rezil 2'de iyi mi kötü mü olmalıyım?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rodrigo Tepeleri
Puan: 4.2/5(8 oy)

Eğer sadece bir kez oynuyorsun, iyi ol . inFamous oyunlarındaki şeytani hikayeler her zaman üst üste gelmiş gibi geldi, Second Son'da daha iyi, ama yine de genel hikayeye uymuyormuş gibi geliyor. Hangisini oynarsan oyna, oyun gerçekten çok kısa. Yani sonunda zaten iki kez oynamaya başlayacaksınız.

Indaily'de iyi olmak mı kötü olmak mı daha iyi?

Rezil İkinci Oğul - İyi mi Kötü mü? ... In Famous 1 & 2 ile iyinin her zaman daha eğlenceli bir seçenek olduğunu, daha iyi güçlere sahip olduğunu ve insanların size yardım etmesini sağladığını buldum. Ama İkinci Oğul ile deneyimlediklerim tamamen farklı; Aslında kötü olmak daha eğlenceli .

İkinci oğulda kötü olmak mı iyi olmak mı daha iyidir?

Eğer seçersen iyi karma , kabileniz genellikle sizi çok daha fazla kabul edecektir. Eve dönmenizi isteyecekler ve eve döndüğünüzde sevinecekler. Kötü karma seçerseniz, aynı tepkiyi vermezler.

Kendimi rezil ikinci oğlum olarak mı teslim etmeliyim?

İyi karma kazanmak istiyorsanız Kendini Teslim Etmelisin (mavi seçenek). Kötü karma kazanmak istiyorsanız, kendi işinize bakmalı ve Kabileyi Kurban Etmelisiniz (kırmızı seçenek).

Kötü şöhretli ikinci oğulda seçimler önemli mi?

Rezil: İkinci Oğul farklı değil. Karma sistemi geri döner ve nasıl oynadığınız, Delsin Rowe'un nasıl bir insan olacağını etkiler. ... Seçim, hikayenin gelişme şeklini önemli ölçüde etkilemeyecek, ancak sizi ilgili karmik yola sokacak. Akıllıca seçin ve oyunun geri kalanında seçiminize bağlı kalın .

Rezil İkinci Oğul - İyiye Karşı Kötüye Adım Adım

31 ilgili soru bulundu

InFAMOUS ikinci oğul PS5'te oynanabilir mi?

Rezil: İkinci Oğul geriye dönük uyumluluk ile PS5'te tamamen oynanabilir , ancak başlık için tam 4K 60 FPS yükseltmesi yok.

InFAMOUS ikinci oğlunda tüm yetkileri almak mümkün mü?

InFAMOUS'ta kilidini açmak için toplam dört güç var: Second Son; Duman, Neon, Video ve Beton . Bu güçlerin her biri standart bir mermi yeteneği ile birlikte gelir ve mermilerinizi alır almaz her güç için mermilerinizi seviyelendirmenizi öneririz.

Akomish nedir?

Akomish'ler küçük bir kasaba olan Salmon Bay, Washington'dan kurgusal bir Kızılderili kabilesi , Seattle'ın birkaç mil dışında bulunur. Delsin, Reggie ve Betty, Akomish kabilesinin üyeleridir.

Kötü şöhretli ikinci oğul ne kadar uzun?

Ana oyunu şurada bitirebilirsin: 10 saatten biraz fazla , ve her yan görevi ve isteğe bağlı hedefi yalnızca birkaç tanesinde kolayca tamamlayabileceksiniz. Krediler geldiğinde, özellikle oyunun ne kadar iyi göründüğüne aşık olacağınız için, isteksiz kalacaksınız.


Kötü şöhretli ikinci oğulda kötü adam olabilir misin?

Rezil: Second Son, şimdiye kadar yapılmış en iyi süper kahraman veya süper kötü adam oyunudur. Bu PlayStation 4'e özel oyunun güzelliği, karakteriniz için iyi ya da kötü tarafı seçebilmeniz ve dünyanın size davranış şeklini değiştirebilmenizdir.

delsin Rowe Kızılderili mi?

Biyografi. Delsin bir 24 Akomish Kabilesinden bir yaşındaki Kızılderili . Kaderinde büyüklüğün olduğuna inanan Delsin'in sokak sanatçısı olarak mesleği ve özgür ifadeye yönelik sarsılmaz tutkusu, D.U.P.

İkinci oğul iyi bir oyun mu?

Yanlış anlama – İkinci Oğul çok açık dünya süper kahraman aksiyon oyunu ilk ve bunda mükemmel bir tane. Gösterişli güçleri savaşta harika görünür ve hissettirir ve bunun gibi oyunların amacı da budur. Ama karakterlerin daha ağır, daha gerçekçi tonlarından benim kadar zevk almayı beklemiyordum.

Kessler Cole MacGrath mı?

Kessler rezil'in ana antagonisti . Adı, eski benliğini ıssız bir gelecekten kurtarmak için geçmişine döndüğünde Cole MacGrath tarafından kullanılan bir takma addı.


İyi ve kötü arasındaki farkı nasıl söylersin?

İyi, özveri, nezaket, yardımseverlik, ahlak ve merhamet gibi niteliklerle ilişkilidir. Kötülük gibi niteliklerle ilişkilidir bencillik , zulüm, kötülük, ahlaksızlık vb.

In Famous 2'de nasıl iyi bir karma elde edersiniz?

Büyük oyun kararları vermenin yanı sıra iyi Karma kazanmanın birçok yolu vardır.

  1. Masumları ve hastaları iyileştirin.
  2. Düşmanları kısıtlayın.
  3. Rehineleri kurtar.
  4. Buz güçleriyle düşmanları dondurmak.
  5. Dağınık bombalar.
  6. İyi Karma (mavi) Yan Görevleri tamamlayın.

Kötü şöhretli ikinci oğul için DLC var mı?

inFamous 2'deki boşluğu dolduracak. inFamous: Second Son'un özel sürüm versiyonu, inFamous 2'nin sona ermesinin ardından odaklanacak bir dizi özel DLC görevi olan Cole's Legacy'yi içerecek.

Kötü şöhretli ikinci oğul üçüncü oyun mu?

Seri, In Famous'ı, devamı Inknown 2'yi, Inknown: Festival of Blood adlı kanon dışı indirilebilir oyunu, aynı adı taşıyan DC Comics çizgi roman serisini, Inknown Second Son'un üçüncü ana girişini ve bağımsız bir genişleme olan In Famous First'i içerir. Işık. ...


Kötü şöhretli ilk ışık kaç saat?

PS4'ün Rezilliği: İlk Işık 1080p, Yayılıyor Yaklaşık 4-5 Saat Oynanış.

delsin kaç yaşında

Delsin bir 24 yaşındaki Kızılderili Akomish Kabilesinden. Kaderinde büyüklüğün olduğuna inanan Delsin'in sokak sanatçısı olarak mesleği ve özgür ifadeye yönelik sarsılmaz tutkusu, D.U.P.

Augustine güçlerini nasıl elde etti?

liderliğindeki katliamlar

Augustine güçlerinin kilidini açar patlamadan sonra . Bir noktada Brooke, kendi uyuyan güçlerinin kilidinin açıldığı Canavar ile savaşmak için konuşlandırıldı.

Kanallar güçlerini nasıl alır?

Kanallar güçlerini geliştirebilir elementlerini veya elementleriyle ilgili enerjilerini emerek . Gereken miktar değişebilir, çünkü Cole MacGrath güçlerini bir şehrin yarısına kadar elektrik sağlayacak kadar elektrik geçirerek geliştirirken, Delsin Rowe Neon'u çok daha küçük bir miktarı emerek geliştirdi.


Delsin neden güçleri emebilir?

Delsin, yargılanmadan götürülmek üzere belirli kanallarla dolu bir otobüsle karşılaştığında kendisinin de bir kanal olduğunu keşfeder. Yaralı bir yolcuyu enkazdan sürüklerken, diğer kanalların güçlerini emme konusundaki doğal yeteneği tetiklenir. Daha önce ortalama bir joe olan Delsin, daha sonra dumanı kontrol edebiliyor.

InFamous ikinci oğlunda dumanı nasıl tahliye edersiniz?

Dumanı Tahliye Edin

Dokunmatik Yüzey düğmesini basılı tutun bacaları, harap arabaları veya diğer Duman Kaynağını boşaltmak için.

InFamous ikinci oğlunun sonunda ne olacak?

İyi sonda, Augustine ifşa oldu ve tüm kampanyası, o götürülürken Fetch, Eugene ve Delsin için tezahürat yapan kalabalıklarla kapatıldı. . Delsin daha sonra Akomish halkının içinden betonu çıkarmaya gider ve hem halkının hem de şehrin kahramanıdır.

Rezil ikinci oğul 60 fps mi?

Sucker Punch şimdi hem In Famous Second Son hem de Ghost Tsushima'nın PS5 için optimize edildiğini açıkladı. Her iki başlık da şimdi bir ipeksi pürüzsüz 60fps ve azaltılmış yükleme süreleri sayesinde harekete geçmek artık her zamankinden daha hızlı. Her iki oyun da PS4'ten kaydetme aktarımlarını destekler.