Jill Trenary şimdi ne yapıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lexi Russel
Puan: 4.9/5(40 oy)

Romantik hayatına göre Jill, İngiliz buz dansçısı ile evlendi ve şu anki 'Buzda Dans' jürisi Christopher Dean Ekim 1994'te. Birlikte iki oğulları var, Jack ve Sam. ... Bugünlerde Jill Trenary 51 yaşında ve eski kocasının aksine hayatını gündemden uzak yaşamayı seçmiş.

Jill Trenary ne oldu?

Trenary 1997 yılında patenden emekli oldu omzunda hayatı tehdit eden bir kan pıhtısı geliştirdikten sonra.

Jane Torvill hala evli mi?

Jayne Torvill evli Phil Christensen , Amerikalı bir ses mühendisi.

Christopher Dean ve Jill Trenary hala evli mi?

Christopher Dean: 'Evlilik bitti'

Christopher Dean, Jill Trenary ile 16 yıllık evliliğini sonlandırdı. , raporlara göre.

Karen Barber, Christopher Dean ile evli mi?

62 yaşındaki var daha önce iki kez evlendi ve şu anda DOI'deki başrolü paylaştığı Karen Barber ile uzun süreli bir aşk yaşıyor. Aynı zamanda iki erkek çocuğunun gururlu babasıdır. İnsanlar genellikle Christopher ve onun paten partneri Jayne'in bir çift olduğunu düşünürler, ancak uzun süreli birlikteliklerine rağmen, çift hiç çıkmamıştır.

Jill Trenary - 1990 ABD Artistik Patinaj Şampiyonası - Uzun Program

35 ilgili soru bulundu

Torvill ve Dean'in hiç ilişkisi oldu mu?

Bu efsanevi Dancing on Ice ikilisi, ortak bir Instagram hesabına sahip olmasına ve pistte yakın ve kişisel olarak sonsuz zaman geçirmesine rağmen buzun dışındaki gerçek hayattaki ortaklar değiller .

Patenciler Torvill ve Dean evli mi?

İnsanlar genellikle Torvill ve Dean'in bir çift olduğunu düşünürler, ancak ikili sadece gençken kısa bir süre öpüştüklerinde ısrar eder ve asla bir araya gelmedi . Jayne, son 25 yıldır kocası Phil Christensen ile evliyken Christopher, ortağı ve Dancing On Ice baş antrenörü Karen Barber ile Colorado Springs, Amerika'da yaşıyor.

Christopher Dean şimdi evli mi?

1991 ve 1993 yılları arasında Dean, 1980'lerin sonunda kendisi ve kardeşi Paul Duchesnay için koreografi yaparken tanıştığı Fransız-Kanada Dünya buz dansı şampiyonu Isabelle Duchesnay ile evlendi. 15 Ekim 1994'te Dean evlendi. Amerikalı patenci Jill Trenary Minneapolis, Minnesota'da.

Torvill ve Dean'e ne oldu?

Christopher Dean ve Jayne Torvill ikisi de 'Muhteşem bir düşüş' yaşıyor '. Profesyonel patenciler, Pazartesi günü Pazar günkü gösteri için antrenman yaparken düştükten sonra 'hırpalanmış ve yaralanmış' halde kaldılar. ... Christopher, Jayne'in inişini vücuduyla yumuşatmayı başardığını ve bunun da onun düşüşünün etkisini azalttığını söylemeye devam etti.


Torvill ve Dean kardeş mi?

Tek seferlikti. Sonrasında hiç konuşmadık. Şimdi buna gülüyoruz. Dancing On Thin Ice'da konuşan Jayne ve Chris, en iyi arkadaş olduklarını söylüyorlar ve bugünkü ilişkileri çok daha eski. erkek ve kız kardeş gibi .

Torvill ve Dean Değeri ne kadar?

Celebrity Net Worth'a göre, Jayne çok değerli 6 milyon sterlin başarılı kariyeri sayesinde. Bu arada, ortak Christopher'ın net değeri 5 milyon sterlin olduğu düşünülüyor. Gençliklerinden beri birlikte buz üzerinde dans ediyorlar ve ünlü Boléro danslarıyla ün kazandılar.

Jane Torvill'le kim evlendi?

Torvill şu anda kocasıyla birlikte Heathfield, East Sussex, İngiltere'de yaşıyor. Phil Christensen ve evlat edindikleri çocukları Kieran ve Jessica.

Torvill ve Dean buz patencileri kaç yaşında?

Torvill ve Dean kaç yaşında? 7 Ekim 1957'de Nottingham'da doğdu, Jayne şimdi 63 yaşında Chris, 29 Temmuz 1958'de Calverton'da doğmuşken, Chris 62 yaşında biraz daha genç.


Torvill'den Dean ve Dean evli mi?

İnsanlar genellikle Torvill ve Dean'in bir çift olduğunu düşünürler, ancak ikili sadece gençken kısa bir süre öpüştüklerinde ısrar eder ve asla bir araya geldi. Jayne, son 25 yıldır kocası Phil Christensen ile evliyken Christopher, ortağı ve Dancing On Ice baş antrenörü Karen Barber ile Colorado Springs, Amerika'da yaşıyor.

Torvill ve Dean'de Leanne'i kim oynuyor?

Cassie Bradley Nottingham'da büyümüş ve arkadaşları Buckland ve Coomes ile okula gitmiş olan Leanne rolü için kendi buz patenini yaptı.

Torvill ve Dean, Dancing On Ice'da hangi şarkıya paten yaptılar?

Torvill ve Dean'in 1984 Olimpiyat serbest dansı Maurice Ravel'in Bolero'su .

Torvill ve Dean'i bu kadar iyi yapan neydi?

Ayrıca dünya çapında birçok rakiple koreograf olarak çalıştılar. Kusursuz teknik becerilerine, hassas senkronizasyonlarına ve ayrıntılara gösterilen özene ek olarak, çift Dean'in yeteneklerinden yararlandı. yenilikçi koreografi ve buz üzerindeki benzersiz karizmatik çekiciliği.


Torvill ve Dean 1994'te altın mı kazandı?

Torvill ve Dean kazandı Lillehammer kalabalık, ama son sözü LILLEHAMMER '94 yargıçların söyledi. ... Ve 10 yıl önce Saraybosna'da olimpiyat altınını kazanarak paten kaymasında ilk kez mükemmelliğe ulaşan eski sporcular Torvill ve Dean bronz madalya ile ödüllendirildi.

Torvill ve Dean'i kim eğitti?

Buz dansının en önemli başarısı teknik direktör Betty Callaway sporun en ünlü temsilcileri Jayne Torvill ve Christopher Dean'in becerilerini geliştiriyordu. 1978'deki ilk dünya şampiyonasında 11. sıradan 1984 Olimpiyat Oyunlarına kadar onlara rehberlik etti.

Torvill ve Dean kaza mı geçirdi?

Ancak Pazar gecesi canlı finalde çift yeniden bir araya gelecek. buz izleyicileri eğlendirmek için. Günaydın Britanya'da buz üzerinde kötü bir kaza geçirdiklerini açıklayan Christopher, 'Bu hafta müthiş bir düşüş yaşadık. 'Biraz hırpalanmış ve yaralanmış hissediyorum. 'Bir kenar yakaladım ve aşağı indim.'