john cena emekli oldu mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Kallie McLaughlin
Puan: 4.5/5(12 oy)

John Cena onayladı WWE emekliliği SummerSlam'in Roman Reigns'e yenilmesinden sonra.

John Cena hala WWE'de mi?

John Cena resmen WWE'ye geri döndü ve hayranların beklediğinden daha uzun sürüyor. Güreş efsanesine dönüşen oyuncu, şu anda SummerSlam 2021'de doruğa çıkacak ve Universal Şampiyonu Roman Reigns'e karşı mücadele edeceği Summer of Cena tur programının ortasında.

Cena neden emekli oldu?

16 kez dünya şampiyonu Bumblebee, Trainwreck ve daha yakın zamanda F9: The Fast Saga gibi filmlerde rol aldı. Sena kendisini büyük bir Hollywood yıldızı olarak kurmaya konsantre olmak için WWE'den ayrıldı , ve bu mega Hollywood projelerine dahil olan para, onun güreşme ve yaralanma riskini göze almasına izin vermiyor.

John Cena emekli mi oldu?

Süre resmi emeklilik tarihi bilinmiyor olabilir , John Cena, SummerSlam'in ardından sosyal medyada şirketle olan mevcut koşusunun sona erdiğini doğruladı. Ayrılacağını duyurmasına rağmen, Cena önümüzdeki ay Madison Square Garden'da 10 Eylül SmackDown bölümü için ilan ediliyor.

En güzel WWE kadın güreşçileri kim?

En Ateşli 10 WWE Kadın Süperstarı

  1. Stacy Keibler. reklamcılık. ...
  2. Lana. ...
  3. Alexa Mutluluk. ...
  4. Bella İkizler. ...
  5. Maryse. ...
  6. Torrie Wilson. ...
  7. Trish Stratus. ...
  8. Peyton Royce.

John cena veda wwe

45 ilgili soru bulundu

John Cena'nın gerçek adı nedir?

John Cena, tam John Felix Anthony Cena, Jr. , (23 Nisan 1977, West Newbury, Massachusetts, ABD doğumlu), ilk olarak World Wrestling Entertainment (WWE) organizasyonuyla ün kazanan ve daha sonra filmlerde ve kitaplarda başarı elde eden Amerikalı profesyonel güreşçi, oyuncu ve yazar.

John Cena'nın net değeri nedir?

John Cena bir tahmine değer 60 milyon ABD Doları , onu bedava yemek almak için yemek yeme yarışmalarında rekabet etmek zorunda kaldığı günlerden çok uzaklara götürdü. Ancak WWE yıldızı servetini kazanmak için sadece güreşe güvenmedi. 44 yaşındaki Amerikalı şovmen servetini böyle inşa etti.

Cena, Roman Reigns'i yendi mi?

Aldatmacaya kadar yaşayan bir maçta, Roman Reigns, John Cena'yı mağlup etti. SummerSlam'in ana etkinliği WWE unvanını korumak için.

Cena, WrestleMania 36'yı kazandı mı?

WWE WrestleMania 36: Bray Wyatt, John Cena'yı yendi. dramatik bir maçta Muhtemelen en ünlü WWE yıldızı John Cena, WrestleMania 36'da dramatik bir maçta 'The Fiend' Bray Wyatt'a yenildi. Firefly Funhouse maçı, 5 Nisan (Pazar) ET'de 18:00'de veya 6 Nisan (Pazartesi) saat 3.30'da yayınlandı. Hindistan.


WWE'de en çok kazanan güreşçi kim?

Örneğin, Brock Lesnar WWE'nin en yüksek ücretli oyuncusu ve 2020'de 12 milyon dolar kazanarak onu en iyi 10 NHL maaşı arasına soktu.

HHH'nin yaşı kaç?

Ring içi bir efsane, 52 yaşında Levesque, WWE'nin yönetim ekibinin bir parçasıdır. NXT ve NXT UK markalarının baş yapımcılığını da içeren, şirketin küresel yetenek stratejisi ve geliştirmeden sorumlu başkan yardımcısı olarak çalışıyor.

WrestleMania 37 bantlanmış mıydı?

Tüm maçlar günler öncesinden bantlanmış sinematik unsurlara sahip iki maç ile yeni virüs üzerindeki uyarılar nedeniyle. Ancak bu yılki gösteri, iki günlük bir süre boyunca gerçekleşen geleneksel bir süper kart kalıbında canlı olarak yapılacak.

WrestleMania 36'yı kim kazandı?

Ve bunu eşsiz Brock Lesnar'a karşı yaptı. McIntyre Pazar gecesi Orlando, Florida'daki WWE Performance Center'da WrestleMania 36'nın ana etkinliğinde Lesnar'ı yenmek için Claymore tekme bitiricilerinden dördünü kullandı. McIntyre, galibiyetle WWE Heavyweight unvanını kazandı.


Bray Wyatt, John Cena'yı nasıl yendi?

Wyatt ve Cena, hem kariyerlerini hem de güreş tarihini kapsayan anlardan geçerken maçın kendisini kelimelere dökmek zor. Wyatt sonunda The Fiend'i kanalize etti ve Cena'yı Mandibula Pençesine koy . Daha sonra zafer için kendini üçe saydı.

Roman Reigns, SummerSlam 2021'de John Cena'yı yendi mi?

WWE SummerSlam 2021 Sonuçları: Roman Reigns, John Cena'yı yenerek kemerini korudu ; Brock Lesnar büyük bir dönüş yapıyor. WWE SummerSlam 2021, bazı büyük sürprizler ve büyük yenilgiler gördü.

John Cena-Roman Reigns mücadelesini kim kazandı?

WWE SummerSlam sonuçları: Roman Reigns, John Cena'yı mağlup etti , Becky Lynch ve Brock Lesnar geri dönüyor. John Cena'nın 17 kez dünya şampiyonu olarak tarih yazabileceği bir gecede Roman Reigns, Cena'yı bir mızrakla yere indirdi ve Evrensel şampiyonasını zirvede tutan kutlamada onun üzerinde durdu.

John Cena, Roman Reigns ile arkadaş mı?

Reigns açıkça belirtti o ve Cena yakın arkadaş olmaktan çok uzaklar . Ancak Reigns, John Cena'nın profesyonel güreş endüstrisine yaptığı değerli katkılara büyük saygı duyduğunu da vurguladı. ... Cena ile çalışma fırsatı bulduğu için müteşekkirdi, çünkü bu onun genel bir oyuncu olarak daha iyi olmasına yardımcı oldu.


Kim daha zengin The Rock veya John Cena?

2021 itibariyle, John Cena'nın ağı değerinin 60 milyon dolar olduğu tahmin ediliyor, bu da onu elbette Dwayne Johnson'ın ardından dünyanın en zengin güreşçilerinden biri yapıyor.

Tom Cruise'un değeri nedir?

Tom Cruise Net Değeri

Tom Cruise'un tahmini net değeri 600 milyon dolar .

John Cena'nın etnik kökeni nedir?

Erken dönem. John Felix Anthony Cena, 23 Nisan 1977'de West Newbury, Massachusetts'te Carol (kızlık soyadı Lupien) ve John Cena Sr'nin oğlu olarak dünyaya geldi. Annesi İngiliz ve Fransız-Kanada kökenlidir. babasının italyan kökenli olması .

Undertaker'ın gerçek adı ne?

Müteahhit, gerçek adı Calaway'i işaretle , belgesel dizisi Undertaker: The Last Ride'ın son bölümünde güreşle işinin bittiğini doğruladı ve bir daha ringe çıkmamaktan memnun olduğunu söyledi. Asla asla deme ama hayatımın ve kariyerimin bu noktasında ringe geri dönmek gibi bir arzum yok.


WrestleMania 37 ne oldu?

Eliminasyon Odasında, Drew McIntyre, WWE Şampiyonasını korumak için Raw'ın Elimination Chamber maçını kazandı . Ancak maçın ardından McIntyre, Bobby Lashley tarafından vahşice saldırıya uğradı ve The Miz'in Money in the Bank sözleşmesini bozdurup kemeri kazanmasına izin verdi.