Javi ve Lauren yine mi ayrıldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sadie Cassin MD
Puan: 4.6/5(51 oy)

Bu suçlamanın ortaya çıkmasından kısa bir süre sonra, Lauren ayrıldıklarını açıkladı , ancak oğulları Eli ile birlikte ebeveynlik yapmaya devam edeceklerdi. ... Javi bir kez daha eski nişanlısı Lauren'i taciz etmekle suçladı ve oğlunu almaya çalışırken onunla görüştüğünü iddia etti.

Javi ve Lauren hala birlikteler mi?

In Touch Weekly tarafından bildirildiği üzere Lauren, 19 Ocak 2021'de canlı bir Instagram Live'da, 'İnternet üzerinden asla kirli çamaşırları havalandırmayacağım. Annem beni bundan daha iyi yetiştirdi. Javi ile ayrıldığını söyledi ama hayranlar artık Javi ve Lauren'in yeniden bir çift olduğuna inanıyor .

Lauren ve Javi'nin ayrılmasına ne oldu?

2017'de çıkmaya başlayan Javi Marroquin ve Lauren Comeau, iniş ve çıkışların adil payını yaşadılar. Mart 2021 itibariyle çift resmi olarak birlikte değil. ... Onların Lauren, Kailyn'in 'onu bir otoparkta becermeye çalıştığını' iddia etmesinin ardından Javi'nin Delaware'deki evinden taşındıktan sonra ayrılık geldi.

Javi ve Lauren ne zaman ayrıldı?

Teen Mom 2 mezunu Lauren Comeau, üç yıl birlikte olduktan sonra Javi Marroquin'den ayrıldığını doğruladı. 29 yaşındaki Lauren, duygusal bir Instagram Canlı yayında ayrılıkları üzerine sessizliğini bozdu 19 Ocak Salı .

Javi şimdi kimle çıkıyor?

Briana DeJesus ve Javi Gonzalez ilişkilerinde bir sonraki adımı atıyorlar. 27 yaşındaki Teen Mom 2 yıldızı, hafta sonu sekiz ay çıktıktan sonra Gonzalez'e 'evet' dediğini açıkladı. DeJesus, Pazar günü Twitter'da yeni nişan yüzüğünün bir fotoğrafını paylaştı. 'Javi sordu ve ben EVET dedim!

Javi'nin eski nişanlısı Lauren SPEAKING OUT/ Star diyor ki, Çocuklardan öğrendim!

35 ilgili soru bulundu

Kailyn Jordan'ı aldattı mı?

Jordan ve Kailyn daha sonra çıkmaya başladılar, ancak TV kişiliği onu 2011'de Jo ile aldattığı için sadece bir yıl sürdü . Genç anne, Jordan'ın kendine ait bir hayran kitlesi geliştirdiğini iddia ettiği 2014 tarihli kitabında aldatmanın ardındaki mantık hakkında konuştu.

Kail Lauren hakkında ne dedi?

Sohbet sırasında Kailyn, Lauren'i Javi ile fiziksel temasa geçtiği iddiasıyla suçlamadan önce, Lauren'ı bir 'kurban' ve bir 'yalancı' olarak nitelendirdi. Kızdı: ' Anladığım kadarıyla Lauren bir arkadaşımı ziyaret etmek için Wyoming'e gideceğimi biliyordu.

Javi Lauren'e ne yapıyor?

The Sun'a bir kaynak Javi'nin öldürüldüğünü doğruladı. sırasında mağdur olduğu iddia edilen Salı gecesi olayı. Kaynak, Lauren'in 'Javi'nin yüzüne vurduğunu ve onu defalarca tekmelediğini' iddia etti.

Javi Marroquin Lauren ile birlikte mi?

Daha önce Haziran 2019'da nişanlandıklarını açıklayan ikili, ilişkilerine 2017 yazında başladı. Mart 2018'de tekrar bir araya geldiler , Kasım 2018'de ilk çocukları Eli'nin gelmesinden kısa bir süre önce.


Javi şimdi nerede?

Bazılarınız Javi'nin realite dizisinin bir parçası olmadan önce ABD Hava Kuvvetleri'nde görev yaptığını biliyor olabilir. Şimdi hayatının o kısmıyla olduğu gibi yeniden bağlantı kurdu. Dover'daki Hava Kuvvetleri Rezervi için yerel işe alım görevlisi .

Javi Kailyns bebek babası mı?

'Gerçek' - Kail Lowry Sessizliğini Bozdu Javi Marroquin'in Babası Olmak Yeni Bebeği. 3 Ağustos'ta Teen Mom 2 yıldızı Kail Lowry nihayet yeni bebeğinin (dört numaralı bebeği) 30 Temmuz 2020'de doğduğunu doğruladı.

Kaitlyn ve Jordan neden ayrıldı?

Jordan Wenner, Kailyn Lowry'nin eski erkek arkadaşıdır. O ve Kail, Sport Authority'de birlikte çalışırken tanıştılar. ... Çift, ayrılmadan önce bir yıldan biraz fazla bir süre birlikteydi, Kailyn'in Jordan'ı Jo ile aldatması yüzünden.

Chris gerçekten Creed'in babası mı?

En büyük oğlu Isaac'in babası Jo Rivera. Başka bir oğlu var, Javi Marroquin'den Lincoln ve eski sevgilisinden Luxe ve Creed. Chris Lopez . Bebek babalarından biri olan Chris Lopez, Kailyn'in en küçük oğlu Creed'in babası olduğunu kanıtlamak için babalık testi yaptırmayı reddediyor.


Chris Kailyn'in bebek babası kim?

GENÇ Anne Kailyn Lowry'nin bebek babası Chris Lopez eski sevgilisi ona 'kurban' ve 'yalancı' dedikten sonra Lauren Comeau için 'acıdığını' itiraf etti. Kailyn kısa süre önce bu hafta başında Javi Marroquin'e 'vurduktan' sonra sosyal medyada Lauren'e ateş püskürdü.

Kail Lowry'nin bebeği beyaz mı?

Daha önce Chris'in çeyrek siyah olduğunu açıklamıştı, bu yüzden Creed'in 'beyaz çıkması' için 'büyük bir olasılık' vardı. Chris ayrıca Creed'in aslında onun bebeği olmadığı iddialarına karşı da konuştu. Bir Instagram Soru-Cevap oturumu sırasında bir hayran şunları yazdı: 'Dostum, bebeğinizin beyaz olduğunu . O senin değil.'

Lux'ın soyadı neden Kailyn?

İlk çocuğuna isim verirken soyadını bile unutmuş, ona sadece Lux Lowry diyordu. çünkü Chris'in asla etrafta olmadığı iddia ediliyor . ... Oğlu Creed'in soyadına soyadını eklediği 2 Instagram gönderisi. Başlangıçta ona Creed Romello Lopez adını vermişti. Kailyn, açıklamayı 1 Ocak'ta bir hayrana yaptı.

Kailyn Lowry'nin tam adı nedir?

Tam adı ne?! diye sordu bir hayran. Onun Creed Romello Lowry-Lopez şimdi, dedi.


Kailyn Lowry'nin çocuklarının soyadı ne?

Kailyn Lowry, eski Chris Lopez ile olan çalkantılı ilişkisi nedeniyle oğlu Creed'in soyadında büyük bir değişiklik yaptı. Teen Mom 2 yıldızı, bu ayın başlarında bir Instagram takipçisiyle, ilk olarak oğluna Creed Romello Lopez adını verdikten sonra, küçük çocuğun tam adının 'olduğunu paylaştı. Creed Romello Lowry-Lopez şimdi .'

Kailyn Lowry'nin 4 numaralı bebek babası kim?

TEEN Mom 2 yıldızı Kailyn Lowry, Şubat ayında dördüncü çocuğunu beklediğini duyurdu. 4 Şubat'ta hayranlarına 16 haftalık hamile olduğunu söyledi. Dördüncü çocuğunun babası eski. -erkek arkadaşı Chris Lopez .

Creed ve Lux'ın babası aynı mı?

Genç Anne Kailyn Lowry, oğulları Lux & Creed'in Chris Lopez ile fotoğrafını paylaşıyor ve hayranlarına ' aynı anne , aynı baba'