itachi hangi bölümde ölüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Savanah Mayer
Puan: 4.7/5(40 oy)

Itachi ilk kez öldü bölüm 138 Sasuke ile kavga ettikten sonra, reenkarnasyondan sonra ikinci kez öldü, reenkarnasyon Jutsu'yu bozduktan sonra 139. bölümdeydi.

Sasuke hangi bölümde Itachi'yi öldürür?

Bu ark, Sasuke Uchiha ve kardeşi Itachi arasındaki savaşı görüyor. 42 ila 44 arasındaki ciltleri kapsar veya daha spesifik olarak mangada 384 ila 412 arasındaki bölümleri kapsar ve 134 ila 143 arası bölümler Naruto: Shippūden animesi.

Kakashi, Itachi'yi hangi bölümde öldürür?

'Sabah Sisinin Dönüşü '(Return of the Morning Mist, Asagiri no Kikyō) orijinal Naruto animesinin 81. bölümüdür.

Naruto'nun kardeşi kim?

Itachi Uchiha (Japonca: Itachi Uchiha, Hepburn: Uchiha Itachi) Masashi Kishimoto tarafından yaratılan Naruto manga ve anime serisindeki kurgusal bir karakterdir.

Tsunade'yi kim öldürdü?

Mücadelenin destansı olmasına rağmen, Süt Rakiplerini kolaylıkla yok etmeyi başardı, görünüşe göre hepsini öldürdü, ancak - ortaya çıktığı gibi - Tsunade hayatta kaldı. Bunlar, Tsunade'nin görünüşte öldüğü iki durumdur, ancak gördüğümüz gibi, her ikisinden de kurtulmuştur.

Itachi'nin Ölümü, Itachi Vs Sasuke, Itachi, Amaterasu'yu Sasuke'ye İmplant Ediyor, Itachi'nin Ölümü İngilizce Dublaj

29 ilgili soru bulundu

Kakashi'yi kim öldürür?

Çözüm. Kakashi hangi bölümde ölüyor?, Kakashi Hatake, Naruto Shippuden Manga animasyon serisinin 8. sezonunun 159. bölümünde öldü. Her ne kadar hayata geri dönse de ağrı Naruto ile bir anlaşma yaptıktan sonra onu öldüren. Kakashi, naruto, hashirama ve sasuke'nin avcısıydı.

Sasuke, Itachi'yi hiç yendi mi?

Yani Itachi vefat etmiş olsa bile, şunu söylemek güvenli Sasuke'nin onu asla gerçekten dövmediğini . Yine de bazıları Itachi'nin daha güçlü olduğu fikrine katılmayabilir. ... Sharingan hakkındaki bilgisi de Sasuke'ninkini aşıyor. Itachi'nin, Sasuke'nin asla uyuşmadığı genjutsu ile olan hüneri.

Sasuke veya Itachi'yi kim kazanır?

8 En Zor: Sasuke Vs.

Beklendiği gibi, hem Sasuke hem de Itachi son nefeslerine kadar savaşırken Kishimoto bu dövüşle teslim oldu. Itachi neredeyse kör olmasına rağmen, Sasuke'yi sınırlarını zorlamayı başardı. Rağmen Sasuke savaşı kazandı , daha sonra Itachi Uchiha'nın kazanmasına izin verdiği ortaya çıktı.

Naruto, Itachi'yi yenebilir mi?

Naruto, Obito Uchiha, Madara Uchiha, Kaguya Otsutsuki ve ardından Sasuke Uchiha ile bir günde dövüşecek kadar güçlüydü. Itachi'nin ondan daha güçlü olmasının imkanı yok . ... Bugüne kadar serideki en büyük ninja olmaya devam ediyor ve bu nedenle, şüphesiz Itachi'den daha güçlü.

Guy, Kakashi'den daha mı güçlü?

Gücü ve hızı tüm seride neredeyse eşsiz. Aslında, Kakashi bunu kabul ediyor Adam bazı yönlerden daha güçlü . ... Taktiğini Kakashi'yi yenmek üzerine kurar ve taijutsu'su daha iyidir. Kakashi bir taijutsu ovma değildir, ancak Guy en iyilerinden biridir.

Naruto Goku'yu yenebilir mi?

Naruto'nun fiziksel gücü Goku seviyesinde olmasa da, bir dövüşte kesinlikle ona karşı iyi şeyler yapabilir . Altı Yol Bilge Modu gibi aşırı güçlü yeteneklerle Naruto, Goku'yu kesinlikle alabilir.

En güçlü Uchiha kim?

1 EN GÜÇLÜ: Sasuke Uchiha

Kuşkusuz, tüm zamanların en güçlü Uchiha'sı olan Sasuke, Itachi Uchiha'nın ölümünden sonra Mangekyo Sharingan'ı kazandı. Gözleri ona Amaterasu ve Alev Kontrolü'nün gücünü verdi. Bununla birlikte Sasuke, Full-body Susanoo'yu kullanma yeteneğini de kazandı ve bu onu son derece güçlü yaptı.

Kakashi'nin oğlu kim?

Ken (Ken, Ken) Konohagakure'den bir shinobi ve Hatake klanının bir üyesi. Kakashi Hatake ve Mina'nın tek çocuğudur. O da babası gibi dahidir ama aynı zamanda oyuncudur ve tıpkı annesi gibi işleri ciddiye almaz.

Kakashi Boruto'da öldü mü?

Mevcut dizi Boruto'ya göre, Kakashi yaşıyor ve geri dönecek 23. bölümde, Kishimoto tarafından verilen çeşitli ipuçlarıyla görüldüğü gibi. Naruto'yu incelerken, Kakashi'nin Pain ile dövüşürken Sharingan'ını ve sol gözünü kaybettiği açıktır.

Kakashi, Pain tarafından mı öldürüldü?

Kakashi, Pain tarafından öldürülür. , çok kuyruklu canavarları kontrol ederek ve güçlerini milletler arasındaki çıkmazları müzakere etmek için bir araç olarak kullanarak dünyaya barış getirmeye çalışan bir Akatsuki üyesi.

En zayıf Uzumaki kim?

2 Uzumaki Klanı: Karin

Yani bu karakterlerle karşılaştırıldığında Karin Uzumaki'nin klanın en zayıfı olduğu açık.

En güçlü 3 Uchiha kim?

Tüm bunlar göz önünde bulundurularak ve Uchiha ile ilgili biraz daha araştırma yapılarak, bu liste ek beş Uchiha girişi ile güncellendi.

  1. 1 Sasuke Uchiha. Listenin başında Sasuke Uchiha yer alıyor.
  2. 2 Madara Uchiha. ...
  3. 3 Obito Uchiha....
  4. 4 Indra Otsutsuki. ...
  5. 5 Itachi Uchiha....
  6. 6 Shin Uchiha. ...
  7. 7 Shisui Uchiha. ...
  8. 8 Sakura Uchiha. ...

En zayıf Sharingan kimde?

En zayıf Sharingan kimde?

  • 1 EN GÜÇLÜ: Sasuke Uchiha.
  • 2 EN ZAYIF: Kakashi Hatake ....
  • 3 EN GÜÇLÜ: Indra Otsutsuki.…
  • 4 EN ZAYIF: Shisui Uchiha.…
  • 5 EN GÜÇLÜ: Itachi Uchiha.…
  • 6 EN ZAYIF: İzuna Uchiha.…

Naruto Luffy'yi yenebilir mi?

Naruto Luffy'den daha güçlü . Gezegen avcılarını alır ve hayatta kalır. Luffy çivi gibi sert, çoğundan daha güçlü ama yine de kaybediyor. Bu zafer Naruto'ya gider.

Goku Thanos'u yenebilir mi?

Goku gerçekten güçlü bir varlıktır, kendi evrenindeki birçok tanrıdan kat kat daha güçlüdür. ... Thanos Goku'yu zamanında dondurabilir , gerçekliğini tamamen parçalayabilir veya onu doğrudan bir kara deliğe taşıyabilirsiniz. Diğer Taşların gerçek güçlerine bağlı olarak Thanos, Goku'nun ruhunu veya zihnini bile ele geçirebilir.

Naruto Saitama'yı yenebilir mi?

Naruto'nun hızı ışık hızını geçti ve Saitama'nın bunu yenmesinin olası bir yolu yok . ... Naruto, dayanıklılığı ve hızı sayesinde kazanır. Düşmanınızdan daha hızlıysanız, savaşı lehinize çevirir.

En zayıf Hokage kim?

Bunu akılda tutarak, aralarındaki en güçlü ve en zayıf olanlardan birkaçına biraz daha ışık tutmak için bu makaleyi yeniden gözden geçirdik.

  1. 1 EN ZAYIF: Yagura Karatachi (Dördüncü Mizukage)
  2. 2 EN GÜÇLÜ: Hiruzen Sarutobi (Üçüncü Hokage) ...
  3. 3 EN ZAYIF: Onoki (Üçüncü Tsuçikage) ...
  4. 4 EN GÜÇLÜ: Hashirama Senju (İlk Hokage) ...

Naruto 8 Kapıyı açabilir mi?

Dark Chakra ile birleştirildiğinde, bu teknik kullanıcının hızını, dayanıklılığını ve fiziksel gücünü insanüstü seviyelere çıkarır ve Shinno'dan bahseder. tüm Sekiz Kapının kilidini açabilir bu formla ve hala hayatta.