Jake Paul, Ben Askren'ı aradı mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Mozelle Brown
Puan: 4.4/5(31 oy)

Paul, ilk turda eski UFC dövüşçüsü Ben Askren'i nakavt etti. onların sözde ünlü maçı. Boks kariyeri hala gençken, sosyal medyadaki bazı kişiler Paul'ün hala profesyonel zirvesinde olan bir boksör veya en azından hala profesyonel bir sporcu gibi rakibinin sınıfını yükseltmesi gerektiğini öne sürdü.

Jake Paul kimi aradı?

Jake Paul sesleniyor Tim Tebow boks maçı için. Jake Paul, YouTuber arkadaşını (AnEsonGib), eski bir NBA oyuncusunu (Nate Robinson) ve bir çift MMA dövüşçüsü (Ben Askren ve Tyron Woodley) ile boks yaptı ve hepsini yendi.

Jake Paul, Ben Askren'den sonra kimi aradı?

Jake Paul, Ben Askren nakavtından sonra birkaç MMA dövüşçüsü tarafından hedef alındı. Tyron Woodley , BJ Penn, Dillon Danis.

Jake Paul, Ben Askren'ı nasıl nakavt etti?

Bir YouTube sansasyonu olan Paul, Cumartesi gecesinin ilk turunda Ben Askren'i nakavt etti izleme başına ödemeli kruvazör maçı Atlanta'daki Mercedes-Benz Stadı'nda düz bir sağ elle başa.

Jake Paul, Ben Askren'ı ne kadar çabuk nakavt etti?

Jake Paul aldı iki dakikadan az Ben Askren'i nakavt etmek ve Cumartesi gecesi üçüncü profesyonel boks galibiyetini almak için.

Jake Paul, Nate Robinson'ı nakavt ettikten sonra Ben Askren'ı Seslendirdi!

16 ilgili soru bulundu

Askren vs Paul düzeltildi mi?

Dövüş hayranları ve UFC yıldızları, yıkıcı ilk tur nakavtının ardından Jake Paul ve Ben Askren'in sonucunu açıkladı. 24 yaşındaki Paul, 36 yaşındaki Askren'ı yenerek tomurcuklanan boks kariyerinin üçüncü profesyonel zaferini kaydetti. ... Askren sabit görünüyordu .

Ben Askren-Jake Paul Maçı Saat Kaçta?

Jake Paul ve Ben Askren etkinliğinin tamamı 17 Nisan Cumartesi günü saat akşam 9. VE .

Jake veya Ben KO'yu kim kazandı?

Jake Paul Profesyonel boks rekorunu 3-0'a (üç nakavt) yükseltmek için yaptıkları mücadelenin ilk raundunda Ben Askren'i nakavt ederek hafif bir iş çıkardı. YouTube yıldızı, vurgulu bir zafer elde etmek için eski UFC savaşçısını açılış iki dakika içinde sağ eliyle dümdüz etti.

Jake Paul kimseyi nakavt etti mi?

YouTube yıldızı Jake Paul, Cumartesi gecesi Triller Fight Club ünlüler boks etkinliğinin ana etkinliğinin ilk turunda UFC gazisi Ben Askren'a karşı nakavtla kazandı.


Jake Paul Askren dövüşünü kim kazandı?

Ben Aşkren sonuçlar: Paul, Askren'ı ilk rauntta nakavtla ezdi. Sosyal medya ünlüsü Jake Paul, Cumartesi gecesi eski MMA dünya şampiyonu Ben Askren'i bir Triller Fight Club izle ve öde üzerinde planlanan sekiz rauntluk yarı siklet dövüşünde acımasız bir ilk rauntta nakavt ederek boks kariyerinde bir sonraki adımı attı.

Jake Paul 2021'i kimi aradı?

Jake Paul diyor Tommy Öfke onu sağa sola sallıyor ... boksöre hayatının en büyük maaşını teklif ettiğini iddia ediyor, ancak TNT noktalı çizgiyi imzalamadı. Jake Salı günü tweet attı: 'Tommy 'Fury' ekibimden gelen 2 bol teklifi reddetti.

Ben Askren ve Tyron Woodley arkadaş mı?

Eski Bellator ve ONE ağır siklet şampiyonu Ben Askren geçenlerde Pazar gecesi Jake Paul ve Tyron Woodley arasındaki büyük boks maçı hakkında düşüncelerini verdi. Askren her iki adama da aşinadır. Woodley ile yıllarca eğitim aldı ve arkadaş kalır eski UFC ağır siklet şampiyonu ile.

Jake Paul, Jorge Masvidal hakkında ne dedi?

'Daha fazla hiçbir şeyi sevmem ESPN'den Marc Raimondi'ye göre Paul, Masvidal'e karşı bir maç hakkında konuştu. 'Yeteneğim için iyi bir test, değil mi? O, elleriyle 'Gamebred' sokak dövüşçüsü.


Jake Paul'ün kız arkadaşı kim?

Erika Costell ? (@erikacostell) • Instagram fotoğrafları ve videoları.

Jorge Masvidal, Jake Paul ile arkadaş mı?

UFC süperstarı Jorge Masvidal ile sosyal medya arasındaki dostluk ortaya çıktı. sansasyon Jake Paul bitti . İkili, bu yılın başlarında The Problem Child'ın Ben Askren ile yaptığı boks maçı öncesinde bir basın toplantısı sırasında Masvidal'in Paul'ü görüntülü aramasıyla bağ kurdu.

Jake Paul Ben'e mi kaybetti?

Ben Aşkren bildirildiğine göre, Jake Paul'e ilk turda nakavt kaybından 500.000 dolar kazandı. Performansı hakkında ne düşünürseniz düşünün ve bu dövüşün mirası için ne anlama gelip gelmediğini düşünün, Funky'nin o maaş gününde büyük teselli bulduğunu hayal etmelisiniz.

Jake Paul dün kimi nakavt etti?

Bir YouTube yıldızı ve sosyal medya fenomeni olan 24 yaşındaki Paul, eski UFC şampiyonunu geçerek bugüne kadarki en zorlu testinde profesyonel olarak 4-0'a yükseldi. Tyron Woodley bölünmüş karar yoluyla. Sekiz tur olarak planlanan 190 kiloluk ağırlık maçı, Paul'ün memleketindeki Rocket Mortgage FieldHouse'un başını çekti.


Jake Paul Mayweather'a karşı savaşı kazandı mı?

Daha iri olan Paul, bu hedefi yakalayamayacağını anlayınca, Mayweather'ı bağla sekiz tur boyunca ayakta kalma planının bir parçası olarak. 26 yaşındaki Paul için ahlaki bir zaferdi; eve daha zengin gidecek ve yenilmez bir yaşayan efsane ile mesafe kat ettiğini söyleyebilecek.

Ben Askren ne kadar para aldı?

Ben Askren, Jake Paul'e karşı ne kadar kazanacak? Ben Askren var 500.000 dolarlık maaş MMA Fighting başına Jake Paul'e karşı mücadelesi için. Askren'in kontratında temel maaşın üstüne ikramiyeler de olabilir, ama olmasa bile, yarım milyon emekli bir adam için çok kötü bir ödeme değil.

Jake Paul'ün net değeri nedir?

Şu anda, Celebrity Net Worth, Jake Paul'ün net değeri olduğunu bildiriyor. 20 milyon ABD Doları . 20 milyondan fazla abonesi olan YouTube kanalı, sponsorluk anlaşmaları ve pazarlama ve ticari işletmeleri sayesinde bu büyük miktarı topladı.

Jake Paul vs Ben'i nereden izleyebilirim?

Jake Paul'ün Ben Askren'a karşı mücadelesi canlı olarak yayınlanacak Rulo , bilgisayar, akıllı telefon, tablet veya akıllı TV üzerinden izlenebilen. Dövüş, Apple TV, Android TV, Roku ve Amazon Fire'daki FITE uygulamaları aracılığıyla sunulacak.


Jake Paul bu dövüşte ne kadar kazanıyor?

Bir web sitesi, Sporting Free, Paul'ün garantili olduğunu tahmin ediyor 1 milyon dolar ve izle ve öde parasındaki payıyla bunu ikiye katlayacak. Site, Woodley'nin bunun yarısını kazanacağını iddia ediyor - dövüş için 500.000 dolar ve ardından izleme başına ödeme parası sayıldıktan sonra bunu ikiye katlayarak 1 milyon dolara çıkaracak.

Red, Askren'ın dövüşmesini neden durdurdu?

Askren, sekiz sayı için ayağa kalktıktan sonra görünüşte uyanıktı, ancak hakem maçı durdurdu. endişe yüzünden artık devam edemedi . Muhtemelen hak etti çünkü Jake Paul tarafından nakavt edildim. Bu çok utanç verici,' dedi Askren, kaybının eleştirisi hakkında.