Jasper 100'de öldü mü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Amelia Feeney
Puan: 4.4/5(56 oy)

Jasper'ın ölümü dizide, ana karakterler dünyanın tekrar sona ermek üzere olduğunu keşfettikleri anda gelir. 2. sezonda Mount Weather sakinlerinin ölümünün ardından Jasper, Maya'yı kaybetmenin üzüntüsü ve kaybettiği tüm bu hayatlarda oynadığı rol ile başa çıkmak için mücadele ediyor.

Jasper 100'de hangi bölümde öldü?

İçinde 'Diğer taraf' , Jasper - Devon Bostick tarafından oynanan - kendini zehirledi ve harap bir Monty'nin (Christopher Larkin) kollarında öldü. Jasper, Monty'ye en iyi arkadaşı ağlayıp onu sevdiğini söylerken, 'Öbür tarafta görüşürüz,' dedi.

Neden 100 Jasper öldürdü?

Jasper gitti devam etmektense kendi şartlarında ölmeyi tercih edeceğine inanmak bir sonraki savaşa kadar yeterince uzun süre hayatta kalmak için. Jasper'ın seçimi ve Monty için yazdığı mektup, Monty'nin Dünya hakkındaki duygularını ve Cennet'i hak etmenin ne anlama geldiğini etkiledi.

Jasper Octavia ile biter mi?

Kanda Kan Bulunmalı (Bölüm 2), Octavia ve Jasper birbirlerinden ayrıldıktan sonra nihayet yeniden bir araya gelirler. Mount Weather'de.

100'den Jasper kiminle çıkıyor?

Earth Skills'de Jasper göğsüne mızrak saplandıktan sonra Clarke onunla ilgilendi ve iyileşene kadar yaralarını tedavi etti. Daha sonra, Sezon İki'de Jasper aşık olur. Maya Yaşamı . Ancak, Sky People'ı Mount Weather'den kurtarmak için Clarke, Maya'yı öldürerek seviye 5'i ışınlamaya zorlanır.

100 4x11 Jasper ölür

32 ilgili soru bulundu

Bellamy Clarke'a aşık mı?

Gösteri sadece kitaplara dayalı olsa da ve şu anda kaynak materyalde keşfedilen herhangi bir alanı çok aşmış olsa da, Bellamy'den bahsetmekte fayda var. ve Clarke'ın dizinin yer aldığı kitaplarda romantik bir ilişkisi var. dayanır. Sonunda nişanlanırlar ve ormanda bir ev inşa ettikleri ima edilir.

Octavia ve Lincoln'ün bebeği var mı?

Hiç çocukları olmadı Octavia asla hamile olmadı . ... Bebeğin olduğu sahne onun doğduğu andır ve hamile olduğunu söylediği sahne aslında başka bir şey söylediği bir sahne.

Bellamy ve Clarke öpüştü mü?

Bellamy, gerekli olanı yaptıklarına onu ikna etmeye çalışır, ancak Clarke bunu düşünemez ve onları oraya nasıl getirdiğini bilerek her gün kurtardığı tüm insanlara bakamaz. Clarke daha sonra Bellamy'yi yanağından öper ve ona sarılır. , ona herkesle ilgilenmesini söylüyor.

Clarke 100 ile kim yattı?

Clarke öpücükleri Niyla ve seks yapıyorlar. Wanheda'da (Bölüm 2), Niylah'ın Roan'ın ortağı tarafından dövüldüğü ve ticaret merkezinin içinde etrafa fırlatıldığı görülüyor.

Jasper hangi bölümde kendini öldürüyor?

Jasper The trajik sonuyla karşılaştığında 100 4. sezon 11. bölüm The Other Side , bu tatlı, masum çocuğun son dört sezonda kırık bir ruha dönüşmesini izleyen fandomdan bir hüzün dalgasıyla karşılandı.

Monty, Jasper'ın çantasında ne buldu?

Monty onu takip eder, Jasper'ın Weather Dağı'na yürüdüğünü ve bayıldığını izler. Jasper'ın sırt çantasını arar ve onu bulur. Jasper, Finn'in küllerini yanında getirdi. . Uyandığında, ikisi dışarı çıkar.

Orijinal 100'den kaç tanesi hala hayatta?

şu anda var dört karakter hala hayatta olan orijinal yüzden: Clarke Griffin (Eliza Taylor), Octavia Blake (Marie Avgeropoulos), John Murphy (Richard Harmon) ve Nathan Miller (Jarod Joseph).

Jasper nasıl ölür?

Gökyüzü İnsanlarının geri kalanı İkinci Şafak Sığınağı'na gitmek için ayrıldığında, Jasper ölmek için Arkadia'da kalmaya karar verdi. Halüsinojenik Jobi Nuts'tan yaptığı çayı aşırı dozda almaktan ölmeden önce Monty ile son bir konuşma yaptı. intihara teşebbüs .

Octavia 100'de nasıl öldü?

O bir okla vuruldu ve Bellamy onu indirme gemisine geri götüremez. Lincoln, o ve Finn, Suçlulara yardım etmek için Reapers'ı Grounders'a yönlendirdikten sonra ortaya çıkıyor. Octavia hala hayatta olduğunu görmekten memnundur ve Lincoln, Bellamy'ye hemen ayrılırlarsa onu kurtarabileceğini söyler.

Octavia 100'ü kim bitiriyor?

11 En İyi: Octavia & Dioza

Bu ikisi, gezegen için bir savaşın zıt uçlarında buluşurlar, ancak hayatta kalmak zorunda kalırlar, sadece ikisi ve Diyoza'nın kızı Hope, tanıdıkları herkesten uzak bir gezegende. Bu süre zarfında onlar bir ailedir. Hope'u birlikte yetiştirirler.

Clarke ve Lexa birlikte mi yattı?

Uzay istasyonu gurbetçisi Clarke (Eliza Taylor) ve Yeraltı Komutanı Lexa (Alycia Debnam-Carey) arasında bir çekim kurduktan sonra, 'Onüç' nihayet seks yapmalarına ve mutlu bir an yaşamalarına izin verdi - sadece Lexa'yı Clarke için tasarlanmış başıboş bir kurşunla hemen öldürmek için. Lexa'nın ölümüyle ilgili kargaşa - ve hala - dağınıktı.

Dünyada Clarke'la kim kaldı?

Onlar olmadan Clarke, hiçbir arkadaşı olmadan Dünya'da yalnız kalacaktı. Bu zaten The 100 4. sezonun sonunda oldu. Kuzgun, Murphy, Emori ve Yankı uzaya gidiyor ve Octavia, Indra, Gaia, Jackson, Miller ve Niylah sığınakta kalıyor ve Clarke'ı altı yıl boyunca yüzeyde yalnız bırakıyor.

Bellamy'nin kız arkadaşı kimdi?

Gina Martin üçüncü sezonda küçük bir karakterdi. Leah Gibson tarafından canlandırıldı ve Wanheda'da (Bölüm 1) giriş yaptı. Gina, Arkadia sakinlerinden biriydi ve Weather Dağı'na ikmal seferlerine devam etti. Gina, Bellamy'nin kız arkadaşıydı ve ona son tedarik çalışmasından bir hediye getirdi.

Bellamy ve Clarke gerçek hayatta evliler mi?

Eliza Taylor ve Bob Morley, The 100'de sırasıyla Clarke Griffin ve Bellamy Blake olarak yan yana oynuyorlar. 7 Haziran 2019'da Taylor, Twitter aracılığıyla kendisinin ve Morley evlenmişti . Çift, ilişkileri konusunda çok özeldir.

Bellamy ve Clarke 7. sezonda birlikte mi?

Clarke Griffin (Eliza Taylor tarafından oynanır) The 100'ün yedinci sezonunun 13. bölümünde en iyi arkadaşı Bellamy Blake'i (Bob Morley) öldürdü. İki karakterin sonunda romantik bir öğe olmasını umut eden hayranlar, Clarke'ın kalp atışı sırasındaki sürpriz karşısında yıkıldı. -kırıcı karar.

100'den Octavia'nın bebeği var mıydı?

Yarım bir merak sezonunun ardından, son sezonun ikinci bölümü The Garden, Octavia'nın Anomali'ye rastladığında başına gelenleri gösterdi - Diyoza'nın doğum yaptığı ve savaşçı bir çift kadın çifti Hope'u akraba olarak büyüttüğü on yıllık bir yolculuk. Barış.

Kane Bellamy'nin babası mı?

Kane, Bellamy'nin babası değil .

100 gerçek adından Octavia nedir?

Marie Avgeropoulos (Yunanca: Μαρία 'Μαρί' Αυγεροπούλου; d. 17 Haziran 1986) Kanadalı oyuncu ve model. En çok The CW'nin kıyamet sonrası bilim kurgu televizyon dizisi The 100'deki (2014-2020) Octavia Blake rolüyle tanınır.