Javi nereye konuşlandırıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Emmanuelle Gerhold
Puan: 4.4/5(41 oy)

Javi, 2013 yılında Hava Kuvvetleri teknik eğitiminden mezun oldu ve Katar Aralık ayında altı ay boyunca

Javi dağıtım hakkında yalan mı söyledi?

Bu sözler sorulduğunda Javi Radar'a Bri'ye saygımdan dolayı bu konuda dilimi ısıracağım dedi. Ayrıca görevlendirilip görevlendirilmediği konusunda yorum yapmayı da reddetti. Ancak Kailyn'e yakın bir kaynak Radar'a şunları söyledi: O konuşlandırılmıyor .

Javi Marroquin hala askerde mi?

Ocak 2019'da, altı yaşındaki oğlu Lincoln'ü Kail ile paylaşan Javi, duyurdu Altı yıl daha Hava Kuvvetlerinde kalıyordu. . Üniformalı bir fotoğrafının yanına şunları yazdı: İşte 6 tane daha! Altı yıllık sözleşmemi bitirdim ve çekip gitmek yerine yedeklere geçtim, diye açıkladı.

Briana DeJesus ve Javi nasıl tanıştı?

Briana, bildirildiğine göre tanıştığı Javi adında bir dövme sanatçısıyla çıkıyor. Florida'daki ortak arkadaşlar aracılığıyla ve yaklaşık altı aydır görüştüğü sanılıyor. Kısa süre önce bir OnlyFans hesabı açan Briana, 2017'nin sonlarında Teen Mom'ın başrol oyuncusu Kailyn Lowry'den boşandıktan sonra orijinal Javi ile çıktı.

Javi ve Briana ne zaman çıkmaya başladı?

Javi, Teen Mom 2'de başrol oyuncusu Briana DeJesus ile çıkmaya başladı. Eylül 2017 Bu, Briana ve Kail arasında büyük bir kan davasına yol açtı. İlişkileri ayrıca Javi ve Kail arasında sorunlara neden oldu.

Genç Anne 2 (Sezon 7) | 'Javi'nin Bekleyen Dağıtımı' Resmi Gizli Bakış | MTV

45 ilgili soru bulundu

Brianna tekrar hamile mi?

Genç Anne Briana DeJesus hayranlarına güvence verdi bu yıl hamile olmayacak erkek arkadaşı Javi'ye 'geleceğin babacığı' dedikten sonra GENÇ Anne yıldız Briana DeJesus, erkek arkadaşı Javi Gonzalez'e 'gelecekteki bebek babası' dedikten sonra bu yaz hamile kalmayacağı konusunda ısrar etti.

Javi Kailyns bebek babası mı?

'Gerçek' - Kail Lowry Sessizliğini Bozdu Javi Marroquin'in Babası Olmak Yeni Bebeği. 3 Ağustos'ta Teen Mom 2 yıldızı Kail Lowry nihayet yeni bebeğinin (dört numaralı bebeği) 30 Temmuz 2020'de doğduğunu doğruladı.

Javi şimdi kimle çıkıyor?

Briana DeJesus ve Javi Gonzalez ilişkilerinde bir sonraki adımı atıyorlar. 27 yaşındaki Teen Mom 2 yıldızı, hafta sonu sekiz ay çıktıktan sonra Gonzalez'e 'evet' dediğini açıkladı. DeJesus, Pazar günü Twitter'da yeni nişan yüzüğünün bir fotoğrafını paylaştı. 'Javi sordu ve ben EVET dedim!

Javi ve Lauren ayrıldı mı?

Teen Mom'ın son sezonunda, Javi'nin eski karısı Kailyn Lowry, Javi'yi Lauren ile hala bir ilişki içindeyken onunla yatmaya çalışmakla suçladı. Bu suçlamanın ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra, Lauren ayrıldıklarını açıkladı , ancak oğulları Eli ile birlikte ebeveynlik yapmaya devam edeceklerdi.


Lauren ve Javi birlikte mi?

Daha önce Haziran 2019'da nişanlandıklarını açıklayan ikili, ilişkilerine 2017 yazında başladı. Mart 2018'de tekrar bir araya geldiler , Kasım 2018'de ilk çocukları Eli'nin gelmesinden kısa bir süre önce.

Isaac hala Javi'yi görüyor mu?

Teen Mom 2 yıldızı 25 Temmuz'da çıkacaktı ve geçen hafta Lincoln'ün babası ve üvey annesi Lauren ile yaşadığını gördü. On yaşındaki Isaac, annesi Kailyn ile evlendiğinde üvey babası Javi ile yakındı ve Kail ve Javi şimdi boşanmış olsalar da, çift ​​birbirlerinin hayatlarında kalır Isaac'in babası Jo Rivera sayesinde.

Vee hala Joe ile mi?

O zamandan beri, Vee ve Kailyn uzun bir yol kat etti - hatta son haftalarda olumlu üvey ebeveynlik ilişkilerini kutlamak için kendi podcast'leri Baby Mamas No Drama'yı başlattılar. Jo ve Vee'ye gelince, birkaç yıl çıktıktan sonra 2018'de evlendiler . Ayrıca küçük kızları Vivi'ye de anne baba düşkünlüğü yapıyorlar.

Javi Marroquin şimdi nerede?

Bazılarınız Javi'nin realite dizisinin bir parçası olmadan önce ABD Hava Kuvvetleri'nde görev yaptığını biliyor olabilir. Şimdi hayatının o kısmıyla olduğu gibi yeniden bağlantı kurdu. Dover'daki Hava Kuvvetleri Rezervi için yerel işe alım görevlisi .


Javi iki kez konuşlandırıldı mı?

Teen Mom 2 yıldızı Kailyn Lowry'nin eski kocası Javi Marroquin, Hava Kuvvetleri tarafından ikinci kez konuşlandırılıyor . ... 25 yaşındaki Marroquin, yeni kız arkadaşı ve diğer Teen Mom yıldızı Briana DeJesus'un bu zor zamanda bir destek direği olduğunu da sözlerine ekledi.

Kailyn Jordan'ı aldattı mı?

Jordan ve Kailyn daha sonra çıkmaya başladılar, ancak TV kişiliği onu 2011'de Jo ile aldattığı için sadece bir yıl sürdü . Genç anne, Jordan'ın kendine ait bir hayran kitlesi geliştirdiğini iddia ederken, 2014 tarihli kitabında aldatmanın ardındaki mantık hakkında konuştu.

Kail Lauren hakkında ne dedi?

Sohbet sırasında Kailyn, Lauren'i Javi ile fiziksel temasa geçtiği iddiasıyla suçlamadan önce, Lauren'ı bir 'kurban' ve bir 'yalancı' olarak nitelendirdi. Kızdı: ' Anladığım kadarıyla Lauren bir arkadaşımı ziyaret etmek için Wyoming'e gideceğimi biliyordu.

Javi ve Lauren 2020 hala birlikte mi?

2017'de çıkmaya başlayan Javi Marroquin ve Lauren Comeau, iniş ve çıkışların adil payını yaşadılar. Mart 2021 itibariyle ikili resmi olarak birlikte değil. . 29 yaşındaki Lauren, 19 Ocak Salı günü Instagram'da duygusal bir canlı yayında ayrılıkları üzerine sessizliğini bozdu.


Chris Kailyn'in bebek babası kim?

GENÇ Anne Kailyn Lowry'nin bebek babası Chris Lopez eski sevgilisi ona 'kurban' ve 'yalancı' dedikten sonra Lauren Comeau için 'acıdığını' itiraf etti. Kailyn kısa süre önce bu hafta başında Javi Marroquin'e 'vurduktan' sonra sosyal medyada Lauren'e ateş püskürdü.

Kailyn Lowry'nin 4 numaralı bebek babası kim?

TEEN Mom 2 yıldızı Kailyn Lowry, Şubat ayında dördüncü çocuğunu beklediğini duyurdu. 4 Şubat'ta hayranlarına 16 haftalık hamile olduğunu söyledi. Dördüncü çocuğunun babası eski. -erkek arkadaşı Chris Lopez .

Cheyenne, Zach'ten hamile mi?

2. Teen Mom OG yıldızı, nişanlısıyla ilk çocuğu olan ikinci çocuğunu doğurduğunu duyurdu. Zach Davis , Cumartesi günü bir Instagram gönderisinde. ... Çift, 27 Mayıs'ta saat 23:25'te Ace Terrel Davis adında bir erkek bebek karşıladı. 7 lbs ve 2 oz idi.

Brittany DeJesus'un bebeği oldu mu?

ona sahip olduktan sonra ikinci 2017 yılında karın germe, meme dikleştirme ve liposuction için tekrar ameliyat oldu. Tartışmalı ebeveyn, bebek babası Devoin Austin'in tüm parasının ameliyatlara gittiğini iddia ettiği için plastiğe olan sevgisi üzerinde ısı yakaladı.


Javi'nin nesi var?

Javi skandala ve dramaya yabancı değil. Kailyn ile ilişkisi, Kailyn onu aldattıktan sonra dağılsa da, o zamandan beri Kailyn'in de onu aldattığını paylaştı. ... Ekim 2020'de, Javi'nin Lauren'i aldattığına dair söylentiler doruğa çıktığında, Javi Instagram'ını devre dışı bıraktı.

Kail ve V'ye ne oldu?

Kailyn ve Vee'nin arası, TV kişiliğinden sadece bir hafta sonra gerçekleşti. arkadaşından bir NDA imzalamasını istedi . Dört çocuk annesi, eski arkadaşı Mark Allen'ın kendisine 'ihanet ettiğini' iddia ettikten sonra, gizlilik formlarını arkadaşlarına ve bebek babalarına göndermekte sorun yaşamadığını açıkladı.