irita marriott nerede yaşıyor

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Amelie Rogahn
Puan: 4.6/5(72 oy)

Irita Marriott | Antika Uzmanı & BayisiLetonya'da doğdum ama taşındım. Birleşik Krallık 20'li yaşlarımın başında.

Tim Medhurst nerede yaşıyor?

Timothy Medhurst serbest çalışan bir danışman ve müzayedecidir. Madeni para ve antika satan kendi şirketi Timothy Medhurst Coins And Antiquities'i kurmadan önce on yıl müzayede sektöründe çalıştı. Dorset .

Izzie Balmer nerede çalışıyor?

Bildiğimiz tek şey şu anda yaşadığı ve çalıştığı. Bristol . Antikalar Yolculuğuna katılmadığında, baş değerleme uzmanı olduğu Wessex Müzayede odalarında bulunabilir.

Arita Marriott kimdir?

Irita bir antika uzmanı ve satıcısı kendi işini yürüten Irita Marriott Antiques. Web sitesine göre, Irita son sekiz yıldır sektörde, bu yüzden sevilen gösteriye katacak çok deneyimi var.

Isabel Balmer, Charles Hanson'la akraba mı?

Izzie Charles'ın eski bir çalışanı

Şovdaki yapımcılardan sonra, Flog It'te de çalıştı! ve Sokak Müzayede, Izzie'nin TV becerilerinden etkilendi, daha sonra Sokak Müzayedesinde ortak sunucu olarak görevlendirildi.

Antikalar Yol Gezisi Uzmanları Irita ve Tim ŞOK'ta - ne olduğunu bilin

34 ilgili soru bulundu

Charles Hanson hala evli mi?

Kişisel hayat. Hanson, 29 Mayıs 1978'de Holbrook, Derbyshire'da doğdu. 2010 yılında, Hanson evli Rebecca . ... Hanson'ın iki çocuğu var, Matilda, Frederick, ama aynı zamanda ölü doğmuş bir oğlu Thomas vardı.

Christina trevillian pazarlık avı kaç yaşında?

Christina Trevillian'ın yaşının olduğu düşünülüyor yaklaşık 40 ancak doğum tarihini tam olarak açıklamadı. İngiltere'de doğdu.

James Lewis pazarlık avı nerede?

Daha sonra Derby'de kendi müzayedecileri Bamfords'u kurmaya devam etti. Şimdi dayanmaktadır Dama Yolu , ayrıca Matlock ve Bakewell'de bir satış odası var.

Antiques Road Trip'teki yeni kız kim?

Izzie Balmer : Antika Yolculuğu

Izzie, Charles Hanson, Philip Surrell ve James Braxton'ın beğenisine katılarak, dokuzuncu dizisi sırasında 2019'da BBC şovunun bir parçası oldu. Gündüz programının ünlü versiyonunda da yer aldı.


Paul Laidlaw hala pazarlık peşinde mi?

PAUL LAIDLAW BSc

Carlisle'deki H&H Müzayede Odaları tarafından peşine düşülerek 2002'de firmaya katıldı ve 2012'de bu işi kurmak için ayrıldı. Dan beri 2006 Paul bir uzman olarak düzenli olarak göründü BBC'nin 'Pazarlık Avı', 'Antikalar Yolculuğu', 'Ünlü Antikalar Yolculuğu' ve en son 'Flog it!' .

Thomas fabrikası neden soyadını Forrester olarak değiştirdi?

İsminin değişmesinin nedeni henüz teyit edilmemiş olsa da, bir teori şudur: Thomas, Jessica Forrester ile evlendikten sonra değiştirmeye karar verdi. , aynı zamanda bir antika uzmanı. Çiftin evli mi yoksa birlikte mi olduğu belli değil, ancak Jessica 2017'de katılan Özel Açık Artırma Servislerinde de çalışıyor.

Pazarlık avında uzmanlar kimlerdir?

Pazarlık Avı Uzmanlarla tanışın

  • Ben Cooper. Ben Cooper'ı görün.
  • Caroline Hawley. Caroline Hawley'i görün.
  • Catherine Southon. Catherine Southon'u görün.
  • Charles Hanson. Charles Hanson'ı görün.
  • Colin Genç. Colin Young'ı görün.
  • Danny Sebastian. Danny Sebastian'ı görün.
  • David Harper. David Harper'ı görün.
  • Gary Pe. Gary Pe'yi görüntüleyin.

Angus Ashworth evli mi?

36 yaşındaki Angus, eşi Gemma Mawman ile evli ancak düğünlerinin kesin tarihi bilinmemektedir. Üç çocukları ile Kuzey Yorkshire'daki Kirkbymoorside kırsalında bir bungalovda yaşıyorlar. En büyük çocukları, altı yıl önce oraya taşındıktan kısa bir süre sonra doğdu.


Margie Cooper bir model miydi?

Marjorie Margie Cooper, 71 yaşında bir antika uzmanı, televizyoncu ve Eski model . ... Margie, 1980'lerde kendi antika işini açarak aile geleneğini sürdürdü.

Trevanion ve Dean müzayede evinin sahibi kim?

Shropshire müzayede evi Trevanion & Dean, ortak kurucu Aaron Dean'in ayrılmayı seçtiği ve dört yeni personel üyesi aldı. Christina Trevanion firmasının tek mülkiyetini devraldı. Trevanion ve Dean'in personeli. Trevanion & Dean firmasının tek sahibi olan Christina Trevanion.

James Lewis kilo verdi mi?

Aynı zamanda İngiliz Kalp Vakfı ile bir takım bağış toplama amaçlı antika roadshow'lar yapmak niyetindeyim.' Bay Lewis ayrıca kilo vermek niyetinde ve daha fit ol. Zayıflama Dünyası ile ilk tartımı, dokuz kilodan fazla kaybettiğini gördü.

Antik Yol Gezisinde kim öldü?

Antika Yol Gezisi ekibi çok üzücü vefatını öğrendi. davut barby , gündüz TV'nin en sevilen antika uzmanlarından biri. David, 25 Temmuz Çarşamba günü Coventry'deki hastanede, kısa bir hastalıktan sonra ailesiyle birlikte yatağında öldü. David, Antiques Road Trip'in milyonlarca izleyicisi için çok sevilen bir figürdü.


Christina Trevillian kimdir?

Christina Trevillian bir Amerikan televizyon kişiliği ve Müzayedeci . Antiques Road Trip ve BBC Bargain Hunt dahil olmak üzere çeşitli antika koleksiyonlarında yer almasıyla ünlüdür. Antik ve antika konuların sevgilisidir. Ayrıca, antik meselelerle ilgilenen Trevanion & Dean'in sahibi olarak ünlüdür.

Antika Yolculuğu'nun uzmanları kimlerdir?

Antika Yol Gezisi: ortaklarıyla tanışın David Harper, Natasha Raskin Sharp, Phil Serrell ve daha fazlası | MERHABA!

Charlie Hanson kaç yaşında?

Charlie Hanson, 68 , 40 yıllık kariyerinde Extras, Desmond's ve Birds of a Feather gibi sitcom'ların yapımcılığını yapan tanınmış bir televizyon figürüdür.