Jasper 100'de nasıl öldü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Alvah Welch MD tarafından soruldu
Puan: 4.9/5(8 oy)

Gökyüzü İnsanlarının geri kalanı İkinci Şafak Sığınağı'na gitmek için ayrıldığında, Jasper ölmek için Arkadia'da kalmaya karar verdi. Halüsinojenik Jobi Nuts'tan yaptığı çayı aşırı dozda almaktan ölmeden önce Monty ile son bir konuşma yaptı. intihara teşebbüs .

100'de Jasper'ı kim öldürdü?

'Öteki Taraf'ta, Devon Bostick'in canlandırdığı Jasper kendini zehirledi ve harap bir şekilde öldü. Monty'nin (Christopher Larkin) kolları. Jasper, Monty'ye en iyi arkadaşı ağlayıp onu sevdiğini söylerken, 'Öbür tarafta görüşürüz,' dedi.

Jasper 100'de hangi bölümde öldü?

Jasper The trajik sonuyla karşılaştığında 100 4. sezon 11. bölüm The Other Side , bu tatlı, masum çocuğun son dört sezonda kırık bir ruha dönüşmesini izleyen fandomdan bir hüzün dalgasıyla karşılandı.

Jasper gerçekten 100'de mi ölüyor?

Jasper'ın ölümü dizide, ana karakterler dünyanın tekrar sona ermek üzere olduğunu keşfettikleri anda gelir. 2. sezonda Mount Weather sakinlerinin ölümünün ardından Jasper, Maya'yı kaybetmenin üzüntüsü ve kaybettiği tüm bu hayatlarda oynadığı rol ile başa çıkmak için mücadele ediyor.

Monty 100'de nasıl ölüyor?

bellamy onu kolundan vurur Raven ve Miller diğer iki savaşçıyı öldürürken.

100 4x11 Jasper ölür

30 ilgili soru bulundu

Clarke ölür mü?

Kızları Josephine'i geri almak için çaresiz olan Sanctum yöneticileri, Clarke'ı Zihin Sürücüsü ile implante ederek, Josephine'in Clarke'ın vücuduna sahip olmasına izin verirken, sürecin ev sahibinin zihnini sileceği belirtilir, Clarke'ı etkili bir şekilde öldürmek . Daha sonra Clarke'ın süreçten kurtulduğunu ve kendi zihninde sıkışıp kaldığını ortaya çıkardı.

Monty ve Harper neden uyanık kaldı?

Böylece, Dünya bir kez daha yok edildiğinde ve insanlığın geri kalanı (400 ruh, al ya da ver) uzaya kaçtı ve kriyo uykuya daldı Monty ve Harper, Dünya'nın son kısırlık döneminin tahmini 10 yılını beklemek için uyanık kalmaya ve bu 10 yılı kendilerine ayırmaya karar verdiler.

Finn neden 100'ü çıldırdı?

1) travma geçirdi (arkadaşlarının ölmesini ve acı çekmesini izlemekten dolayı) zihinsel bir bozukluk (TSSB) geliştirdiği noktaya kadar. 2) O Dünyalıları öldürmeyi planlamamıştı. ... Onları öldüren, Dünyalıların kendi aptallıklarıydı. 5) Dünyalılar Finn'in katliamının sebebiydi.

Jasper neden Clarke'tan nefret ediyor?

Earth Skills'de Jasper göğsüne mızrak saplandıktan sonra Clarke onunla ilgilendi ve iyileşene kadar yaralarını tedavi etti. ... Ancak Gökyüzü İnsanlarını Weather Dağı'ndan kurtarmak için, Clarke, seviye 5'i ışınlamaya zorlandı , Maya'yı öldürmek. Jasper, Clarke'tan nefret ediyordu ve onu affetmeye hazır değildi.


Monty, Jasper'ın çantasında ne buldu?

Monty onu takip eder, Jasper'ın Weather Dağı'na yürüdüğünü ve bayıldığını izler. Jasper'ın sırt çantasını arar ve onu bulur. Jasper, Finn'in küllerini yanında getirdi. . Uyandığında, ikisi dışarı çıkar.

Bellamy Blake nasıl öldü?

7. sezonda, 'Kan Devi' başlıklı 13. bölümde, Bellamy Clarke tarafından vuruldu Clarke'ın evlatlık kızı Madi'nin daha iyi bir dünya kurmaya yardımcı olacağına inandığı geleceğin çizimleri defterini vermeyi reddettikten sonra.

Octavia 100'ü kim bitiriyor?

11 En İyi: Octavia & Dioza

Bu ikisi, gezegen için bir savaşın zıt uçlarında buluşurlar, ancak hayatta kalmak zorunda kalırlar, sadece ikisi ve Diyoza'nın kızı Hope, tanıdıkları herkesten uzak bir gezegende. Bu süre zarfında onlar bir ailedir. Hope'u birlikte yetiştirirler.

100 kişiden kaçı hala hayatta?

Beşinci sezonun sonunda en az altmış iki suçlu öldü. Altıncı Sezona kadar, sadece dört Hayatta olduğu teyit edilen 100 kişiden otuz dördünün durumu bilinmiyor.


Clarke komutan olur mu?

Yanlış Komutanlar

Clarke Griffin, A.L.I.E.'ı yok etmek için kısa süreliğine Alev'e yerleştirildi. , ama o Komutan unvanını asla almadı en azından kısmen, o sırada bir Nightblood olmadığı ve Alev'e kalıcı olarak ev sahipliği yapamadığı için.

Octavia ve Jasper bir araya geliyor mu?

In Blood Must Have Blood (Bölüm 2), Octavia ve Jasper sonunda yeniden bir araya gelmek Weather Dağı'nda birbirinden ayrıldıktan sonra.

100'de Octavia'ya ne olacak?

Octavia, uzun zamandır, herhangi bir zamanda, herhangi bir gezegende, The 100'deki en tehlikeli insanlardan biri olmuştur. Ancak, Blodreina'dan sonra kurtuluşa giden uzun yolculuğundan sonra, Diyoza ile birlikte Hope'un üvey annesi oldu (geniş bir kalbe sahip başka bir kurtarılmış savaşçı kadın.)

Madi, Clarke'tan nefret ediyor mu?

Madi, Clarke tarafından kaçırılır ve Clarke'ın Diyoza ile Octavia'ya ihanet etme anlaşmasının bir parçası olarak zorla vadiye götürülür. Madi, kendisini korumak adına halkına ihanet ettiği için Clarke'a kızgındır. . Bir Komutan olarak insanlarını korumanın görevi olduğunu söylüyor.


100'deki en sinir bozucu kişi kim?

The 100: En Sevilen 5 Yardımcı Karakter (& En Çok Nefret Edilen 5 Karakter)

  1. 1 Nefret: Finn. Finn, ikinci sezonun ortasını geçemeden ölen ana suçlulardan ilki.
  2. 2 Sevilen: Lexa. ...
  3. 3 Nefret: Pike. ...
  4. 4 Sevilen: Indra. ...
  5. 5 Nefret Edilen: Sheidheda. ...
  6. 6 Sevilen: Emori. ...
  7. 7 Nefret Edilen: Bill Cadogan. ...
  8. 8 Sevilen: Roan. ...

Jasper the 100'ün nesi var?

Jasper gelişen TSSB ile mücadele 'Pilot'ta göğsüne mızrak saplandıktan sonra. Bu ikinci sezon boyunca devam etti. Başlangıçta 'Pilot'ta ölen küçük bir karakter olması gerekiyordu, ancak oyuncu kadrosu ve ekibin karakterini çok sevmesi nedeniyle kaderi değişti.

Clarke ve Bellamy bir araya geliyor mu?

Kitap serisi: evet, Clarke ve Bellamy romantik ortaklardır ve nişanlıdırlar. . Clarke ve Bellamy asla bir 'şey' olmazlar. Madi, Clarke'ın küçükken büyüttüğü bir çocuk, Bellamy'nin çocuğu değil. ... Kitap dizisi ve TV dizisi tamamen farklı.

Thomas Mcdonell neden 100'den kovuldu?

Finn'in ölümü hakkında konuşurken, 100 showrunner Jason Rothenberg daha önce Entertainment Tonight'a şunları söyledi: Bunu yapmanın duygusal olarak en etkili yolunu bulmaya çalışıyorduk. ... Bu katliam sezona girerken [olacağını] bildiğim bir şeydi. ölmek zorunda kalacaktı .


İnsan Finn'e ne olacak?

Bir şeyi aradan çıkaralım: En son HBO Max Adventure Time özel bölümünde, dizinin yıldızları köpek Jake ve Finn insan öldü . Bu büyük bir arsa bükümü değil. Özel bölüm, kelimenin tam anlamıyla, karakterlerin öldüğünün ortaya çıkmasıyla başlıyor ve ana noktayı vurgulayan bir başlık kartıyla tamamlanıyor.

Harper sığınağa mı gidiyor?

Die All, Die Merrily'de Clarke ve Jaha, toplantının kurallarına aykırıdır ve Skaikru ve Niylah'ın çoğunu sığınak . Sığınağın dışında kalan tek Skaikru, Polis'teki Kane ve Octavia; Becca'nın Laboratuvarında Raven; ve Monty, Harper, Jasper ve Arkadia'daki birkaç kişi daha.

Clarke uzaya mı çıkıyor?

Finalde, Clarke Griffin (Eliza Taylor) ve arkadaşları, uzaya fırlamak ve ilk sezonda tüm yol boyunca terk edilmiş insanlığın uzun zamandır evi olan Ark'a geri dönmek için beklenmedik bir göreve başladılar. ... Acımasız karar, Clarke'ın nükleer fırtınadan korunmadan Dünya'da kalması anlamına geliyordu.