Gözcü hiç müdahale etti mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lola Anderson
Puan: 4.1/5(28 oy)

Buna rağmen, diğer Gözcüler müdahale etti diğer uygarlıkların olaylarında, nadiren de olsa, özellikle dünyanın sonu robot Omegex Samanyolu'na yaklaştığında ve ona karşı hareket etmeyi yeterince tehlikeli bulduklarında.

Gözcüler hiç müdahale eder mi?

Gözcü sadece gözlemlemek ve asla karışmamakla yükümlüdür. . ... 1963'te Stan Lee ve Jack Kirby tarafından 'Fantastik Dörtlü' #13'te tanıtılan Uatu the Watcher, Marvel Comics tarihindeki en önemli kozmik karakterlerden biri olmuştur.

İzleyiciler neden müdahale etmiyor?

Bu ırkın orijinal adı o zamandan beri unutuldu; yaptıkları görevden sonra adını benimsemişlerdir. Bu müdahale etmeme politikası, Gözcülerin başka bir ırk hakkında bilgi vermek için yaptığı ve o ırkın kendisini yok etmesiyle sonuçlanan iyi niyetli bir girişimi nedeniyle .

Orijinal günahta Gözcü'yü kim öldürdü?

Gözcü'nün gözlerinin tanık olduğu şeylerin kurtarıldığı yer olduğunu ve suçluları bir şey yapmadan önce durdurmanın tek yolunun gözlerden birine sahip olmak, kimliklerini kendisine açıklamak olduğunu anladıktan sonra, öfke Gözcü'yü öldürdü ve kalan gözü aldı.

İzleyici MCU'da mı olacak?

Marvel's What If filminde Gözcü Uatu kimdir? Oyuncu kadrosunun büyük çoğunluğu daha önce film dizisinde yer almış olsa da, tamamen yeni bir ek daha var. Jeffrey Wright (Westworld), dizinin anlatıcısı olarak görev yapan gizemli bir göksel varlık olan Uatu the Watcher olarak MCU'ya katılacak.

İzleyici: Kökenler ve Güçler | Geek Kültürü Açıklandı

33 ilgili soru bulundu