jj suçlu zihinleri ne zaman terk etti?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Maymie Homenick Jr.
Puan: 4.8/5(45 oy)

Profesyonel olarak A. J. Cook olarak bilinen Andrea Joy Cook, Kanadalı bir aktris. En çok CBS suç draması Criminal Minds'taki Denetleyici Özel Ajan Jennifer 'JJ' Jareau rolüyle tanınır. Cook ayrıca The Virgin Suicides, Higher Ground, Ripper, Out Cold, Final Destination 2 ve Tru Calling'de de yer aldı.

JJ, Criminal Minds'tan neden ayrıldı?

JJ'nin ayrılışı Cook'un altıncı sezonun başında gitmesine izin verildiğini yansıtıyor , yan ürün olan Criminal Minds: Suspect Behavior'ın galasıyla ilgili mali nedenlerle. JJ'nin Pentagon'daki zamanı, dokuzuncu sezonda derinlemesine ortaya çıktı. Cook daha sonra Paget Brewster'ın (Ajan Emily Prentiss) ayrılması için geri döndü.

JJ, Criminal Minds'tan ne zaman ve neden ayrıldı?

BAU ekibinin oldukça temel bir üyesi olmasına rağmen, J.J. diziden yazıldı 6. Sezonun çoğunda . Kurgu içi neden, Orta Doğu'daki bir görev gücündeki gerçek çalışmasını saklayan bir kapak hikayesi olan Pentagon'a zorla nakledilmesiydi. Görünüşe göre Pentagon işi J.J.'ye teklif edilmişti.

Suçlu beyinlerin sonunda JJ'e ne oldu?

Sezonun ana kötü karakteri olacak Everett 'The Chameleon' Lynch, J.J.'yi vurdu kızı Grace'i hapisten kurtarmaya çalıştıktan sonra . Sezon 14 finali J.J. silah zoruyla tutuldu, ancak Bukalemun tetiği bir sonraki sezonun galasına kadar çekmedi.

Spencer JJ ile çıkıyor mu?

1. sezonda, parlak ama garip olduğunda bir şeyler demleniyor gibi görünüyordu, Spencer Reid (Matthew Gray Gubler), JJ Jareau'ya (A.J. Cook) küçük bir ofis aşkı olduğunu itiraf etti. İkisini kurmak için bir girişimde bulunuldu, ancak nihayetinde romantizm asla çiçek açmadı. 14. sezon final bölümü.

Criminal Minds: 6x02 Kapanış Alıntısı/Sahnesi

21 ilgili soru bulundu

JJ hangi mevsimde hamile kalır?

Bir saniye geri saralım. JJ'nin romantik hayatı hakkında bildiklerimiz şunlar: Müstakbel kocası Dedektif William LaMontagne Jr. ile ikinci sezonda tanışır ve onunla bir süre gizlice çıkar. Sonra hamile kalır üçüncü sezon , ve o öneriyor; oğulları Henry, dördüncü sezonda doğar ve JJ, Reid'i vaftiz babası olarak adlandırır (!).

JJ, Criminal Minds'ta gerçekten hamile miydi?

'Criminal Minds'ta gerçekten hamile misin? Evet , JJ Criminal Minds'ta gerçekten hamileydi. Özellikle, J.J.'yi oynayan oyuncu. (karakterinin tam adı Jennifer Jareau olan), A.J. Çekimler sırasında gerçekten hamile olan Cook'du.

Emily Prentiss ayrılıyor mu?

Yedinci sezon finalinde Prentiss, Interpol'ün Londra ofisini işletmek için bir teklif alır. Hala teklifle ilgili kararını düşünürken, Prentiss BAU'dan ayrılmaya karar verdi .

Criminal Minds'ın 16. sezonu olacak mı?

Criminal Minds dizisinin 16. sezonu olacak gibi görünüyor. 2022'de bir yerde serbest bırakıldı . Criminal Minds Sezon 16 dizisi CBS'ye gelecek.


Henry JJ'nin gerçek oğlu mu?

'100' ve sonrasında Henry'yi canlandıran çocuk oyuncu Mekhai Andersen aslında A.J.'nin gerçek hayattaki oğlu Aşçı , JJ oynayan aktris. Henry'nin doğum gününün 12 Kasım 2008 ('Memoriam', '200') olduğu doğrulandı.

JJ düşük mü yaptı?

JJ'nin (A.J. Cook) Dışişleri Bakanlığı ile olan gizemli çalışması, sonunda Criminal Minds'ın Çarşamba günü 200. bölümünde ortaya çıktı - onunla birlikte Cruz'un (Esai Morales) büyük sırrı: Görevleri sırasında düşük yaptı . ... JJ'in muhbiri çift taraflı bir ajan tarafından öldürülünce görevleri tehlikeye girer.

Reid neden 11. sezonda değil?

Hem Gubler hem de Reid'in BAU'dan biraz uzaklaşmaya ihtiyacı vardı.

Matthew Gray Gubler için, sözleşmesi, aynı karakteri oynadığı 11 yıl göz önüne alındığında anlaşılabilir bir durum olan başka projelerde çalışmak için izin içeriyordu. Karakterine gelince, erken dönem devamsızlıkları, Reid annesiyle birlikte ziyarete gitti .

Morgan ve Penelope gerçek hayatta arkadaş mı?

Moore ve Vangsness Gerçek Hayatta Arkadaştır

Parade ile 2018'de yapılan bir röportajda Vangsness, yazarları ekrandaki ilişkilerine odaklanmaya teşvik eden şeyin ekran dışı kimyaları olduğunu ortaya koydu.


Derek Morgan kiminle çıkıyor?

Bununla birlikte, çoğu BAU ajanında olduğu gibi, uzun vadeli istikrarlı bir romantik ilişki, kız arkadaşına nişanlandığını duyurduğu Sezon 11'e kadar ondan kaçtı. Savannah Hayes (Rochelle Aytes). Sonunda, Derek'in babası ve Reid'in adını taşıyan Hank Spencer Morgan adında bir oğulları olur.

Garcia, Morgan'la anlaşıyor mu?

Sadece birbirleriyle sürekli flört ediyormuş gibi görünen süper yakın arkadaşlar olarak kaldılar. Tabii ki, Garcia ve Morgan'ın yakınlığı ve alışılmadık dostlukları, yıllar içinde hayranları ikisinin daha fazlasının olabileceğini düşünmeye sevk etti ve hatta bazıları sonunda bir araya geleceklerini umdu. Fakat asla olmadı .

Spencer Reid'in çocuğu var mı?

Reid, Jareau, Morgan ve Prentiss'e yakındır. Jareau ondan yeni doğan bebeğinin vaftiz babası olmasını istiyor Henry ve takımda ona 'Spence' diyen iki kişiden biri.

JJ ve Kie 2. Sezonda öpüşüyor mu?

Ona olan sevgisine karşılık vermedi. Açıklanamayan bir nedenle, daha sonra onu öper , ikisini 2. sezonda bir ilişki yoluna koydu. Ancak eşleşme Kie in the Outer Banks fandomunda roket gibi havalanan gemi değildi.


Reid, JJ'e aşık mı?

JJ ve Reid 'Criminal Minds'ta

Birbirlerini iş arkadaşlarından daha çok önemsiyorlar ve kesinlikle biraz kimyaları var. 14. sezon finalinde, JJ, Reid'e onu her zaman sevdiğini açıkladı. silah zoruyla tutuluyor.

Hotch kiminle çıkıyor?

Hotchner, diziye evli olduğu adamla başlar. lise aşkım Haley (Meredith Monroe). Jack (Cade Owens) adında bir oğulları vardır, ancak daha sonra Hotchner'ın işine olan bağlılığı nedeniyle ayrılırlar. Haley, beşinci sezonda seri katil Hotchner tarafından öldürülür ve ekip peşindedir.

Reed kiminle çıkıyor?

Bu ayın sezon finalinden sonra, Criminal Minds, 15. sezonda Reid'e (Matthew Gray Gubler) yeni bir aşk ilgisi olduğunu açıkladı. JJ'nin itirafının ardından, şimdi TVLine tarafından Reid'in yeni aşk ilgisinin oynayacağı doğrulandı. Algı yıldızı Rachael Leigh Cook .

Caleb ve Spencer bir araya geliyor mu?

Spencer ve Caleb arasında haftalarca süren ağlamaklı konuşmalardan sonra, 'Aranıyor: Ölü ya da Alive' sonunda romantik karışıklıklarına bir çözüm sundu. ... İkisi de bu konuda o kadar heyecanlı görünmüyordu, ancak Spencer ve Caleb, Pretty Little Liars'tan ayrıldılar ve Haleb hayranları kesinlikle tezahürat yapıyorlar.


JJ'nin gerçek hayatta kocası kim?

Utah, Salt Lake City'deki Utah Valley Üniversitesi'ne gitti.

AJ hayatının tutkusunu ve aşkını okuldayken buldu. Kocasıyla tanıştı, Nathan Andersen , bir film sınıfında. İkisi 3 Ağustos 2001'de evlendi.