago Aralık 2004'te evlendi ve Norfolk kocası ve ikiz oğulları ile.

Amelia Reynolds Look East'in yaşı kaç?

30 yaşındaki David Whiteley, BBC East'in Inside Out dergisinin sunucusu ve yapımcısıdır ve Amelia, 3. 4 , son haberleri sunar ve onu sık sık hafta içi haber programı Look East'te görürsünüz.

ITV Anglia haberleri ne zaman?

ITV News Anglia hafta içi 18:00 ve 22:30 ve öğle yemeği saatinde 1.55'te.

ITV Anglia on Sky hangi kanalda?

Sky müşterilerine varsayılan olarak yerel ITV sürümleri sunulur: kanal 103 ancak teknik olarak İngiltere'deki diğer bölgelerin herhangi birini mevcut kutuları aracılığıyla izleyebilirler.

ITV yerel haberlerini yetişmek için izleyebilir miyim?

Ne yazık ki tüm bölgesel haber programlarını yetişmek için uygun hale getiremiyoruz . Yayını Hub'da canlı olarak izlerken, şu anda Birleşik Krallık'ta nereden yayın yaptığınızı tespit edemediğimiz için otomatik olarak Londra Haberleri gösterilir.

Freesat'ta ITV Anglia'yı nasıl edinebilirim?

Anglia bölgesi için doğru haber hizmetini HD olarak almak için Sky, Freesat ve Virgin Media'da izlenebilecek kanal: 103 .

ITV ücretsiz mi?

ITV'deki programların çoğu ücretli abonelik gerektirmezken, yine de onlarla ücretsiz bir hesap açmanız gerekecek içerik akışı sağlamak için. Neyse ki, kayıt oldukça basit ve hepsinden iyisi ÜCRETSİZ.

Westcountry haberlerinde ITV'yi nasıl izlerim?

Bugünün tüm haberleri ve ITV Westcountry'nin kapsadığı son haberler için lütfen ana haber sitemize gidin. The West Country Tonight'ı hafta içi her gün 18.00'de izleyebilirsiniz. ITV1 .

Look East'in sunucuları kimler?

hakkında daha fazla bilgi Stewart White, Susie Fowler-Watt, Julie Reinger, Alex Dolan ve Deborah McGurran .

Stewart White'ın yaşı kaç?

Sunucu Stewart White, 37 yıl sonra BBC Look East bölgesel haber programından ayrıldı. Bay Beyaz, 74 , Perşembe günü son gösterisini sundu. 18:30 BST programının sonunda izleyicilere veda etti ve teşekkür etti.

Kaç tane ITV bölgesi var?

kapsayan on beş bölgesel lisans vardır. on dört bölge (Londra bölgesi için ayrı hafta içi ve hafta sonu lisansları vardır) ve kahvaltı servisi için bir ulusal lisans vardır.