Freddie Mercury için Jim Hutton kimdi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Helmer Torphy
Puan: 4.4/5(16 oy)

Hutton (önceki değeri) kuaför ve Mercury ile 1980'lerde bir gay barda tanıştı. Mercury, Hutton'a bir içki teklif etti, ancak Mercury'yi süperstar olarak tanımayan Hutton, onu geri çevirdi. Hutton, Mercury'nin içki teklifini kabul edene kadar bir yıl sonra bir barda tekrar bir araya geldi.

Freddie, Jim Hutton'ı gerçekten sevdi mi?

Freddie Mercury şu konuda açıktı: hiçbir partnerini Mary Austin'i sevdiği gibi sevmedi , hatta Jim Hutton. Mercury, 'Bütün aşıklarım bana neden Mary'nin yerini alamadıklarını sordular, ama bu imkansız... Bir erkeğe Mary'ye aşık olduğum gibi aşık olamam' dedi.

Mary Austin neden Jim Hutton'ı kovdu?

Şarkıcının ölümünden sonra, Austin, Garden Lodge'u devraldı , Hutton'ın Mercury'nin orada kalmasını istediğini iddia etmesine rağmen, Hutton'ı kovduğu bildirildi. Kararıyla yıkıldığını söyledi. ... Hutton, kanserle uzun bir savaştan sonra 1 Ocak 2010'da öldü. 60 yaşındaydı.

Jim Hutton, Freddie'den ne miras aldı?

1991'de Merkür'ün ölümünden sonra Hutton, İrlanda'dan miras kalan mirasıyla yeni bir hayata başlamak için İrlanda'ya taşındı. Merkür (yaklaşık 692.000 $). 1994 yılında Merkür ve Ben adlı bir kitap yazdı ve bunun onun için kayıp aşkının yasını tutmanın bir yolu olduğunu açıkladı. Hutton'a 1990 yılında HIV teşhisi kondu.

Jim ve Freddie ne kadar süredir birlikteydiler?

Hutton, dinamik şarkıcıyla birlikteydi. Yedi yıl Merkür'ün 1991'de AIDS nedeniyle zamansız ölümüne kadar. Hutton ve Mercury, kameralardan uzakta son derece özel bir hayat paylaştı. Peki Jim Hutton hakkında ne biliyoruz?

Jim Hutton - Röportaj (1994 Büyük Kahvaltı)

17 ilgili soru bulundu

Bohemian Rhapsody'deki garson kim?

Jim Hutton Freddie Mercury'nin hayatındaki en popüler insanlardan biriydi ve Bohemian Rhapsody filminde önemli bir karakterdi.

Queen'in en zengin üyesi kim?

Queen'in kurucu ortağı ve lideri gitarist Brian May 210 milyon dolarlık net değeri var ve bu onu Queen'in en zengin üyesi yapıyor. Ayrıca 220 milyon dolarlık net servetiyle 33. sırada yer alan Ozzy Osbourne'un ardından dünyanın en zengin rock yıldızları arasında 34. sırada yer alıyor.

Mary hala Freddie'nin evinde mi yaşıyor?

Mary Austin ve ailesi hala Garden Lodge'da yaşıyor , dekorun görünüşe göre Freddie Mercury'nin bıraktığı ile aynı olduğu yer. Mercury'nin ölümünün üzerinden yirmi yıldan fazla zaman geçmiş olmasına rağmen, Queen hayranları, şarkıcıyı hatırlamak için hâlâ mektuplar, çiçekler, hediyeler ve duvar yazıları bırakıyor.

Freddie Mercury öldüğünde net değeri neydi?

13 milyon dolarlık başka bir likit varlıkla, ölümü sırasında, Merkür arasında bir değerdeydi (enflasyona göre ayarlanmış) 50 milyon dolar ve 60 milyon dolar , Ünlü Net Değerine göre.

Mary Austin Freddie Mercury'nin kız arkadaşına ne oldu?

Bu günlerde 70 yaşındaki Mary, Freddie'nin kendisine bıraktığı Londra malikanesinde sakin bir hayat yaşıyor, burada Queen hayranları hala saygılarını sunmak için düzenli ziyaretler yapıyor. O olmuştur evli iki kez ama şimdi boşandı. İki yetişkin oğlu Jamie ve Richard'ı eski sevgilisi Piers Cameron ile paylaşıyor.

Freddie Mercury'den kim miras kaldı?

Freddie Mercury parasını bir zamanlar kendisine bıraktı kız arkadaşı Mary Austin, kız kardeşi, ailesi, ortağı Jim Hutton ve bazı arkadaşları. Mary Austin, mülkünün %50'sini yaklaşık 10 milyon sterlin, kayıt telif ücretlerini ve Kensington'daki evini aldı. Ebeveynleri ve kız kardeşi, kalanların çoğunu miras aldı.

Bohemian Rhapsody gerçek bir hikaye mi?

En İyi Film adayı Bohemian Rhapsody şarkıcı Freddie Mercury'nin hayatına dayanan gerçek bir hikaye . Bununla birlikte, hikayeyi ilerletmek ve biraz daha gösterişli hale getirmek için birçok yönü basitleştirerek hikayede biraz özgürlük gerekiyor.

Rami Malek Bohemian Rhapsody'de şarkı söyledi mi?

Rami Malek'in vokalleri filmde , ancak farklı seslerden oluşan bir ürün yelpazesinin parçasıdırlar. 'Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury'nin sesi olarak duyduğumuz ses, Queen şarkılarını (Metro aracılığıyla) etkileyici cover'larıyla ünlü şarkıcı Marc Martel'in vokalleriyle birlikte Malek ve Mercury'nin vokallerinin bir karışımı.

Freddie Mercury'nin son sözleri neydi?

TIL Freddie Mercury'nin son sözleri ' işemek çiş' , AIDS'ten ölürken, tuvalete yardım edilmesini istemek. Freddie Mercury, sözleriyle öyle bir şairdi ki, şovmenliğiyle de flaş yeteneği vardı.

Mary Austin 2020 Hala Yaşıyor mu?

Mary, şimdi 67 , hayranlarının hala saygılarını sunmak için düzenli olarak ziyaret ettiği Londra konağının çivili duvarlarının arkasında özel bir hayat yaşadığı söyleniyor.

Jim Hutton Merkür'den miras mı aldı?

Freddie'nin son vasiyetinde ve vasiyetinde Jim, Joe ve Peter ile aynı şekilde 500.000 £ aldı. Kuşkusuz bu, özellikle 1991'de büyük bir meblağdı ama Freddie'nin Mary'ye bıraktıklarıyla gölgede kaldı.

En zengin rock yıldızı kim?

Net Değer: 1,2 Milyar Dolar

2021 itibariyle, Paul McCartney'nin net değeri 1,2 Milyar Dolar, bu da onu tüm zamanların en zengin rock yıldızı yapıyor.

Dünyanın en zengini kim?

Jeff Bezos hem dünyanın en büyük perakendecisi olan Amazon'un hem de Blue Origin'in kurucusudur. Tahmini net değeri 177 milyar dolar ile dünyanın en zengin insanı.

Ray Foster, Queen'i gerçekten kaybetti mi?

Film, grubun şirketten ayrılabileceğini ima ediyor - Malek'ten Mercury, Foster'a sonsuza kadar Queen'i kaybeden adam olarak hatırlanacağını söylüyor - ancak menajer John Reid (Aidan Gillen) hala sözleşmeleri olduğunu söylüyor. Gerçekte, grup bırakmadı 2010 yılına kadar EMI , Merkür'ün ölümünden yaklaşık yirmi yıl sonra.

Jim ve Freddie nasıl tanıştı?

Jim Hutton, Kraliçe şarkıcıyla tanıştı Heaven adında bir eşcinsel gece kulübünde Mart 1985'te. İkili, Merkür'ün kalan yedi yılını birlikte geçirmeye devam edecekti. ... 1 Ocak 2010'da kanserle uzun bir savaştan sonra vefat eden Hutton, daha önce şöyle hatırlıyordu: 'Onu Cennette başka bir adamla gördüm ve büyük bir tartışma yaşadık.

Bohemian Rhapsody'de Freddie Mercury'nin erkek arkadaşını kim oynuyor?

ÖZEL: Aaron McCusker Bryan Singer'ın yönettiği 20th Century Fox'un Bohemian Rhapsody filminde Freddie Mercury'nin sevgilisi Jim Hutton olarak rol aldı. Hutton, Mercury'nin hayatında önemli bir figürdü - Queen grubunun solisti hayatının son altı yılında Mercury ile birlikte olan bir kuaför ve erkek arkadaş.