iyogi desteği nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Carmela Schinner
Puan: 4.8/5(72 oy)

iYogi, Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Birleşik Arap Emirlikleri, Avustralya, Kanada ve Hindistan'daki müşterileri olan Gurgaon, Hindistan merkezli bir uzaktan teknik destek firmasıdır.

iYogi yasal bir şirket mi?

iYogi hiçbir tüketiciye doğrudan geri ödeme yapmayacak , bu nedenle tüketiciler, iYogi ile birlikte olduğunu iddia eden ve geri ödeme göndermek için bilgi isteyen birinden bir çağrı alırsa, bu bir dolandırıcılıktır. Ek olarak, Başsavcılık, tüketicilerle temaslarında iYogi adını yanlış bir şekilde kullanan dolandırıcılardan haberdardır.

iYogi hala iş başında mı?

iYogi şimdi tamamen kapatıldı , ancak operasyonları sonlandırmadan önce, şirketin kullanıcılarına hala işlerinin içinde olduklarını söylediği iddia edildi. Bu son yanlış açıklamadan sonra, iYogi ticari faaliyetlerini durdurdu.

iYogi ne zaman kapandı?

bir 19 Nisan 2018 , basın açıklamasında, Washington State AG'nin ofisi, davasının iYogi'yi kapattığını söyledi. Conyers tarafından önerilen Nasdaq listesinden önce kırmızı işaretli özel bir konu, kurucu ortaklardan biri olan Lunn'in meslektaşı ve iYogi Group CEO'su Challu'ya 5.568 hisse hediye etmesiyle ilgilidir.

iYogi destek Dock nedir?

için çok yardımcı uygulama paketi Support Dock Windows PC'ler ve Mac'ler, sistem verimliliğini optimize etmenize ve hataları düzeltmenize yardımcı olur . Bilgisayarlarınızı koruyun, kötü amaçlı yazılımlardan, casus yazılımlardan ve gereksiz dosyalardan kurtulun. Support Dock ayrıca iYogi'den anında teknik desteğe erişmek için bir kanal görevi görür. Artık IVR'de beklemek yok.

Teknik Destek Dolandırıcılığı / Dolandırıcı yok edildi!! - 1-888-965-8445 - www.iyogi.com

18 ilgili soru bulundu

iYogi'yi bilgisayarımdan nasıl kaldırırım?

Windows.iYogi.com pop-up reklamlarından sorumlu programları bilgisayarınızdan kaldırmak için, Başlat düğmesine tıklayın, ardından Denetim Masası'nı seçin ve Program kaldır'a tıklayın .

FastSupport com yasal mı?

FastSupport (LogMeIn, Inc. tarafından desteklenmektedir) meşru bir hizmet Bu, bilgisayar teknisyenlerinin bilgisayar sorunlarını incelemek ve/veya dosyalara veya sisteme verilen hasarı onarmak için GoToAssist yazılımı aracılığıyla müşterinin bilgisayarına uzaktan erişmesine olanak tanır.

Apple FastSupport com kullanıyor mu?

FastSupport.com (şimdiki değeri) o kadar yaygın ki artık Apple makinelerinde de mevcut . Fastsupport Apple Scam diye bahseden ve Fast Support Apple için arama yapan kişileri görmek yaygındır. Bunun nedeni, Apple için Hızlı Destek kullanan dolandırıcılar ve sorunlarını çözmek istedikleri için kullanıcılar buna düşüyor.

Hızlı destekten nasıl kurtulurum?

GoToAssist Müşteri Katılımsız Uygulamasını Kaldırın

  1. Windows Başlat düğmesi > Denetim Masası > Programlar ve Özellikler'i tıklayın.
  2. GoToAssist Expert masaüstü uygulamasına sağ tıklayın ve Kaldır'a tıklayın.

Hızlı desteği nasıl kullanıyorsunuz?

Müşteri sorunlarını rekor sürede çözün.

  1. Bir destek oturumu başlatın. GoToAssist'i web tarayıcınızdan, masaüstünüzden veya mobil cihazınızdan başlatın.
  2. Müşteriyi davet edin. Katılmak için müşteriler çevrimiçi olarak bir destek anahtarı girer veya sağladığınız bir bağlantıya tıklar.
  3. Bilgisayarı görün ve kontrol edin. Ekran paylaşımı, tanılama araçları ve daha fazlası, günü kurtarmanıza yardımcı olur.

Hızlı destek anahtarını nasıl alabilirim?

git www.fastsupport.com/download/attended-app . İndir'i tıklayın. Dosyayı Kaydet'e tıklayın.
...
Destek Anahtarı

  1. www.fastsupport.com'a gidin.
  2. Adınızı ve Destek Anahtarınızı girin.
  3. 'Yardımcı' uygulamayı indirip çalıştırmak veya hemen oturuma başlamak için Devam'ı tıklayın.

GoToAssist ne için kullanılır?

GoToAssist Uzaktan Destek, bulut tabanlı bir hizmettir. destek uzmanlarının ekran paylaşımı, fare ve klavye kontrolü ve diğer araçları kullanarak müşterilerinin teknik sorunlarını çözmelerini sağlar . Bireysel BT uzmanları veya ekipleri, talep üzerine hızlı destek sağlayabilir veya gözetimsiz masaüstlerine ve sunuculara erişebilir.

GoToAssist kötü amaçlı yazılım mı?

Uzak Yardımcılar GoToAssist Uzaktan Desteği Engellediğinde

Böyle bir dolandırıcılık teknik destek dolandırıcılığıdır. ... GoToAssist gibi uzaktan destek araçlarının yararlı kullanımları vardır ve bunları yasal teknik destek uzmanlarıyla kullanmanın hiçbir tehlikesi yoktur. Ancak, herhangi bir araç gibi, iyi olduğu kadar kötü de kullanılabilirler.

LogMeIn ve GoToAssist aynı mı?

LogMeIn Artık GoToAssist'in Sahibi , GoTo Ürün Ailesinin Geri Kalanı ile birlikte. ... Uzaktan Destek ürünümüz, artık LogMeIn ve GoTo ailelerinin bir parçası olan birçok ürüne üstün alternatifler sunuyor.

GoToAssist'i nasıl çalıştırırsınız?

  1. Bir cihazda katılımsız erişim ayarlayın.
  2. iOS veya Android için GoToAssist (Uzaktan Destek) uygulamasını yükleyin.
  3. Uygulamayı mobil cihazınızda açın.
  4. Temsilci e-posta adresiniz ve şifrenizle oturum açın.
  5. Katılımsız Destek (iOS) veya Katılımsız Bilgisayarlar'a (Android) dokunun.
  6. İstediğiniz bilgisayarı bulun, ardından seçmek için dokunun.
  7. Bağlan'a dokunun.

GoToAssist iPad ile çalışır mı?

GoToAssist (Uzaktan Destek) sağlar iPhone veya iPad'inizden masaüstlerine ve mobil cihazlara hızlı ve kolay bir şekilde destek sağlarsınız . Müşterilerinizi yardıma ihtiyaç duydukları zaman ve yerde destekleyin. ... 1) GoToAssist uygulamasını iPhone veya iPad'inize indirin ve yükleyin.

GoTo yardımından nasıl kurtulurum?

GoToAssist Expert masaüstü uygulamasını kaldırın (Windows)

  1. Windows Başlat menüsü > Denetim Masası > Programlar ve Özellikler'i tıklayın.
  2. GoToAssist Expert masaüstü uygulamasına sağ tıklayın ve Kaldır'a tıklayın.

Fastcaptchasolver com güvenli mi?

Fastcaptchasolver.com kötü niyetli … Fastcaptchasolver.com, doğrudan masaüstünüze veya telefonunuza bildirim spamı gönderebilmesi için tarayıcı bildirimlerine abone olmanız için sizi kandırmaya çalışan bir sitedir.

GoToAssist'i nasıl engellerim?

Windows Başlat menüsü > Kontrol Paneli > Programlar ve Özellikler. GoToAssist Expert masaüstü uygulamasına sağ tıklayın ve Kaldır'a tıklayın.

Apple'daki bir insanla nasıl konuşurum?

Apple Destek'e iletişime geçin

  1. ABD teknik desteği: (800) APL–CARE (800–275–2273)
  2. Dünya çapındaki tüm destek telefon numaralarını görün.
  3. Bir mobil operatörle iletişim kurun.
  4. Apple Retail Store Genius Bar'da rezervasyon yapın.
  5. Beats desteği: (800) 442–4000 (ABD) veya dünya çapındaki tüm destek telefon numaralarını görün.

Apple Destek araması ücretsiz mi?

Çoğu Apple yazılım ve donanım ürünü şunları içerir: sınırsız ücretsiz destek olayı ürün sahipliğinin ilk 90 günü içinde veya geçerli yasaların gerektirmesi durumunda daha uzun süre içinde. Apple Watch Edition, 2 yıllık ücretsiz destekle birlikte gelir.