Jeanette Kate'i gerçekten gördü mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Austen Harvey
Puan: 4.6/5(5 oy)

Uzun bir spekülasyon sezonundan sonra, Bölüm 9 sonunda Kate'in aslında, Bay Jeanette'i içeri girdiğinde görün. Harris', '93'te Noel Arifesinde . Onu alışveriş merkezinde gördüğünde, kendini tutamadı, içeri girip başka bir adrenalin patlaması yaşamak için kesin bir fırsat olarak gördü.

Jeanette Kate'i gerçekten gördü mü?

Jeanette ve Kate uzlaştı ve Jeanette, Kate'in Marin'in evinde olanlarla ilgili gömülü anılarını ortaya çıkarmasına bile yardım etti. Ardından Jeanette, The Marsha Bailey Show'da Kate'i herkesin önünde affetti. Şok edici bir şekilde ortaya çıktı Mallory öyle biriydi Kate'i Martin'in evinde gören (o sırada kim olduğunu anlamamış olsa da).

Jeannette, Kate'i bodrumda ne zaman gördü?

Ama Radiohead's Creep'in sesi çalmaya başlayınca Jeanette gülümser ve Kate'i bodrumda mahsur bırakarak Kate'in orada olduğunu bildiğini söyler. 1994 - ve onu orada bıraktı.

Mallory, Kate'i gördü mü?

Cruel Summer 1. sezonun arkasındaki en önemli olaylardan biri, Kate'in Jeanette'i onu Martin'in evinde görmekle suçlamasıydı. final onu gören kişinin Mallory olduğunu ortaya çıkardı . Kate, Jeanette olduğuna inandığında çok kızdı ama Mallory'yi hemen affetti.

Jeanette, Kate'in spoilerını gerçekten gördü mü?

Gerçek nihayet Cruel Summer'ın sezon finali sırasında ortaya çıktı, ancak son bir sürpriz sürpriz olmadan değil. Martin'in evinde yüz yüze bir sohbet sırasında Jeanette ve Kate, aslında Kate'in onu gördüğünü düşündüğü Mallory'ydi. .

CRUEL SUMMER 9. Bölüm Arıza - Jeanette Kate'i Gerçekten Gördü mü? Diğer Teoriler ve 10. Bölüm Tanıtımı

34 ilgili soru bulundu

Kate, Zalim Yaz'da mı yatıyor?

Jeanette sürekli 'Kate Wallis'i görmedim' dediğinde, teknik olarak yalan söylemiyordu çünkü Kate'i doğrudan görmedi ; sadece onu duydu. Hem Kate'in hem de Jeanette'in davaları ve gelecekleri gerçeğe bağlı olsa da Jeanette kendini korumak için argümanını yine de döndürmeyi başardı.

Kate Summer kaç yaşında zalim?

Olivia Holt, Kate Wallis'i oynuyor

Canavar. bu 24 yaşındaki Zalim Yaz'da Kate'i canlandırıyor, kaybolan ve onun ortadan kaybolması ve beklenmedik bir şekilde yeniden ortaya çıkışıyla ilgili üç yıllık bir gizemi ateşleyen genç. Olivia'yı Instagram'da buradan takip edebilirsiniz.

Martin ve Kate birlikte mi yattı?

Kate, 30 Ağustos 1993'te Martin Harris'in evine gitti ve 21 Haziran 1994'teki ölümünün ardından evinden ayrıldı. ... Ancak, İlk dört ay boyunca Kate, Martin'le yatakta yattı ve özgürce ev. Son altı aydır bodrumda kilitliydi.

Kate, Cruel Summer'da ne zamandır kayıptı?

Kate bir süreliğine kayıptı. yaklaşık on ay . İlk dört ay Martin ile aynı yatakta yattı ve evini özgürce dolaştı. Son altı aydır bodrumunda kilitliydi. Zalim Yaz sezon finali 15 Haziran 2021'de saat 22.00'de yayınlanacak. Serbest Biçimde EST.


Cruel Summer'ın sonundaki kız kimdi?

Zalim Yaz'ın son sahnesinde, Kate ve Mallory sokakta dans edip öpüşürler, bu da Kate'in iyileşmeye ve travmasından kurtulmaya başladığını gösterir. Daha sonra, 1994 yazından bir sahneye geçiyor, burada havalı kız versiyonu. Jeanette Harris'in evinde.

Kate Jeanette'i affediyor mu?

Jeanette aklandı, Kate, zararlı kararları için Mallory'yi affeder ve ikili, arkadaşlıklarının bir ilişkiye dönüşmesinin ilk adımı olabilecek bir öpücüğü paylaşır. Ancak son sahnelerden ikisi, her şeyin göründüğü kadar yerleşik olmadığını ortaya koyuyor.

Martin, Cruel Summer'da Kate'e ne yaptı?

Cruel Summer'ın sürekli olarak iyi yaptığı şeylerden biri, cinsel saldırıyla ilgili tipik TV hikaye satırlarını altüst etmekti. Daha önceki bölümler Kate'in Martin Harris'in evine gittiğini ortaya çıkardı. kendi isteğiyle ev , Jeanette'in avukatının müvekkilinin savunmasında kullandığı bir karar.

Janet, Kate Cruel Summer'ı gerçekten gördü mü?

Kate, Jeanette'in onu pencerede gördüğünü varsaymıştı. ama sokaktaki Jeanette'in ilk arkadaşı olan arkadaşı Mallory'ydi (Harley Quinn Smith). Kate, kurtarma haberi yapıldıktan sonra kendisi olduğunu anladığını itiraf eden Mallory ile yüzleşir. Kate onu affeder ve finalin sonunda mutlular - ve birlikte!


Mallory Annabelle yaz mevsiminde mi?

Annabelle Mallory'de 'Zalim Yaz'

Vince (Allius Barnes) bir CD çaldığında, Mallory ona baskı yapmasına rağmen yakalanması için onu terk etti. İzleyiciler Mallory'nin ailesi veya tarihi hakkında çok az şey biliyor.

Zalim yazın 2. sezonu olacak mı?

Freeform'da mutlu bir yaz. Disney'in sahip olduğu temel kablo ağı ikinci sezon yenilemesi dağıttı onun koparma için Cruel Summer vurdu. Dizi aynı zamanda şimdiye kadar en çok izlenen genç kablo yapımcısı oldu.

Kate, Cruel Summer'da kolyeyi nasıl aldı?

24 Aralık 1993'te Jeanette, Martin'in evine bir kez daha girdi ve bir kar küresi çaldı. Üstündeki yerden döşeme tahtalarının gıcırdadığını duydu ve panikledi. Evden kaçtı ve bilmeden kolyesini düşürdü. Evin tek hakimi olan Kate, kolyeyi aldı.

Zalim Yaz'da Annabelle kimdir?

Annabelle, Freeform serisi Cruel Summer'da bir nesnedir. sahip olduğu bir silahtır. Martin Harris Kate Wallis'in polis tarafından kurtarılmasından bir gün önce bodruma getirdiği.


Kate'e Cruel Summer mektubunu kim gönderdi?

Mallory ona Kate'in en sevdiği kişi olduğunu söyledi. Daha sonra bunu ortaya çıkardı Neşe mektubu onun yazdığını düşündü. Kate'e onu asla göndermeyeceğine dair güvence verdi ve Kate ailesine şenlik ateşinin etrafında yaklaştı ve Joy'a dik dik baktı. Tucker'ın bir hayalet hikayesi anlatması gerekiyordu ama Kate'in daha iyi bir hikayesi vardı.

Acımasız yaz sonu ne olacak?

Kate ile uzlaştıktan ve Martin'in evinde olanlarla ilgili gömülü anılarını ortaya çıkarmasına yardım ettikten sonra , görünüşte kurtulmuş bir Jeanette, Marsha Bailey Show'da 15 dakikalık ün kazandı ve Kate'i güneşte anını alırken herkesin önünde bağışladı.

Acımasız yazın sonu nedir?

Freeform şovunun sezon finalinde, Kate ve Jeanette sonunda dürüst bir konuşma yaptılar . Kate, Jeanette'i Martin'in evinde hiç görmediğini öğrenir ve sonunda buna inanır. Ancak her iki genç de birbirlerine karşı suçlamaları düşürdüğünde, Cruel Summer 1. sezonun son anlarında son bir bükülme ortaya çıkardı.

Cruel Summer'daki kötü adam kim?

İlginç olan, eğer Cruel Summer'ın gerçek bir kötü adamı varsa, o da Martin Harris , ama o öldü. Yani Kate'in sorumlu tutulacak kimsesi yok ve Jeanette'in kendisine yanlış yaptığını düşündüğünde, bu çok kolay bir hedef.


Jeanette, Cruel Summer'daki kötü adam mı?

Cruel Summer 1. sezon, Jeanette Turner'ın (Chiara Aurelia) uğursuz bir gülümsemesiyle sona erdi, bu da dizideki eylemlerini nihayetinde yeniden tanımladı. Sezonun büyük bölümünde Jeanette bağlantılı olarak bir kötü adam olarak tasvir Kate Wallis'in (Olivia Holt) kaçırılması.

Zalim Yaz'da Mika Abdalla kimdir?

Mika Abdalla oynadı Kate Wallis havalandırılmamış pilotta ama yerini Olivia Holt aldı. 5. bölümde, Harley Quinn Smith'in karakteri, Katipleri izlemekten bahseder. Babası filmin yönetmeni ve yazarıydı.

Jamie neden Jeanette'in yüzüne yumruk attı?

Bunun yerine, onu yumrukladığını düşünüyorum. çünkü Jeanette Jamie'yi Martin'in evine götürdü. . ... Jamie bu konuda Kate'e söyleyemeyecek kadar suçlu hisseder ve hissettiği suçluluk duygusu muhtemelen onun yanında olmayı daha da fazla istemesine neden olur.'

Zalim Yaz'da kar küresi ne anlama geliyor?

Hayranlar ayrıca Jeanette'in kar küresini Mallory'ye dostluklarını uzlaştırmak için başka bir barış teklifi olarak verdiğini öne sürüyor. Ancak, bu senaryoda, kar küresi bunun kanıtıdır. Jeanette, Martin'in evine kaç kez girdiği hakkında Zalim Yaz'da yatıyor.