İzobel'in Katherine ile ilgisi var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ozella Jones
Puan: 4.5/5(15 oy)

önemsiz şeyler. Hem Isobel hem de Katherine birbirleriyle uzaktan kan bağıyla bağlıdırlar. . Isobel, Katherine'in ikizi Elena Gilbert'i taşıyordu. ... Katherine ayrıca Damon'ı bir vampir olarak evlat edindi, ancak Damon on yıllar sonra Isobel'i de evlat edindi.

Elena'nın Katherine ile ilişkisi nedir?

Elena'nın bir Petrova Doppelgänger olduğu ve bu nedenle onun atasıyla özdeş olmasından sorumlu olduğu ortaya çıkıyor. Katherine Pierce (kızlık soyadı Katerina Petrova). Bu aynı zamanda onu doğaüstü bir yaratık yapma anlamına da gelir. ... Altıncı sezonun finalinde Kai, Elena'yı sihirle Bonnie'nin hayatına bağladı.

Katherine Elena kardeş mi?

Romanlarda Katherine, Elena'yı güçlü benzerliklerinden dolayı soyundan geldiği için karıştırır. ... Ancak, Katherine ve Elena'nın aynı anneyi paylaştıkları ortaya çıktı. Üvey kızkardeş . Seride, Elena Gilbert, Katherine Pierce'ın uzak bir soyundan ve ikizlerinden biridir.

Katherine'in bebeğinin babası kimdi?

Vampir Günlükleri boyunca

The Vampire Diaries'in dördüncü sezon finalinde Graduation, Katherine ile yattı. Niklaus Mikaelson kızı Adyelya'ya hamile kaldı.

Katherine ve Elena neden aynı görünüyor?

Elena ve Katherine (Tatia'nın yanı sıra) hepsi birbirinin ikizi , Petrova ailesinin ilk benzer dehası Amara'dan geliyor. Bu, hepsinin tamamen aynı göründüğü anlamına gelir. Bu, Katherine'in öldüğü düşünüldüğünde tekrar oldu ve Elena 2009'da Damon ve Stefan ile tanıştı.

Isobel'in The Vampire Diaries'deki Katherine ile nasıl bir ilişkisi var?

29 ilgili soru bulundu

Damon ve Elena'nın çocuğu var mıydı?

Damon ve Elena'nın bir kızı var . Adı da Stefanie Salvatore. Bu güzel bir haber çünkü Damon ve Elena'yı son gördüğümüzde mutluydular ve en iyi hayatlarını yaşıyorlardı.

Elena ve Katherine gerçek hayatta ikizler mi?

'The Vampire Diaries'in kurgusal dünyası Mystic Falls'ta Elena Gilbert ve Katherine Pierce (Nina Dobrev) gibi görsel ikizler çok yaygın. Gerçek hayatta, görsel ikizler biraz daha az yaygındır, ama varlar . Twin Strangers web sitesi sizinkini bulmanıza yardımcı olmak için burada.

Katherine'in kızının bebeği var mıydı?

Katherine ve Nadia Nadia Petrova, Katerina Petrova'nın kızıdır. Katherine, 1490'da Nadia'yı doğurdu. ama Nadia, Katherine onu tutma şansı bile bulamadan ondan alındı.

Elena gerçek aşk kim?

Damon Salvatore . Elena ve Damon'ın büyüyen arkadaşlığı. Damon Salvatore, Stefan Salvatore'un ağabeyi ve Elena'nın gerçek aşkı ve Kocasıdır.


Katherine Klaus'la yattı mı?

Hepsi 2013 Noelini The Abattoir'da birlikte geçirdiler. Katherine ikisiyle de yattı. . Katherine'in ilk vampir olduğu zaman, aslen Klaus'un kanıydı. Bir meleze dönüştüğünde, kızının kanındandı.

Katherine Pierce'ı kim çevirdi?

Katerina 1492'de Vampir oldu. Rose-Marie'nin kanı .

Katherine ve Elena arkadaş mı?

Katherine'in gözünde Elena her şeye sahipti. Daha genç görsel ikizdi arkadaşlarla çevrili Bonnie ve Caroline gibi onu seven. ... Katherine, arkadaşlığı yerine Elena'nın hayatına imreniyordu. 5. sezonda, Elena'nın vücudunu ele geçirmek için Gezgin güçlerini kullanarak Elena'nın hayatını çaldı.

Katherine İyi mi Kötü mü?

Katherine asla tamamen kötü olmadı ; bencil ve acımasızdı, elbette, ama kötü olduğu için kötü değildi. ... Katherine, Mystic Falls'tan kaçmayı başarabilirdi, ama mürettebat kızını aldı ve onu yalnız ölüme terk etmeyecekti, bu da Katherine Pierce'in gerçekten de bir kalbi olduğunu kanıtladı.


Katherine neden Elena'dan nefret ediyor?

Katherine 2010 yılında Mystic Falls'a ilk döndüğünde Stefan ve Damon'ın sevgisini kazandığı için Elena'yı kıskanıyor Geçmişte her iki erkek kardeşle de ilişkileri olduğu için ve Damon'ı hiçbir zaman gerçekten sevmemesine rağmen, hala Stefan'a aşıktı.

Katherine Elena'nın annesi mi?

isobel flemming Alaric Saltzman'ın karısı ve Elena Gilbert'in biyolojik annesiydi. Sık sık birlikte komplo kurduğu bir vampir olan atası Katherine Pierce ile iyi arkadaştı. ... Elena'nın biyolojik annesi olduğu için aynı zamanda Gilbert Ailesi'nin bir akrabasıydı.

Katherine Elena'nın cesedini terk ediyor mu?

Katherine ikincisini seçer ve Salvatore evinde ortaya çıkar. ... Stefan'ı en son bırakarak herkese kendi tarzında veda ediyor. Onu öper ve Stefan onu bıçaklar. Katherine yere yığılır ve Elena'nın cesedini terk eder. .

Stefan'ın ruh eşi kimdi?

Stefan ve Elena Romantik olarak yeniden bağlandı, ancak gösteri mevsimleri boyunca insan Elena'nın Stefan'ın ruh eşi olduğu ve Elena'nın Damon'la birlikte olmak için bir vampire dönüşmesi gerektiği gerçeğini vurgulayarak bir noktaya değindi.


Caroline Klaus'u seviyor muydu?

Oradan itibaren, Klaus, Caroline için gerçek bir sevgi gösteriyor ve dizi devam ettikçe ona olan çekiciliği ve sevgisi artmaya devam ediyor. Sonunda, içinde iyi şeyler olduğunu kanıtladıktan sonra arkadaş olurlar. ... Ne kadar sürerse sürsün onun son aşkı olmaya niyetlidir.

Petrova soyu nasıl devam etti?

Elena'nın ölümü ve vampire geçişi sona erdi Petrova doppelgänger soyu, çünkü üreyemediği ve çocuk sahibi olamadığı için soyundan gelen yok. Mutlu Evimi Senin İçin Bırakırım'da tedavinin 1994 versiyonunu alır ve insan olmaya geri döner ve şimdi çoğalabilir ve çizgiyi devam ettirebilir.

Klaus, Katherine'in bebeğinin babası mı?

Katherine döndükten sonra, bir insan doppelgänger kanına ihtiyaç duyduğu için kanı Klaus için işe yaramaz hale geldi. ... Daha sonra New Orleans'ta tekrar karşılaştıklarında Katherine'in tek gecelik ilişkileri sırasında hamile kaldıkları kızı Adyelya Mikaelson'a hamile olduğu ortaya çıkar.

Elena Gilbert neden 7. sezonda yok?

Elena Gilbert neden 7. sezonda yok? Duygusal gönderisinin ardından Nina, Self Magazine ile yaptığı röportajda diziden ayrılma nedenlerini detaylandırdı. 20 yaşında bir genç olarak gösteriye başladığından beri devam etmek istediğini söyledi. büyüme gösterinin dışında bir oyuncu olarak.


Katherine ölmeden önce Elena'ya ne yaptı?

Katherine son anda Bonnie'ye Stefan'a sahip olamıyorsa kimsenin, özellikle Elena'nın olamayacağını açıkladı. Yani, o ölmeden önce, kendini Dr. Wes'in iğnesi — bu, Elena'nın da vampirlerden besleneceği anlamına geliyor. Bunların hepsini yakaladın mı HollywoodLifers?

Damon ve Stefan kim?

Damon Stefan Salvatore ile birlikte ana kahramanlardan biri , özellikle hikayenin ana ayarı Mystic Falls'ta. Kardeşi Stefan (Paul Wesley) ve ikisi de insanken sevmek zorunda kaldıkları Katherine Pierce (Nina Dobrev) adlı kadın vampir arasındaki bir aşk üçgeninin parçasıdır.